header image
 

Katalógus – 2010.02.14 (Valentine Day)

Mindenféle különösebb következtetés levonás nélkül, nézzük az – AbyssRank szerinti legaktívabb EU szerver – létszámait. Elyos oldal, valentin nap 19 óra 58 perc (tehát totálisan nem reprezentatív…) de végül is számszerű alapnak nem rossz: (csak lvl50-es online karakterek, csak Elyos oldal!!!)

(30 fő)  (41 fő) (30 fő) (49 fő) (61 fő) (22 fő) (61 fő) (59 fő)

~ by Menorel on .

Aion

27 Responses to “Katalógus – 2010.02.14 (Valentine Day)”

  1. 353..hát lehet vitatkozni hogy ez sok vagy kevés..minden esetre nem ennyi ember kell egy word pvp-hez szerintem..:D

  2. Hát azért…353 karakter csak az egyik oldalról…legyünk pesszimisták és legyen az asmo oldal 200. Az 553 és még mindig csak az L50-ekről beszéltünk, nem mellesleg a valentin-napi xpboost miatt rengeteg már 50 emberke kezd kiskarit és fejlődik azzal (ezért nem találok órák óta a partymhoz clericet QQ)
    Amúgy köszi a számokat 😛 (Neked mire nincs időd… 🙂 )

  3. És valószínűleg az ncsoft is úgy gondolja, hogy attól még hogy ez a szerverenkénti 500 ember nyavajok (nyílván, apu kérek még) még nem fog azonnal kiadni egy giga-mega content update-et amíg csak 10%-a max szintű a szervereknek..
    Bár az az érzésem, hogy a nagyobb update-eket inkább más MMO-k megjelenési dátumához fogják majd igazítani (lsd Tera), mint ahogy azt a hollywoodi filmek is teszik.

  4. 30 assa vs 61 cleric, holnap megnezem csúcs idöben asmokat, de van egy olyan érzésem nálunk ez forditott lesz. 🙂
    Imádom amikor berak DG-re, 4 assat, meg chantert healernek, és se sorc se sm, se semmi. 🙂

  5. Asmo oldal, hétfő este 8.
    Gladi 29, Templar 30, Sin 37, Ranger 26, Sorc 39, SM 18, Cleric 35, Chanter 29.
    Nem véletlen, hogy sose lehet healert találni, mig elyosnal 2x annyi cleric van mint assa, nalunk kevesebb 2-vel. 🙁
    Temp, sorc és chanterröl ne is beszeljünk. Lehet tényleg itt lenne az ideje vmi szerver mergenek, vagy transfernek, eddig azthittem van sok 50-es asmo oldalon, csak basznak pvp-ni, pve-ni meg a klanjukkal járnak, de ezek szerint komolyabb gondok vannak.

  6. Nézzük a hétfő este (20:10-es) adatokat, Spatalos:Elyos (PvE Monday…) lvl50:
    Gladi: 25, Templar: 49, Sin: 40, Ranger: 38, Sorc: 61, SM: 20, Cleric: 60, Chanter: 55 (sum: 348)

    lowlvl: (lvl 1-10) 21 fő (lvl 11-20) 59fő (lvl 21-30) 110fő (lvl 31-40) 181 fő, (lvl 41-49) 264 fő.

    Komplett Elyos Spatalos aktív (online) populáció 2010.feb.15 hétfő este: 983 fő

  7. Nem tragikus a helyzet, ha transfernél kicsit összebeszélnének valami közösségi portálon egy asmo>elyos szerverrel a spatalosos légiók, kihozhatnának egy normális balance-t 1-2 asmo-ely légió cseréjével. Vagy bilibe lóg a kezem?

  8. Hát, én jelenleg azt látom, hogy az Asmo légiok utálják egymást mint a szart, még azt is kétlem, hogy egy upper fortress támadást összebeszélnek az emberek, nem, hogy egy lehetséges szerver váltásnál, összevonásnál, összehozzanak vmi komoly dolgot. Már hónapokkal ezelött temettem Asmo oldalt, de tévedtem, messze fénykorát élte még akkor a szerver.

    De ha tényleg fél év után egy átlag este 2-300 50-es van online, akkor akár 3-4 vagy mégtöbb szervert is össze kéne vonni, elbirna ennyi embert, és nem lenne ilyen pangás, teljesen ugyanaz van itt is mint wowban volt, 4-5 ember szédeleg meg afkol a városokban és semmi nem történik. Ami egy pve játékban ok volt, de ott ahol mindennek a pvpröl kéne szolnia nemigazán.

