header image
 

Dreadgion, a mi védőszentünk…

Amit tegnap este 22:00-kor művelt a Dreadgion carrier a Spataloson, az azért megérdemel egy beszámolót. Az egész úgy kezdődöt, hogy pontban 22:00-kor megérkezett alsó abyssra a balaur carrier ship, ez már magában is említésre méltó lenne, de történt itt ám elég sok egyéb érdekesség is. Mivel alsó abysson egyedül a Variance által birtokolt Western Siel’s Fortress volt foglalható, ezért várható volt, hogy neki fog menni a fortressünknek. Éppen ezért el is szaladtam egyből venni egy Insignia of Lightot, végülis elég healerünk volt, úgy számoltuk, hogy elvileg simán ki tudjuk healelni, ha nem jön az Asmodian oldal is. Szerencsére nekik volt jobb elfoglaltságuk is Asteriánál. Sikerült hamar visszaérnem, de valami fura dolog miatt Dreadgion megállt Western és Eastern Siel fortressek között, majd jó 5 percig ott hezitált:

Ezután – bámulatos felismerőképességének adva tanúbizonyságot – beparkolt egy egyébként nem foglalható Eastern Siel Fortess felé. Ezzel persze a történetnek még koránt sem volt vége…

Miután jó 3-4 percig Eastern Siel felett lebegett, visszaparkolt az előző helyére. Bő 5-6 percig várakozott a Dreadgion a két fortress közötti artifactnál, majd mint aki jól végezte dolgot szépen elindult hazafelé. Ekkor jelezték nekünk, hogy az Asmo oldal feladta a foglalást Asteriánál és nagy valószínűséggel jönnek lefelé, hogy még a megmaradt kb 12-13 percben befoglalják Western Siel’s fortress-t. Alig egy percen belül meg is érkezett az első asmo csoport és nekifogtak ütni a déli fortress gate-t. Belül készültünk a betörésre, kevés idő volt már, hogy az asmo oldal befoglalja a fortress-t, de gondoltuk megteszünk mindent, hogy hátráltassuk őket. Néhányszor belehealeltem a kapuba a guard stonenal, de még azzal együtt is fura mód beteg lassan fogyott a kapu, holott a minimap szerint nagyon komoly asmo tömeg volt odakint. Ekkor vettük észre, hogy a Dreadgion is visszajött a friss hús szagára és majdhogynem már a fortress felett van. Lelkiekben felkészültünk a három frakciós közös ostromra/védésre, de a kapu csak nem akart fogyni. Gondoltam csak kinézek már, hogy mi folyik kint, na amit akkor láttam, azon jót nevettünk mindannyian. Konkrétan a Dreadgion beparkolt a déli kapu felé és leteleportált jónéhány Balaurt az Asmok közé, akik a kaput próbálják ütni, mindamellett valószínűleg még lőtte is őket a Carrier fentről, bár ezt a csata hevében nem tudtam egyérteműen kivenni.

Majd amikor az összes Asmoval végzett (Azért az eddigre ide csődülő Elyos pug népség is kivette a részét a “free AP”-ból, biztos ami biztos, kinyírta a Aeteric Field pajzs generátort és anélkül, hogy egyetlen csomag balaurt is lesugárzott volna a fortressbe, – mint aki jól vegezte dolgot – angolosan távozott. Alig egy perccel a ostrom befejezte után meg is jelent az üzenet, hogy a Dreadgion carrier eltűnt a láthatáron.

Ezúton szeretném megköszönni a Balaur fajnak a tegnap este tanúsított segítségnyújtását. Közel 5 percen keresztül bombázta a egyébként nem foglalható szomszédos Asmodian fortresst, majd védelmi pályára állt és kerülőútra kényszerítette az oda tartó asmokat, ezután a kapuban lebombázta az összes asmo-t, mely során “véletlenül” persze kivégezte a Aetheric Field NPC-nket is, amit természetesen megbocsájtunk neki. Végezetül az ostrom után, angolosan távozott:

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Dreadgion, a mi védőszentünk…”

  1. Hát ez oltári lehetett 😀

  2. Az igazi humor az hogy az elso adag trooperét Asteriaba dobta !!! 😀 és ott gyepaltuk az elyos diety general mellett a balaurt, illetve azok is minket.

  3. Az random event. Felső abysson szinte minden ostromnál szokott jönni ilyen random balaur teleporter infiltrator csapat. Szóval azt nem dreadgion dobta le 🙂 Dreadgion ebben az időpontban bennünket szórakoztatott 🙂

  4. részeg volt a söfőr

  5. Dreadgion? Dredgion, dredgion, dredgion, dredgion, dredgion. Bocs, de zavar, főleg, hogy mások is átveszik 😛

  6. Gondolom azért veszik át mert – leszámítva az angol klienst -, mindenhol dreadgion a neve. Én még anno így szoktam meg a végleges angol nyelvi file előtt, nehezemre esik követni a lokalizációs trendeket. Élénken él még bennem amikor a kínai klienben megjelent “Dreadgion Crarrier”, vagy amikor találkoztunk felsô abysson annak lezuhant párjával. Nézzétem el nekem. Nálam valszeg örökre Dreadgion marad.

  7. Valszeg azert rogzodik konnyebben bennunk a dread mert annak ertelme is van 🙂 a dred mit jelent? 😀

Comments are closed.