header image
 

AionArmory guideok

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy az AionArmoryn számos guide jelent meg. (Pontosabban már eddig is voltak, de most született egy összegző post). Nézzük melyekre hívták fel a figyelmünket:

  • Cleric groupolási guide. Mire figyelj ha groupolni akarsz, mit hogy használj. Tényleg nagyon sok jó tanács van benne, amit a legtöbb cleric kénytelen maga megtapasztalni. Lásd csak példaként az AoE healek és a rámpák miatt magasabban/alacsonyabban lévő játékosok problémáját. Azt viszont látni kell, hogy a guide tényleg egy “beginers guide”, a benne lévő tanácsok talán ha lvl40-ig kitartanak, sejtésem szerint a guild írója és frissítője sincs még  lvl50 közelében sem. Érdekes, hogy a Blinding Light stigmát pl. megpróbálja PvE stigmának beállítani, ami igaz is lehet olyan lvl30-ig, hiszen a heal agro miatt rád mászó második-harmadik targetet kvázi ki tudod kapcsolni 20 másodpercre. Magasabb szinten ez már okafogyottá válik, hiszen előbb a Tranquility, majd lvl46-től a Shatter of Memory képességekkel (és persze a Root-tal) akár 3 targetet is távol tudsz tartani magadtól, amíg azt legépelik. Ráadásul ha pl. egy instanceban elszabadul a pokol, vagy éppen dreadgionban beindul a dara, akkor legkevésbé a blind lesz az, amire a leginkább szükséges lesz. Sokkal inkább érdekes lesz a Blessed Shield és a Healing Wind mellett a három másik AoE heal használata, Yustiel’s Light, Splendon of Light, Ripple of Purification. Ezekről a skillekről viszont említést sem tesz a guide, ahogy a Splendon of Purificationról sem, ami ugye az AoE dispel. Mindezek ellenére csak ajánlani tudom a guideot azoknak akik mostanában kezdték el a cleric class-t, vagy reroll/új karakter indításán gondolkoznak.
  • Egy másik Cleric guide, ami már lényegesen jobb, van is benne sok-sok érdekesség, mint pl. javasolt címek (title), hasznos macrok, stb. Ennek ellenére szintén sok minden hiányzik belőle, ami szintén hasznos lenne.  Szintén hiányzik belőle az összes endgame skill. Bár mentségére legyen mondva, tavaly augusztus óta nem is frissült.
  • Assassin tips ‘n tricks: Szintén – ránézésre- lowlvl tapasztalatokkal rendelkező assassin készítette a guideot. Ugyan rövid, de van benne néhány megfontolandó gondolat. Akik lvl1X szint környékén elkezdték feladni az assát, azoknak mindenféleképpen érdekes lehet belenézni.

További hasznos és sok-sok haszontalan guideot találhattok az összefoglaló cikkben.

Kapcsolódó korábbi postjaink:

~ by Menorel on .

Aion