    De az a legszomorubb, hogy aionsourceon én ugy látom, elyos örül ennek a helyzetnek, és full miragentes 200 pvp killes emberek istenitik magukat, de ök is kifognak égni, miután az a maradék pár ember is abbahagyja a játékot, aki pvp-zik, és ök már semmit se tudnak csinálni a fullos gearjükben.

    Az elmult hetekben jopár ismerösöm, hagyta abba a játékot, mert megunta a helyzetet, olyanok akikkel még lehetett valamit csinálni.
    A dark prophecy lower foglalása elöbb még AD-ben is volt 20-30 online ember csucsidöben, néha még 1 full allit is összehoztunk, most 1 hete léptem ki kb. miután nem volt már 5 online ember csúcsidöben, és ezek nem kiléptek a klánbol és átmentek valahova, szimplan nem logoltak be többet.

    Nem tudom, máshol milyen a helyzet, van e valahol olyan asmo oldal, ami ellenfele lehet az itteni elyosnak, de nagy szükség lenne rá szerintem. Még azalie is panaszkodik, hogy most nincs ellenfele, kiváncsi lesszek mennyi idö amire kiég, ma is csinált 3000 ap-t. Nem hiszem, hogy azért mert nem lett volna kedve pvp-ni.
    Remélem Ncsoft nem 2-300 emberre tervezte szerverenként a játékot, és lesz vmi lehetöség a változtatásra.

  9. Hát én nem is tudom. 300 ember online / oldal, én erre csak annyit tudok reagálni, hogy egy szerda vagy szombat estén, amikor siege van, 50 ember nem tudja odatolni a pofáját egyetlen fortress-hez sem. Ha 300ból 280 DP-ben rejszol, az egyáltalán nem az NCsoft hibája, egy rendes 100v100 már kellemes siege lehetne. És azért erre bőven adottak a lehetőségek. És ez tényleg az asmok egymás elleni baromságairól szól csak, mert a gear egyszerűen nem lehet gond! Az kizárt! Daeva setbe elverek egy 3 szinttel nagyobb, full arany 33-as expert setes karit, ugyanabbol a kasztbol mint az enyém, 5ből 5ször, földön/levegőben, mindegy. Szart se ér a gear, ha nem tudja valaki használni, csak kapta apucitől, és lowbikat gankel vele naphosszat. Ez a jelenlegi asmo oldal, vannak rohadtjól cuccolt karik, akik a tíz szinttel kisebbeken élik ki magukat, és nem az elyos túlerő miatt, hanem mert ratyik.

    Hétvégén 4 embert fektettem el, cleric+temp+glad+ranger. 2-3 szinttel voltak alattam, ne mondjátok hogy nemvolt esélyük. Olyan volt az egész harc, mintha nem is tudnának egymásról, mint egy csapat birka. Ez sem az NCsoft hibája. Én folyamatosan kétféle helyzettel találom szembe magam, az egyik a birka asmo (van esélye de nem nyer), a másik a keménygyerek asmo (lv45+ 30-35ös területen).

    Elnézést ha megsértettem valakit, tisztelet a kivételnek komolyan, vannak olyanok is. Machival, Kolbax-szal, Drakthuls-szal jó pvp-zni, csak hogy egy párat említsek. Levent-tel jó lenne, de elszalad a rankja miatt. (tutira megy, gankelős fajta)

    Persze, 600 ember kevés, de még nem mindenki 50. És szerintem még 1-2 update-et tuti megvárnak a merge-dzsel, mert aztán bedobják a 2.0-t egy merge után, és megint jöhet a queue… Kösz nem.

    Dreadgionon túl jó lenne pár aréna-féleség, ahol mobok nélkül, 2v2, 3v3, 6v6 csatákat lehetne vívni, így némi AP bevételt és funt kínálva az asmoknak (is). Ez tény.

    Összefoglalva: Respect a feketeszárnyúaknak, komolyan kívánom, hogy helyreálljon a rend a Spataloson, de ehhez nem csak az NC-től kell várni a csodát, semmi nem lenne veszve ha jobban összedolgozna a csapat!

