header image
 

2.0 Megerősítve?

De fogok örülni jövőhéten, amikor már ez az egész 2.0-ás mizéria le fog csengeni. Sehol semmi értelmes infó. Ahol meg mégis van ott totális ellentétes minden. Csak megnéztem a hivatalos koreai siteot és ezt találtam:

A “2.0”-át tartalmazó sor ezt a szöveget tartalmazza “elvileg”: “Aion 2.0 patch, when it will?”  A linkre rákattintva pedig egy iszonyat hosszú comment tengert kapok, amely tele van pl. azokkal a skillekkel és patchnotes részletekkel, aki tegnap kint volt a taiwani siteon is. Jó lenne, ha valaki – aki a google translatornál jobban vágja a koreai-t – megnézné, hogy pontosan mik is ezek a feliratok és hogy van-e itt bármilyen valódi bejelentés.

update.1: Csak érdekességként: a képen ugye a Legion housinges kép látszik a vision trailerből. Nem akarom túlkombinálni, de ezek szerint lehet, hogy a 2.0-ba már bekerül a Légiós ház építős móka.

~ by Menorel on .

Aion

21 Responses to “2.0 Megerősítve?”

  1. Egyik koreai fórumon jövő heti teszt szerveres updateről beszélnek.
    Amit a hivataloson találtál, a thread indítója feltett két kérdést a 2.0-val kapcsolatban és arra várta a válaszokat. A thread a hot topicos részlegben van, nem a news alatt. Remélem egyébként, hogy nem csak szórakoznak velünk…

  2. Viccnek elég pocsék lenne.

  3. De ha nem vicc akkor viszont…

  4. Ayase csipogta:
    “When we have something to announce to you guys we will… but we can’t comment on rumors. Assume per default that they’re wrong..”

  5. Na igen, bámulatos időzítés… Ayase kicsipogja, hogy nincs itt semmi látnivaló, majd rá fél órára jön az SMS, hogy “NC SOFT EU” beterhelte a számlámat 3531 forinttal 🙂
    Tudom, tudom, nincs semmi összefüggés. De tudok olyan emberről aki a 2.0-ás nyálverés miatt döntött úgy, hogy “üsse kavics” befizet még egy hónapot….

  6. Februárban jön a nagy 2.0-ás content patch, lesz benne 15 fajta új transformation cukorka, 3 új fun sapka és egy bohóc kosztüm.

  7. kongranulésönz, inven forumra is kikerültél Meno 😀

  8. Az semmi, most kaptam egy levelet az NCSoft HQ-ból, hogy bár tökre nem azokat a dolgokat tervezték Aion2.0-ba, amiket én leírtam, de annyira bejött nekik a félrefordításom, hogy kidobták a kukába az egészt és nekifognak azt lekódolni, amit én irtam. Jahh és nagyon sietnek, hogy még a világ vége előtt (2012.dec.21 12:00) be tudják fejezni, hogy legalább 1 napot tudjunk is vele játszani.

    Egyébként innen csókoltatom őket én csak azt a hülyeséget próbáltam lefordítani, amit ők irtak, erre nekem meg szétcseszik a frankó kis statisztikámat, hónapok fognak eltelni mire ez a hülye pukli eltűnik…
    ...ize...

  9. Szerintem egyszerűen csak posztolj minden héten egyszer egy patch notes-t (2.1,2.2.,2.5,2.6, stb), aztán úgy marad:P

  10. “So this update may probably come to Korea test server at first as usual.” A hangsúly a test szerveren van, szóval nem hiszem, hogy mostanában érkezne a patch… Valószínűleg egy darabig nem kell kukázni még Miragent/Fenris setet 😛

  11. Szergely: Azért azt érdemes tudni, hogy Koreában nem nagyon “szaroznak” ezzel a testszerver dologgal. Ami kijön test szerverre, az általában max 2-3 héten belül jön élesbe is.

  12. Szergely

    Nem is olyan rég játszottunk egy másik koreai MMO-val, ahol a teszt szerver annyit jelentett, hogy kb update előtt egy hónappal 3 napon keresztül 3-4 órát lehetett zúzni a tesztszerveren (kaptál egy lvl 100-as karit, pár 10 millió skillponttal, aztán nesze garázdálkodj és nyomd a visszajelzést).

    Szóval én annyira nem lennék biztos abban a nem-mostanában.

  13. Legyen igazad, de nagyon meglepődnék, ha februárban ténylegesen kiadnák nálunk is…

  14. Ha ebben a hónapban kijönne bármilyen formában a patch akkor minden esély megvan rá hogy április előtt ideérjen.

  15. Nah, annyit tudok, hogy Ayase tud vmit, de nem mondhatja el…
    Szerintetek…

  16. Hát azt írta Tamat AS-en, hogy “very soon” kapunk content update-ről írást tőlük, úgyhogy lehet beadták a derekukat keleten, aztán most a nyomás hatására mégis kapunk valami várnivalót.. mondjuk a jövő héten.

  17. Szerintem a derekuk eddig is be volt adva, csak ennyi időbe tellett Ayasenek, hogy lefordítsa Koreaira a: “WTF is this Aion 2.0 rumour?”

  18. Egyik főoldalas chosun cikkben találtam, szerintetek?
    http://href.hu/x/bezq

  19. trakitori: nem tudom hova rakni ami a képen látszik. A cikk ír bármit is? Megpróbálom megkeresni. Mi lehet ez, talán ground abyss?

  20. http://href.hu/x/bf3k Itt a cikk.

    A térkép alsó része Verteron (vagy Altgard), és ki van egészítve új területekkel, legalábbis nekem egyből ez ugrott be a kép láttán.

  21. Koreai twitteren kiírták, hogy áprilisban várható a 2.0.

Comments are closed.