header image
 

Süss fel nap!

Nos érdekes dolog ez a twitter. Az meg még érdekesebb, hogy kik és mire használják. De mindenek előtt egy biztató post a playNC twitterről, ami – elvileg – a leges-leges-leghivatalosabb NCSoft (Korea) twittere:

We’re seeking a new European brand manager for NCsoft’s UK office. Talented & EXPERIENCED Candidates Apply here! Http://cot.ag/aMopAj

Az álláshirdetés leírása szerint az Európai régió területi vezetőjének a pozícióját pályáztatják meg, aki egy személyben lesz a felelős vezetője a kommunikációs teamnek és az ügyfél támogatási területnek.

Egy szép új világ, ahol nem Ayase osztja nekünk a lapokat, hanem egy olyan “MMO tapasztalatokkal rendelkező” player, aki “itt él közöttünk” és számára Európa nem csak egy nyűg, ahova időnként el kell utazni? Bele sem merek gondolni.

Viszont hogy picit árnyaljuk a twitter értékét: Ugye múlthéten megjelent a twitter, amely szerint a 2.0 áprilisban fog releaselni. Erre tegnap megjelent egy post a hivatalos plaync twitteren is, mely szerint igen-igen, a 2.0 az első félévben várható. Majd ezek után néhány órával ezelőtt jött a facepalm: “Ööö srácok, bocsika. Az Aion 2.0 konkrét megjelenése még tervezés alatt van. Kicsit összezavarodtam, hatalmas elnézést mindenkitől a kellemetlenségekért…

Köszi…

~ by Menorel on .

Aion

18 Responses to “Süss fel nap!”

  1. Kösz hogy szóltál, már megy is cv..

  2. Ha bejutsz akkor szóljál, mert akkor talán mégsem mondom le az előfizetésemet 🙂

  3. Ez nagy csalódás volt most… Én a helyükbe nem játszanék a megmaradt piciny játékos mag türelmével.

  4. Valami nagyon hasonló dolog kavargott a fejemben, amikor megláttam a twitter bejegyzéseket…

  5. Szerintetek ez mennyire volt “véletlen” ;)? Egy majdnem üres housing könyvtáron kívül más még nem nagyon jelent meg a teszt kliensemben, talán pár skill került még a pak-ba.

  6. “Valami nagyon hasonló dolog kavargott a fejemben, amikor megláttam a twitter bejegyzéseket…”

    Nekem ez: AHAHAHAHAHA

  7. Cori: Én január 28 óta nem láttam a test szerveren frissítést (sőt azt leszámítva meg semmit december közepe óta), szóval talán nem csoda, hogy nem került fel semmi. Ha jól sejtem, akkor – ha valóban lett volna bármi is a februári testserverből -, akkor azt egyben rakják be, nem pedig adagolgatva…

    De mindez már talán lényegtelen. A jelenlegi infók alapján a közeljövőben nagyon nem várható semmi és ez nagyon-nagyon lelomboz…

  8. A biztonság kedvéért vettem egy 300órás kártyát és szintezem az ottani karikat, hátha pozitív csalódás ér minket…

  9. nagyon nem szeretem amikor a közösségben idejekorán elkezdenek “epic fail”-t kiabálni minden apróságra…

    ez nem apróság, és már korán sincs. szabad kiabálni, bár már minek…
    szomorú vagyok.

    próbálta vki a Startrek online-t mondjuk? 😉

  10. Az a fail nem fail ami nem epix 🙂

  11. A startrek online-t 5 nap alatt lenyomták. Most ott áll hogy nincs content. De ez egyre jobban égető kérdés mert 2-3 hét alatt az átlag player eléri a max szintet.

  12. Persze igérnek Ők is mindent de kb 1-2 hónap.

  13. Na lol, akkor értem már, hogy miért reklámozták annyira agyon a “lifetime subscription” akciót…

  14. Az allashirdetes a plaync oldalan mar fent volt akkor is, mikor meg a jatek meg sem jelent. Tavaly a kolni GDC-n ott voltam, s elkaptam az egyik german ncsoftos emberket, persze semmi erdemit nem tudott mondani az allasrol. Mindenesetre erdekes, hogy meg mindig nem toltottek be az allast.

  15. De, betöltötték. Az NCSoft job siteja nagyon érdekesen működik. Felrakják a poziciót mindenféle határidő meg lejárat meg minden nélkül és kb örökre ott is marad. Egyébként a Brand Manager pozíciót 2007 közepe óta Loic Claveau tölti be (egy francia fószer, nem túl sokat csinált…) Jelenleg is övé a pozíció, igazából a helyére keresnek azóta is egy újabb embert, mert Loic inkább a kommunikációban erős (állítólag) és szeretnének egy olyan Brand Manager-t, aki mondjuk tudja is hogy mi az az MMO és látott is ilyesmit korábban.
    Egyébként tavaly szeptemberben felvettek egy srácot a pozícióra (a nevére már nem emlkészem), mert valamikor December körül otthagyta a francba az NCSoftot, azóta újra Loic viszi a Brand Manager pozíciót.

  16. A koreaiak szerint állítólag az új negyedéves jelentés konferenciahívása során elhangzik, hogy a játékhoz az első félévben két nagyobb content patch-et terveznek.
    Nem tudom az angolban is benne van-e:
    http://www.ncsoft.com/global/ir/quarterly.aspx

  17. Azért volt ott még egy-két állás 😉

  18. Havernál belenéztem a Trekkibe. Nem nézett kirosszul, de a csillagtérkép az EVE-vel összahasonlítva hangyapiszoknyi volt kb 🙂 (de lehet, hogy csak benéztem az rgészet) A földi harc meg tök fura volt. Minden ellenséges npc az arcodba mászott és meleben akart ütlegelni a fegyverével (távolságival is)… 😀 Extra poén volt mikor szikladarabokat dobáltak a játékos karakterek fejéhez az npc harcosok 😀 De megjegyzem csak kb 20 percnyit néztem öszvisz. Lehet sokkal másabb lett volna 2-3 nap játékidő után.

Comments are closed.