  10. Ha jol vettem ki, még közelében se vagy 50-nek, szoval annak amit leirtál nem sok köze van ahoz ami 50-en történik. Fél éve van kint a játék, most azoktol kell várni az asmo oldal megváltását, akik még majd most érik el? Ja a gear nem minden, de az elyosoknál, aki számit, az nem csak jol gearelt, de sztem tud annyira játszani, hogy elverjen egy friss 50-est.
    De ha még komoly asmo playerek hada most érné csak el az 50-et, honnan lesz gearjuk? DP-böl ahonnan honapok alatt se tudnak full geart összeszedni emberek? Fenrilböl, ami lassan több száz milios tétel, vagy probalkozhat coreban farmolni, ahol még a friss 50-es gearben a mob megölése is kihivás lesz, nem beszélve az elyosokrol akik 2 percenkent fogjak megölni. Esetleg pvp-böl? Persze a gear nem számit, annak aki 1 hétvége alatt 4 embert öl meg az 50 közelében se járo karakterével. 50-en nem csak a gearröl, hanem csapatrol, legiorol, de még az ezer féle consumable cuccon is mulik.
    Aki csak most fog 50-re fejlödni, az nem fog tudni semmit se tenni azok ellen akik a legdurvább gearben vannak, egy jol szervezett klánban, egy erős oldalon.
    És eközben a régota 50-es asmok továbbra is hagyjak itt az egészet.
    Nem lenne itt semmi gond, ha azok az asmok akik elsönek érték el az 50-et, akik elsönek szedtek ki a fenril set-et, akik régen ellenfelei voltak a mostani erös elyos klánoknak még játszanának, de nem játszanak, és sorban tünnek el a jobb playerek asmo oldalrol. Ahoz, hogy itt ujra balance legyen, vagy egy kicsit élhetöbb a szerver, olyan emberek kellenének asmo oldalra, akik már több honapja elérték az 50-et, komoly gearben vannak, jol szervezett légiokban, és akarnak is pvp-ni, és harcolni. Ilyeneket viszont csak egy transferrel, vagy mergel lehet hozni, nem pedig a 40-en szintezöket várva.

    De persze Elyos vagy, és jösz az azért ilyen a helyzet mert szarok az asmok, az elyosok meg királyak dumával, ugy hogy még 50-et se érted el, és már most dörzsölöd a tenyered, hogy dejo lesz elérni az 50-et, és beleülni a jóba.
    Jah valoban szarok az asmok, mert akik értek valamit mind beuntak aiont, és elmentek mas mmo-ba.
    Januárban próbáltak összedolgozni a klánok, eljutottunk oda, hogy több hét szenvedés után a 15%-os dmg buffal, sikerült egy upper fortresst elfoglalni, amit most el is buktunk, ennél többet nem tudnak összehozni. És jelenleg nincs semmi szervezés, meghalt az egész.
    Szted melyik klánok fognak majd össze és csinálnak bármit is, amikor egész nap csak a köpködés megy egymásra, és egymást szidjak a klanok és az emberek.

    Remélem hamar eléred az 50-et, és mehetsz fortress siege alatt npc-ket ölni 1 órán át, hogy kapj 1 db medalt, amiböl majd geart vehetsz, és amikor 1 hónap után még nem volt olyan siege ahol asmot láttál volna, bizakodj abban, hogy majd egyszer azért talán mégis jobban összedolgozik az asmo oldal.

    Sztem mind2 oldalnak az lenne a jo ha asmo oldal, végre tudna valamit tenni, de ehez sztem 2 lehetöség van, vagy egy nc soft általi transfer/merge, vagy az hogy megunják az elyosok és elmennek.
    És jelenleg több ember hagyja abba a játékot mint amennyi eléri az 50-et, nézzük meg ezeket a számokat majd 1 hónap mulva, amikor már csak 100-200 50-es lesz online.
    Sose figyeltem eddig, hogy hány 50-es is van, de ezeket a számokat látva, sztem itt lenne az ideje egy mergenek. 2-300 50-es még viccnek is rosz amikor egy klánban lehetne 90 member. És spataloson elvileg van 1400 asmo, és 1100 elyos légio. 🙂 Ráadásul amikor kikerültek ide a hány ember volt a siegen postok, ennél magasabb számok voltak, és fix, hogy nem volt minden 50-es a siegen.

    És az nctöl kell a csodát várni, mert lassan csak az segit, és nagyobb esélye van csodát tenni, mint mondjuk az asmo playereknek.
    És sztem 2-300 50-es player mind2 oldalon nagyon kevés, siman kellene egy fél éves mmob-an, a legaktivabb szerveren 1-2 ezer 50-nek lennie.

