header image
 

Maintenance 2009.január.6.

Nem hiszem, hogy hatalmas újdonsággal érne bárkit is, de itt a szerda és itt a karbantartás. A mai napon – végre – elbúcsúzunk a Santa patkány-kutya ünnepségről. Hamarosan kisorsolják az eventhez kapcsolódó “csinálj magadról és barátaidról egy nyomorék videót” verseny győzteseit is, akik mondjuk elég zsiros jutalmakban részesülnek. Ha rászorulnék, én biztos szívesen csinálnék magamból és a Varianceból hülyét ezekért a jutalmakért. Szerencsére nem szorulok rá. Egyébként személyes véleményem szerint rohadjon meg az aki kitalálta a hólapátot és az is aki a havat. Mire reggelre letoltam a feljáróról a havat, addigra a garázs előtt már megint 3 centis hó volt… pedig siettem. Mérgemben megnéztem inkább 2 Family Guy részt, utána meg a frissen behavazódott feljárón toltam lefelé egy kövér gázt. Innentől legyen a szomszéd problémája, hogy hogy takarítja le a közös útszakaszt.

Egyébként légió szinten tök jól haladunk. Bár a PVE noob AmberEye még a múlthéten visszaelőzte a Variance-t, de hála istennek az ukrán testvéreink által alakított Apriori légió haldoklása miatt újra a 8. helyen vagyunk. Kicsin múlott csak, hogy nem lett meg mára a 11 millió contrib point. De előttünk az egész PvP hét még. Az azmódiai top légiók erre a hétre ígérték, hogy aktivizálják magukat. Meglátjuk mi lesz. Egy biztos, a december elején formálódott übertop zergling Elyos alliancenak mára híre-hamva sincs.  Oké, mondjuk ünnepek voltak, de majd meglátjuk mi lesz ebből.

Egyébként visszatérve az eredeti témához ma patch biztos, hogy nem lesz. VISZONT! Megerősítést kapott, hogy az 1.8-as early-patch notes nem kamu. Az egyik koreai érdekeltségű forrásom megerősítette, hogy a postot ugyanaz a srác rakta ki a koreai hivatalos supportra, aki anno az 1.5-ről is kiadta az early-notes-ot.

Jahh még egy dolog. Nyomorék voltam és rosszul értelmeztem egy mondatot. Az 1.8-ban megmarad a jelenlegi groupos randomot behívós dreadgion, VISZONT lesz egy másik dreadgion (nagyobb map, más felépítés), ahova ugye groupokkal lehet bejelentkezni. Most összerakom X-be a görbe újaimat és reménykedem, hogy ez azt is jelenti, hogy a két dreadgion különböző időpontokban fog behívni… Mekkora jó lenne már.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Maintenance 2009.január.6.”

  1. Valamit azért telepített nálam induláskor, de valószínű csak botfogó újabb verziója jött ki.

  2. Majd ha hazaérek, akkor megnézem. Elvileg max annyi patch jöhetett, ami kliens oldalon is kikapcsolja a XMAS eventet, ha mégis ennél többről van szó, akkor viszont semmi közlemény nem jött ki erről.

  3. “Maintenance 2009.január.6.” 2010 van, én meg copy pastelem itt a címet. ^^

Comments are closed.