header image
 

Cleric vs Artifact

Tegnap este – hirtelen felindulásból – úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy lezúzzak egyedül egy alsó abyssi artifactot. Tudom, hogy nem annyira nagy dolog ez már, de az újszülöttnek minden vicc új. 4000 DP-vel feltöltve célba vettem a western siel’s fortress feletti Abyssal Aegis artifactot, ami egy relatíve húzósabb artifact, van rajta curator, mage patrollok és jópár defender. A boss-t csak úgy lehet húzni, hogy legalább két defender is jön vele. (itt jött képbe a 4000 DP és a Word of Destruction). Az egész móka kb 15 percig tartott, és kb 200-300 AP jött be belőle összesen, plusz 100 Stigma Shard. no meg az élmény hogy 10 perccel később kipörkölhettem a lowlvl asmokat western siel’sből. A hab a tortán az volt, hogy az artifact elfoglalása után odarepült egy hős asmo, aki megduplázta az eseményből bejövő AP-mat. Csak megjegyzem, hogy a főboss (archer típusú) eléggé durva még így lvl50-en is. Folyamatosan shotol 800-900-akat, amiket időnként begyorsít és az exposion trapje is robbantgat 1500-2000-eket. Szóval voltak azért necces pillanatok.

Tovább után néhány screenshot és némi extra komment:

Mielőtt felmerülne:

  • Azért van groupban velem egy SM, mert bent marad, előtte közösen öltük az asmokat Core-on. Látható, hogy végig rangen kivül van…
  • Tudom, hogy solozott már cleric Koreában felső abyssi artifactot is, de ő losolással oldotta azt meg, én f2f húztam be az artifactot ráadásul egy szigeten, ahol nem lehet losolni semmit.
  • Tudom, hogy az archer boss a legkönnyebb, de ez az artifact volt a legközelebb.
  • Gondolkoztam rajta, hogy egyből rápróbálok egy felső abyssi artifactra is, de elég hamar elhessegettem – egyelőre – a gondolatot. Viszont poénból este behúztunk két felső abyssi artifactot egy négy fős grouppal úgy, hogy konkrétan rászálltunk az artifactra egybehúztunk mindent és AoE… Na az is érdekes volt.

Oké, akkor a képek az élménybeszámolóhoz:

~ by Menorel on .

Aion