  11. Nem véletlenül kezdtem el ezt a postot. Hasonló gondolatok kavarognak bennem is mint psychedelicben. Eléggé beemóztam az Aion miatt. kb 2 hete már csak erőltetem én is. Tegnap kőkemény 600 AP-t tudtam összeszedni kb fél óra alatt. Ez annyiból állt, hogy kb 20 percig rohangáltam Divine Fort körül és próbáltam elcsípni egy-egy balaur guardot, aztán fél óra után végre odajött egy asmo, akit kb 2 perc üldözés után 2-en le is öltünk. Ez így kb az elmúlt két hét legizgalmasabb aion élménye volt. Nem mondom hogy nem bennem van a hiba, én égtem ki ez tiszta sor. Megtehetném, hogy mindennap végig csinálom a 2-3 dreadgion-t, végigverem a felső 5 fortress instance-t és az unalmas pillanataimban még mehetnék a fortressekhez asmokat is ölni. De ez mostmár valahogy nem megy. Látom, hogy a friss ötvenesek ezt csinálják és drukkolok nekik, hogy legalább náluk is 2 hónapig kitartson ez a varázs és ezen idő alatt legalább szedjenek össze egy lvl40-es elite guard abyss setet, amire legalább büszkék lehetnek. Ott figyel a bankomban kb 100k értékű ancient relic, ami csak beváltásra vár, be is tudnám váltani, ki is tudnék venni valami imba cuccot…
    Nemtudom a többiek hogy vannak vele, de nagyon kéne valami apróság, valami ami megmozdítja az embereket, egy apró átalakítás, ami újabb lendületet ad.
    Infusion: ha nem nagy kérés, megtennéd nekem, hogy a héten minden este 8-kor (amikor éppen játékban vagy), akkor lekéred a lvl50-es class leosztást? Hétvégén összehoznék belőle egy postot aionsourceon, hátha a sok “nyerk-nyerk” mellett egykét értelmes is elolvassa és talán a konkrét számok fényében történik valami merge fronton…

  12. Jahh félreértések elkerülése véget: A jelenlegi helyzet NEM az NC hibája, a játék jó, a játékot a játékosok basszál el azzal, hogy időről időre tömegesen elhagyják a játékot. Szar dolog azt látni, hogy az egykor még fényes légiódban, ahol nem is oly régen még 30-40 ember volt online, egyik pillanatról a másikra 10-15 emberre zsugorodik az aktív (egyszerre online) tagok száma. Ez azon emberek játékkedvét is hanyat vágja, akik egyébként tolnák és ez itt a baj.
    Az Aion-ban 50-50 aktív légió van ugye a contrib pont alapján mérve. Egy légióban maximum 90 fő lehet. Ez azt jelentené, hogy egy top aktivitású szervernek akár 4000-4000 playert is ki kéne szolgálnia frakciónként, de az Aion valszeg ennél többre is képes.
    Amikor volt a headstartos botrány, akkor azt rebesgették a – magukat benfentesnek tituláló források -, hogy az Aion szerverek 15k főre vannak tervezve, ehhez képest a queue-kban headstartkor még 3000-4000 ember várakozott nemritkán. Tehát közel 20k emberrel indult a Spatalos.
    Most arról beszélünk, hogy 300-300 fő az nem is olyan kevés? Hát kérem szépen ez eléggé kevés és ez nem az NC hibája, hanem a játékosoké.
    Játékosok százait láttam exitelni a queue miatt. Mégis mit vártak? Szintén sokan hagyták abba a játékot mert “hú nehéz szintezni, sokat kell grindelni”? Hónapokon keresztül irtunk itt a blogon és mindenhol máshol is, hogy a szintezés minimum 1-2 hónap kőkemény munka… A legjobban azok az exitek tetszettek, hogy: “Mi az hogy itt nincs endgame raid content”? A legjobban az tetszett, amikor ez lvl40+-osoknak esett le.
    Persze nagyon sokan csak simán kiégtek, de egy biztos, a legtöbb lvl50-en exitelő azért hagyta abba, mert: “a haverom is abbahagyta”
    Mindezek után a legérdekesebb a fortress rendszert szidók záró monológja volt. Még bőven az Aion megjelenése előtt az Aion Hype kellős közepén hoztuk le itt a blogon az “Aion a véres valóság” című postot. A post kint volt az FS-től kezdve a SG.hu-n keresztül mindenhol. Egy sráccal készült az az interjú, amiben leírta, hogy jó fél év után mi a helyzet a koreai szervereken abyssal és a fortressekkel. Milyen furam, így fél évvel az Aion EU startja után szóról szóra igaz az abban leírt problémák mindegyike az EU szerverekre is. Kivéve talán a “egymásnak passzolgatják a frakciók a fortersseket” részt. Bár lássuk be, a szerver életben tartásáért cserébe lehet hogy érdemes lenne lemondani a fene nagy önérzetünkről és elpasszolni néhány fortress-t az asmoknak…

