header image
 

Napi WTF – 2009.12.29.

Néhány infó egyenesen beépített informátorunktól – Z-től -, aki felhasználva minden tudását – főleg a Japán nyelv ismertét – és a google translator érdekességeit az alábbi információkkal lepett meg minket:

  • Koreában (feltehetőleg, hiszen hol máshol lehetne) egy Cleric úgy döntött, hogy besolozza egész Dark Poetat. Sikerült is neki 9 boss-t leterítenie. Feltehetően több is ment volna, ha nem telik le a 4 óra és nem vágja ki az instance F grade-del. Egyébként a bossok: megölte az első faluban lévő naga boss-t, megölte a három elementált a tóban, megölte a két láthatatlan fát (mi szívás lehetett megtalálni őket…), és persze megölte a 3 bogarat. Egyébként volt olyan szerencsés és az első bogárból egy Noble Surkhana-t is lootolt. Gz neki. Élménybeszámoló és screenshotok – koreaiul – itt: link
  • Érdekességképpen a fortressek főbossaiért (Deity General) járó XP és AP jutalmak: (Ezek kerülnek szétdobásra a kill után és ezekre érvényesül az AP/XP penalty személyenként:)
    Fortress XP AP
    lower abyss 2,940,967 57,600
    Roah, Asteria 8,240,360 110,400
    Kysis,Miren,Krotan 10,854,559 110,400
    Divine 29,214,005 1,919,999
  • Egy hónapos zárt és egy hónapos open beta után elindult az orosz testvéreinknél is (tegnap) a live Aion. Ennek örömére egy orosz üzemeltető cég úgy döntött, hogy egy nagy átcsábítási akciót hirdet meg. Azok az orosz régiban játszó játékosok, akik leadják az Innovának az EU accountjukat, amin van legalább egy darab lvl35+-os karakter, szóval azok között kisorsolnak egy – a kép alapján – kb 20 éves elég csinos lányt.

(Egyébként tippre az utolsó WTF-nek csak az első fele igaz, a második rész inkább csak Z kifacsarodott agyszüleménye lehet. De az mindenesetre biztos, hogy az oroszoknál egy 3 hónapos előfizetés annyiba kerül mint nálunk egy hónap…)

~ by Menorel on .

Aion