header image
 

Új itemek a Powerbookban

Valakinek az NCWestnél feltűnhetett, hogy az elmúlt cirka fél évben hozzá sem nyúltak a nyugati illetékesek a PowerBookhoz (szégyelljék magukat…), az elmúlt 1 hónapban kifejezetten sokat foglalkoztak a PowerBookkal, kis túlzással kijelenthető, hogy a lvl1 és lvl10 közötti content már MAJDNEM kész… Na de nézzük a mai témát.

Bekerültek a pénzért (RTM) vásárolható kártyák:

  • Name Change Ticket: Itt a visszatérő alkalom, hogy a kezdeti kapkodásban elgépelt, vagy rosszul választott neveket lecserélhessétek (gondolok itt – mindenféle célzás nélkül – pl. a lvl50-es templarra a Spataloson: “tokodbokom” néven).
  • Legion Name Change Ticket: Elgépelt, vagy szerencsétlenül megválasztott légiók nevezhetik át magukat. Esetleg azok a légiók, akik megörököltek bizonyos mennyiségű CP-t, de az örökölt névre annyira nem büszkék.
  • Gender Switch Ticket: Nem váltás a zavaros identitásúaknak. A ticket egyben lehetőséget ad az arc és test model váltásra is.
  • Plastic Surgery Ticket: Ugyanaz mint a Gender ticket, csak nem váltás nélkül. (Gondolom picit olcsóbb lesz)

A további itemek elvileg a különböző fesztiválokhoz kapcsolódnak. Ez előre mutatja, hogy talán lesz is valami event, ahol ezt meg lehet nyerni, esetleg legalább valami vendor, vagy tudomisén:

Tinták:

Cukorkák, csokik és egyéb nyalákságok, mert cukorkákból sosem elég:

  • Love Potion: Instant tölt 1160 HP-t és 1360 mana-t
  • Dark Chocolate: Instant tölt 1000 DP-t. (Ha minden igaz, akkor ezt a cukiságot [email protected] köszönhetjük. Köszi szépen, legközelebb plz olyan csokit kérjél, ami elfogyasztásra 5 Lodas Amuletet csinál 🙂

Két további megtanulható emote: Heart és Flowers. A Flowers-t már láttam, gyakorlatilag a karakter nekifog lóbálni egy virágcsokrot, a Heart-ot meg mondjuk el tudom képzelni, de inkább nem akarom.

A változatosság jegyében a szíves sipka/fejpánt mellett itt lesz még a : Tulip Headband és a Sunflower Headband is. Ezek segítségével minden nap más-más fejpánttal tudod meglepni magad.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Új itemek a Powerbookban”

  1. Spatalos Magyar szégyene a “Kabeafaszom” nevü traktoron szocializált IQ light jómunkásember. Neki is kéne egy rename sürgősen!

  2. A heart meg a flower nem volt benne eddig is? :S
    @Divine: nálunk a Gorgoson olyan angol légiónevek vannak, mint a “baszom az anyád”…szinte minden nap látok tőlük vkit, szerintem nem foglalkoznak az ilyennek egyáltalán.
    Jut eszembe, a japánoknál Larsberg Day-nek hívják a valentine eventet. Ők kaptak még egy táncot is, ami Temptation Dance néven fut ill. ők Romantic Purple Dye-t kaptak (olyan, mint a mi CE-s lilánk).

  3. Az a poén, hogy pont az ilyenek nem fognak nevet váltani, max Kabeafaszom helyett Tovigtegoreny lesz… 🙂
    Amúgy húúú dejó csomagok, meg is oldódott minden problémánk 😀

  4. Aaatya, úúúúr Isten! :S

  5. Naja, lássuk be, hogy a plasztik sebész kártyára is csak azok fognak költeni pénzt, akiknek sikerült valami iszonyatosan ocsmány szörnyeteget csinálniuk a karakter generálásnál és azóta már annyira megszokták, hogy szeretnének rajta még egy kicsit csúnyítani.
    Szergely: ott a pont…

  6. Pocak pl. direkt lett olyan amilyen és a többi karim is. Tehát a plasztikai sebész kártya haszontalan. 🙂
    Max a haját cserélném le, de pénzért azt sem! Legfeljebb kinah-ot költenék ingame fodrászra.

  7. úgytudom, hogy van ingame fodrász, tehát ahhoz nem kell pénzt költeni. Haj formát és színt is lehet vásárolni kinahért.

  8. Asszem ezek mind 600k kinah körüli itemek, legalábbis anno így értesültem róluk

  9. Amugy a tokodbokom meg a kabeafaszomat 1 és ugyanaz az emberke – söt:
    jobbhere – balhere – izomszag – kombinaltfogo – ezek is mind az ö karakterei xD

  10. Csak gratulálni tudok Ő sötétségének, aki tokolde és fent felsorolt neveket adja karaktereinek. Nem mellesleg tokolde folyamatosan botol. 😛

Comments are closed.