    Rövid helyzetértékelő körképünket olvashatták…

  13. Persze nem gond, majd írom ide.

    Nálam az a baj, hogy a játék még mindig tetszik, de elöbbre nem tudok jutni. Az utóbbi hetekben nagyon sok ismerösöm hagyta abba a játékot akikkel élmény volt játszani, de már jóideje pengeélen táncolt nekik az egész, aztán elég volt egy kis lökés, hogy aztmondjak, viszlát.
    1 hete léptem ki AD-bol, amikor odáig jutott a régen az egyik legerösebb klán, hogy szombat este 8-kor volt 5 online ember, és abbol én voltam az egyetlen 50-es. A leader, most egy olyan ember aki 3 honap alatt nem tudta felhuzni 40-röl 50-re a karakterét.
    Már nem tudok kikkel játszani, lassan hetente kéne uj barátokat találnom, hogy legalább egy instába lejussak.
    Geart nem tudok szerezni, instazni nem igazán szeretek, amugy is legalább kéne egy A grade DP hozzá, de nincs már kivel csapatot csinálnom, még 100 légiot pedig nincs kedvem már végigjárni csak emaitt, hogy valahol találjak vkiket, pick up-ok szintén nem találnak clericet, és ha van is max egy b gradere elég a csapat.
    Fenril farmolás egy tömény szivás, vagy pénzt farmolok, és bizok abban hogy sikerül elsöre a gatya, vagy coreban mobokat, de ott is amikor 1 orat farmoltam volt hogy esett 1 stain, maskor meg nem lehet elyosoktol.
    Pvp cuccot szeretném a legjobban, de most star officerkent már nem érdemes elindulnom pvp-ni, mert 1 halál -1000 ap, akikért meg jo pontot kapnék, nem egyedül mászkálnak. Pvp-re megint nem lehet találni csapatot, nem vagyok orosz, hogy bevegyenek pretsbe.
    Fort instank nincs, marad a DG, amit melo melett tudok napi 1-et tolni, ha leszarom a biztos vesztö pick up-ot, és surkanat ninjazok, talan tudok 5-6k ap-t kiszedni.

    Ezeken csak ugy lehetne változtatni, ha lenne x olyan ember akikkel nap mint nap tudok, instazni, pvp-ni, dredgiont tolni, vagy barmit, de nincs, aki volt pedig mind elment.

    A klanok között meg csak a gyülülködés megy, igy még asmo szinten sincs semmi.

    Ha elyosoknal nagy a kiégök száma, akkor lehet sejteni, milyen a hangulat asmoknal, és minél tovább huzzák ezt a dolgot, annál roszabb lesz.
    Ha legalább egy merge után, lehetne healert találni instába, vagy legalább lenne pár klán aki aztmondaná, ok támadjunk meg vmi fortresst, vagy menjunk coreba, és nem kéne azt látnom, hogy 100 pvp killes elyosok full miragentben futkosnak, mert fel napot tudnak ugy farmolni coreban, hogy senki se bántja öket, talán valamit értelmet is adna annak, hogy elbaszom erre a játékra az idömet.
    Coreban akkor voltam utoljára, amikor szemberepült velem 2 elyos, megtámadnak, és a tölem 10 méterre álló cleric, szárnyat bontott és elrepült onnan. Most ez az asmo oldal, és ha valaki mer nekik szolni, hogy miért nem pvp-nek, akkor még mi leszünk a hülyék.
    Amikor még miénk volt Roah, volt hogy inkább nem ment a pick up csapat, és kilépkedtek az emberek, mert simca, meg tisiphone ott volt roahban, és hogy ugyis leölnek minket….
    Ezeken a dolgokon, max az segit, ha merge után, lesz párszáz azmo, aki nem csak tulélésre játszik, hanem fel is akar valamit mutatni, bár azt nemtudom, van e olyan szerver, ahol az asmok is erösek, ha nem is olyan gearben mint egy sleeping forest vagy celestial, de akár aktiv látszámban, hogy ne egy 6 fös klán meg egy kicsit nagyobb celestial uralja már abysst, és hogy azalienek ne az legyen a legnagyobb gondja, hogy nem fut bele több 3v1 szituba ahol vissza is üt az ellenfél, és emiatt unatkozik.

