header image
 

“Ezt is jól megcsináltuk…”

A mai napon kiadásra került ugye az 1.5.1.10-es patch. Hallelúja. Benne a régóta várt Kysis fortress javítás, meg elvileg néhány lokalizációs hiba javítása is. Összegezzük az eddigi tapasztalatokat:

  • Kysis instance ugyanúgy bugos az angol nyelvi filelal.
  • Gondoltam megnézem, hátha legalább a Dark Poeta entrance questet megfixálták (Core), de persze ebben sincs semmi változás.
  • Eddig nem igazán sikerült példát találni a megfixált lokalizációs itemekre sem.
  • Cserébe viszont van a szerverek elindulása óta folyamatos (minden szervert és playert érintő) 1500-4000 ms-es lag.
  • Ráadásul az account manager oldal biztos ami biztos nem működik, még mindíg karbantartás alatt áll (potom 6 órája)

Jól kezdődik a Február is…

update.1: Este 8-kor a lag téma a tetőpontjára hágott, legalább a Spataloson a Western Siel’s Fortress körül minden bizonnyal. Közel 20-30 puggal és a Varianceból kb 3 grouppal a fejünkbe vettük, hogy tovább folytatjuk a sikerszériánkat és miután már a Balaur is besegített a védekezésbe, ezért ma este a lagot használjuk ki a fortressünk megvédéséhez. A dolog be is jött, ahogy elindult a csata, csak úgy özönlötte a “Heart of Siel’ szigetre az Asmok. Mi pedig vártuk, hogy a lag a besegítsen… meg is lett az eredménye, az asmok több mint fele el sem jutott a szigeten, a legtöbbüknek 2-3 perc sem volt elég, hogy átrepüljenek egy 30-40 méteres szabad űr-t, vicces volt látni a sok “hulló asmót”. Ezután “gyorsan” átszaladtunk a fortresshez és az odáig eljutókat arattuk le. A gyorsan azért vicces, mert nekem pl. a Heart of Sealről eljutni a Western Sielre kb 4 percig tartott, amely idő alatt beittam két 45 sec-es fly potit és még a flight time töltő skillemet is elnyomtam… ÉS mindezekkel együtt is kb a perem előtt 2-3 méterrel belezuhantam a világűrbe… De nem ám meghaltam, a francokat, a lag miatt folyamatosan visszateleportálódtam, ami ugye elég vicces látvány volt. Vártam míg feltölt egy picit a flight time és berepültem a maradékot. Mondanom sem kell, frankó kis este lett.

update.2: Az este 10-es védéseknél már a lag lecsökkent 200-300 milisecre és stabilan tartotta is magát. Remélhetőleg holnapra megoldódik a probléma… Valahogy van egy olyan érzésem, hogy soha nem tudjuk meg, hogy mi is történt.

Az este legjobb beszólása Catától(Thunderbolt) származik: “Jó ez a patch, úgynézem felvehettek néhány ex-Blizzard programozót az NCSofthoz…

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to ““Ezt is jól megcsináltuk…””

  1. nem 1.5.1.11 a patch?

  2. Ja nem, a patch notes volt 11-es,

  3. A legjobb az egészben pont most akartam aktiválni a GCm mert a napokban lejártam és ma vettem újat szóval pihenő^^

  4. Dredgion is vicces volt. Közlekedni szinte csak az Assasinok tudtak. (meg surkanat szétszedni is).

  5. helyrehozták. 25ms már órák óta:)

  6. Este 9-10 között jött rendbe végleg. DG vége is már elfogadhatóan jácható volt. Csak épp értelme nem volt már rohannunk, 10 perc alatt 4 fővel 6 ellen esély se volt 🙁

Comments are closed.