header image
 

Max 50-60, de biztos nem több mint 3 alliance…

Rendhagyó címmel indítanám a mai “Napi Variance” postot. Két iszonyatosan zúzós ostrom van mögöttünk. Este 8-kor tényleg kicsin múlott, hogy bebukjuk Roah-t, Az ostrom elején született néhány kardinális baklövés, ami miatt szinte kompletten bewipeoltunk a védésnél. Ez még nem is lett volna oly nagy gond. A kaput beverő asmokat simán szétdaráltuk volna. Ekkor jött a második meglepetés, csendben megérkeztek a Balaur Seasoned Guardok és konkrétan lecsapták Roah Aetheric Field NCP-jét. Ekkor a több száz (MONDOM TÖBB SZÁZ, ÉRTED!!! TÖBB 100!!!) BattleStar Asmodeához hű varjú kihasználta a Balaurok által generált helyzeti előnyt és ami ez után jött, arra szerintem senki nem büszke. Az asmo had kigyóként ömlött be felülről a fortressbe. Elkeseredett próbálkozás volt berepülni a kiskekhez, mikorra odaértem, akkor már csak a kiskeknél közel 70-80 asmo tombolt és akkor még sehol nem volt a folyosókon tomboló tömeg. Milyen érdekes nem ? Biztos mára virradóra varázsütésre felébredt minden asmo és pont most odatették magukat:

50 vagy 60 ? De 3 alliancenál biztos nem több!

 Na igen, tényleg nincs több mint 50-60 ember, nade nem ám a fortressben, hanem csak az artifact szobában. Oké, értem, szakadjam már le erről a témáról. A mai este különleges volt. A bewipeolásunk után gyors regroup. Szinte hallani lehetett, ahogy a facepalmot kapott elyos leader channel tagjai zavarodottságukban csikorgatják a fogaikat. Majd – szerencsére – pillanatok alatt mindenki felül emelkedett az arcvesztésen és megszületett a taktik, hogy melyik artifactokat kell visszafoglalni mielőtt visszamennénk. Természetesen az Resto Grasp és az Abyssal Aura lett kiválasztva, ha ezeket a nyakunkra húzzák amikor lent vagyunk, akkor tuti wipe2.0 . Nagyon súlyos másodpercek teljek el, miközben tudtuk, hogy az nem 50, nem hatvan de biztos, hogy több mint 3 alliancenyi asmo tömeg már javában zúzza be szerncsétlen Roah főbossát. Nagynehezen meglett a Resto Grasp és mentünk is Abyssal Aurara, ahol egy egész szép kihelyetett asmo tömeg próbálta védeni az artifactot. Sok ismerőst véltem felfedezni közöttük. Végülis odaért mindenki és bezúztuk az artifactot. Oké ez megvan, nyomás befelé és pusholjuk az Asmokat. Véres perces teltek el, amelynek során centiről centire toltuk befelé a talán 50 vagy 60, de biztos hogy nem több mint 3 alliancenyi asmo sereget. Mire nagynehezen be tudtunk kukucskálni a boss termébe eléggé lesápadtunk, mert a boss már jóval 25% alatt volt. Ekkor beindult a kamikáze akció. Ritkán lehet látni olyat, hogy 4000 DP-s kaját beevő gladiátorok tengere hullik alá a terem aljában vadul dolgozó asmok közé és utolsó esélyként szénné AoEznek mindenkit. Közben a clericek dispeleznek minden szart a bossról.  16-17%-on lehetett a boss, amikor sikerült kiverni a BattleStar Asmodeát a teremből. A bossnak kellett egy jó perc és fullra evadelte magát. 

Komolyan mondom, az aki azt mondja, hogy az Aion mass-pvp rendszere nem tud elég kihívást és izgalmat adni, az tényleg nem tudja hogy miről beszél. A 200-as pulzus simán megvolt, ahogy saját hulláinkon taposva toltuk befelé az asmo sereget…

Oké, eljött az este 10 óra. Kortan foglalás. Gondoltuk ma sem jönnek az Asmok, de tévedtünk. Végülis péntek van, holnap nincs suli/meló, úgyhogy annyira nem is nagy csoda. Igazából az ostrom kapcsán sokról nem tudok beszámolni, mivel egyrészt az elejét nagyon benéztem és mint a hülyék vártunk Mirenben, hogy történjen már valami; mindeközben már a boss-t ölték a többiek a fortress-ben, másrészt, meg amikor végre felébredtem, akkor az az ukáz jött, hogy foglaljuk vissza FH-t. Jó vicc, odamentünk és lezúzattuk magunkat. Oké, akkor jöjjön az Apex légió is és mindenki aki éppen Mirennél regroupol. Második nekifutásra várjuk a regroupot Mirennél mire szólok a népeknek, hogy lassan esetleg érdemes lenne már indulni, mivel 1-2 perc mulva lejár a CD FH-n. Zavarodott “hmm”-ök után jött is az “okay, lets go, capure FH”. Odamentünk, el is foglaltuk, csak éppenséggel már jócskán későn. FH elcsattant. Na bumm, ekkor végre már mehettünk Kortanra megnézni mi a helyzet. Lementünk a bosshoz, lefelé kitakarítottuk az asmo kiskeket, majd az asmokat is. Volt még az ostromból 5 perc és  boss kb félen lehetett. pointless, hangzott el. Hagytuk a francba és odébbáltunk. Krotan továbbra is ott csúfítja a Spatalos szerver csodálatos zöldben pompázó felső abyssi tájképét. “Talán legközelebb”

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Max 50-60, de biztos nem több mint 3 alliance…”

  1. Biztos szép csaták lennének ha birná a gép én ne csak piros minimap pöttyöket lehetne látni.

  2. És ez lenne az endgame. lol már
    Ennyi erövel a travian is lehetne az endgame.

Comments are closed.