header image
 

Dupla XP – Aha…

update.1: Tamat twitterében megerősíti, hogy “direkt” emelték fel a limitet lvl50-re. Plusz cserébe kicsit mérsékelték a Soul Heal árát is. Lássuk be, ezzel a gesztussal azért erősen űberelték a Harvest Festiválos transformation cukorkás akciót. Jahh egyébként a dupla XP dolog hétfő délután 3-ig fog tartani. Legalábbis Z átszámolta és maximális bizonytalansággal közölte, hogy szerinte délután 3. Ha mégsem, akkor őt kell hibáztatni. Naszóval a dolog hivatalos, tessék megmondani a családnak, hogy nincs semmi hétvégi karácsonyi bevásárlás, mindenki kap karácsonyra egy fél szaloncukrot és mehet az XP grind.

Csodálkotunk, hogy mi a francért nem jött egy asmo sem, a “free-capture” ostromra a Spataloson. Majd a védés után (a nagy zsák arany medál fájdalomdijjal) elvonultam theobomosra ölni a kedvenc modjaimat. Körülbelül megöltem 10-15-ön, amikor is a “lol bazdmeg” felkiáltással beüvöltöttem ventribe, hogy dupla XP-t kapok… lvl49-en… Ti is érzitek a boogiet?

Remélem a hétvégén tényleg nem dolgozik a kutya sem az NCSoftnál és csak hétfőn tudják kijavítani ezt az apró bugot. Jó szintezést mindenkinek…

~ by Menorel on .

Aion