header image
 

Aion 2.0 update: Már az első félévben?

[email protected] szúrta ki a NCSoft_KOR twitterén a következő koreai nyelvű bejegyzést egy kérdésre reagálva:


“[…] Igen kemény munka áll még a csapat előtt a 2.0-ás update kapcsán, de konkrét időtervünk van a megjelenésére. Biztosan állíthatom, hogy még az első félévben meg fog történni.”
 

Nos, ez lényegesen pozitívabb becslés mint a Tamat féle: “új content jön még az év vége előtt” hurrá optimizmus. Az, hogy pontosan mit is lesz ebben a 2.0-ban, arról nincs továbbra sem megerősített információ. Ahogy arról sem, hogy a korábban napvilágott 1.8-s patch még a 2.0 előtt fog-e megjelenni, azaz az 1.8-as néven elhíresült patch lesz a 2.0, avagy az 1.8-as néven elhíresült patch csak kacsa volt. meglátjuk…

Szerencsére a Spataloson is megjelent az első reménysugár arra, hogy valahogy kihúzzuk az első félévet. Asmodian testvéreink befoglalták Roah-t és feltehetően komoly terveket szőttek még a hétvégére a 20%-os PvP buffal. Ennek némileg keresztbe tett, hogy – az aionsourceos oda vissza üzengetés alapján – a Dark Propecy nevű asmo guild péntek este 10-kor “ninja” módon behúzta Eastern Siel fortress-t, majd a mohóságuk odaáig fajúlt, hogy ugyanabban a menetben be akarták nyúlni a Varianceos Western Siel-t is. Utóbbit persze ne hagytuk. (mely legfőképpen annak volt köszönhető, hogy elég sokáig szüttyögtek Eastern Siel’s-nél). Na lényeg a lényeg, a “nagyobb” asmo légiók nyílt üzenetben köszönték meg a Dark Prophecynek, hogy beninjázta a fortresst és ennek eredményeként elbukták miattuk a 20%-os PvP bonuszt, amivel még komolyabb terveik lettek volna a hétvégére. Ennek rendje és módja szerint, szombaton még volt egy próba Asteriára, de vasárnap már csend és hullaszag terjengett csak. Reméljük hamar megoldódik a belső feszültség és a pénteki Roahnál elkönyvelt “csúfos” bukásunk után újabb izgalmas összecsapásokkal ütjük el az időt a 2.0 megjelenéséig.

~ by Menorel on .

Aion

11 Responses to “Aion 2.0 update: Már az első félévben?”

  1. Bár én is Asmo-ként játszom, mégsem gondolok rátok ellenségként, legfeljebb ingame ellenfélként. A blogot mégis szeretem, mert sok mindenről írtok. Azonban azt rosszul tudjátok, hogy 20% volt Roah befoglalása után is a bónusz. Csak 15% volt onnantól kezdve.
    A hullaszagról is csak annyit, hogy egész szép kis összecsapások voltak vasárnap 22-kor. Bár nem tudtunk foglalni, de azért hullaszag az költői túlzás. 😛

  2. Igaz 15% sorry.Ez a post még a vasárnap 22 óra előtti összecsapás előtt készült.

  3. Tudunk még meglepetéseket okozni 😛 22:00-ás ostromon azért sikerült betörni a kaput, kicsit megcsapkodtuk a boss-t is, de már kevesen voltunk egy komoly próbálkozáshoz. De lesz még hullaszag és mi ott fogunk körözni a hullák felett! :]
    Ellenség/ellenfél: már nem emlékszek pontosan hol és mikor olvastam, de fórumokon ugye teljesen megszokott, hogy a két fél egymást fikázza és inkább tekintenek egymásra ellenségként… Ezzel kapcsolatban írta az egyik ncsoftos arc, hogy ennek ők igazából örülnek, hiszen ez is a szerepjátszás része… Ezzel én nem értek egyet. Blood for blood! 😀

  4. Egyébként vicc, hogy pont egy ncsoftos játék kapcsán történt halálos kimenetelű verekedés, de az emberi hülyeségnek nincsenek határai.
    Jah és 2.0-ás patch ftw, várjuk szeretettel, jó tudni, hogy nem csak ilyen Tamat féle naplopók “dolgoznak” nc-nél. 🙂

  5. Jó de nem a kocka végletekben kell nézni. 😛 Játék miatt ölni már pszichológiai eset 😀 A két fél cívódása szerintem is jó bizonyos végletekig mert valóban a szerepjáték része, de ez maradjon a fórumon és a játékban.

  6. Ez így van. Kivéve, ha az ellenséghez tartozol, akkor nem értek egyet, nekem van igazam és különbenis 😀

  7. Én a vasárnap esti ostormnál a szokásos problémát véltem felfedezni. A kommunikáció hiánya, vagy nem tudom mi miatt, de nem volt védelem megbeszélve.
    Ez konkrétan egy nagybetűs Zerg volt…

    Ha lett volna folyosó védő + X idővel az ostrom kezdése után hátbatámadós + bosson lévő aliance(s), akkor úgymond sima liba lett volna, mert ugyan voltak barbik szép számmal, mégsem véltem felfedzni túl nagy stratégiát a részükről sem, vagy meglepte őket a történet; pasz.
    De ezt lehet csak én láttam így.

  8. Hogy lett volna zerg, ha kevesen voltunk, több fronton küzdöttünk? Vagy te melyik ostromon voltál? 😛

  9. Ezek szerintem nem igazán tudják hol is állnak, egy múlt heti invenes cikkben 1.9-ről papoltak. Mondjuk a verziószám tökmindegy, a tartalom a lényeg.

  10. Lehet, hogy nincs igazam, de nekem nagyon erosen az a gyanum, hogy nem az asmo vette el Roah-ot, es Eastern-t, hanem az elyos adta at kb. Nem sok a veszteseg a 2 fortress miatt, ellenben hatalmas a nyereseg az asmo 20%-os bonuszanak megszunese. Ezt igazolni latszik, hogy Roah ellen kb 20 elyosbol allo hadsereg indult, ami nem arrol arulkodik, hogy ez most mekkora presztizskerdes lenne, raadasul se elotte, se azota ertelmes probalkozas se volt egyik fortressen se.
    Megismetlem, boven lehet, hogy nincs igazam, de nekem nagyon ez jott le mar akkor, amikor 1-1 felso es also fortress relative konnyu elfoglalasa utan minden mas helyrol siman pattantunk le 🙂

  11. Shugo: Amennyiben olvastad a “Why So Elyos?” című postot még január közepén, akkor abban rálelhettél a felvetésed válaszára.

Comments are closed.