header image
 

9 Responses to “Újabb phishing típusú támadás”

 1. Ez szuper, pont ma kaptam egy ilyen levelet és persze rá is kattintottam a linkre, annak ellenére, hogy mindig szoktam vigyázni az ilyenekkel… Csak az rémlett, hogy valóban hasonló levelet küldenek. Szerencsére már jelentve van az oldal, nem is engedte megnyitni a firefox. Azért az eredetivel összevetve több különbség is van:
  http://img52.imageshack.us/img52/615/eredeti.jpg
  Szóval csak óvatosan…

 2. megkaptam a levelet, mikor a levelet megnyitottam, már rég le volt nyulva az accom. 180k AP hianyzik, vettek belőle egy kék 50es kardot :D:D

  szerencsére NCsoft már a kérésemre befagyasztotta amig nem igazolom, hogy én vettem és csak én tudok belépni. 4 ora alatt zárolták. (elvileg)

 3. Szia!
  Rákerestem Google-ben a “WordPress password reset”-re, és megtaláltam ezt az oldalt.
  Van egy kis problémám: kaptam az e-mail címemre egy levelet (angolul persze), miszerint valaki kezdeményezte a jelszavam megváltoztatását. Leírták, hogy melyik oldalon és a felhasználónevem. Valamint szerepelt egy link is, olyasmi szöveggel, hogy ha rákattintok, akkor megváltoztathatom/megváltozik, ha nem, akkor hagyjam figyelmen kívül és nem fog semmi történni.
  Valaki fel akarja törni? Vagy mégis mi a célja egy ilyen üzenetnek? Válaszod előre is köszönöm!
  Anikó

 4. Szeretném megérteni, hogy mitszeretnél de nem megy. A WordPress-es jelszavad akarod resetelni? Csakmert ez itt egy Aion (MMORPG) blog. Semmi köze sincs a wordpresshez,azon kivül, hogy a wordpress blog rendszerét használjuk.

 5. Nem, én nem szeretném megváltoztatni, mégis kaptam egy olyasmi e-mailt. Azért írtam neked, mert a keresőben ezt az oldalt is kiadta. Bocsi a zavarásért, szóval töröld nyugodtan a hozzászólásaim :] .

 6. Na de várj, te most Aion-ról, vagy WordPressről beszélsz ?

 7. Gondolom WP.

 8. Igen, WordPress.

 9. Hagyd figyelmen kívül. De ha meg is változtatod ne a levélben kapott linken. Amúgy rossz helyen jársz.

Comments are closed.