  14. De figyelj psychedelic, nehogymár az NCsoft vagy az elyosok tehessenek róla, hogy az asmok fosnak leállni pvp-zni. Egyébként amit írtam, azt nagyrészt valóban a 35-ös rangeremmel tapasztaltam, amivel egyébként aktívan ottvagyok a siege-ek nagyrészén, és bármikor megyek ha asmot locolnak, szinttől függetlenül.
    Viszont tegnap gathereltem a 45-ös templarommal (3 zöld SR set item, 20% speed quest cipő, rakás kula gear!!), és nem tudott megölni egy 43-as templar+45-ös sorc duo!! kb 5-6 perc után elborultak, ami nagyrészt abból állt, hogy futottam utánuk.

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy rengeteg helyzetet látok (400 + 1100 kill a két karimmal), amikor rohadtul ott van a lehetőség, és b.sszák kihasználni az asmok. A kérdés tehát: miért? Nem érzem magam pro-nak. Tudom használni ezt a két classt, de pl egy Azalie-nek közelében sem vagyok. Mégis azt látom minden este, hogy nem megtalálni, hanem utolérni nehéz az asmokat! Ebből valóban nem lesz AP-jük.

    Egyébként kvára nem számít, hogy elyos vagyok, ha most tehetném, átmennék asmo oldalra. Rohadtul hiányzik, hogy végre odaálljon valaki elém, és vegye a fáradtságot egy normális pvp-re, mert ez így fos.

    És írtam azt is, hogy nem akartam senkit megsérteni, nyilván nem minden asmo áll hozzá szarul a dolgokhoz, de jó részük igen, ha itt tart a szerver. És ez egyik félnek sem jó. Legfaszább az lenne, ha hazapaterolnák az oroszokat, és egyben bedobnák a 2.0-t hogy kicsit visszajöjjön a tömeg. Ez nem lenne olyan nagy dolog, és lenne hatása úgy érzem.

  15. Lvl 50.
    29 Gladi, 34 Templar, 35 Sin, 33 Ranger, 37 Sorc, 15 SM, 34 Cleric, 24 Chanter. 241 fő.

    1-10 26 ppl, 11-20 39, 21-30 83, 31-40 142, 41-49 152

    Összesen 683 fő.

  16. Kedd este 20:05 perc:
    Spatalos:Elyos lvl50:
    Gladi: 29, Templar: 44, Sin: 30, Ranger: 39, Sorc: 71, SM: 19, Cleric: 61, Chanter: 51 (sum: 344)

    lowlvl: (lvl 1-10) 32fő (lvl 11-20) 61fő (lvl 21-30) 122fő (lvl 31-40) 175 fő, (lvl 41-49) 268 fő.

    Komplett Elyos Spatalos aktív (online) populáció 2010.feb.16 kedd este: 1002 fő

  17. Mind1 Csenky, amig számodra, ennek a szervernek a problémái kimerülnek abban, hogy 2 ember elszaladt elöled, addig nincs is miröl beszélni.

    Persze, hogy szarok az asmok, meg elfutnak, akik pvp-ni akartak, mind elmentek aionbol, mert nem tudtak, hála az asmo oldal klánjainak, akik basztak egymásnak segiteni, most azok akik akkor nem jöttek siegelni, verik a nyálukat, akik akkor akartak nem játszanak.
    De ezen már semmi se változtat, a selejt klánok maradtak, az erösek itthagyták a játékot.

    Most vajon ugyanezt mondanád, ha elmentek volna azok az elyos klánok, akik jelenleg fortress uralnak, és ittmaradtak volna azok a klánok, akik miatt ezek elmentek?

    Persze, szopás, hogy elmentek, meg lehet öket szidni, de ök ugy gondolták, máshol a pénzükért, több pvp élményt kaphatnak.

    És most akkor azoknak, akik maradtak, és szeretnének valamit tenni, de nem tudnak, mert nincs ember akivel tehetnének, szerinted ez a jo válasz, hogy ugy kell nektek, magatoknak köszönhetitek, szopjatok csak?
    Szerinted, igy még sokáig fognak játszani?
    Ök is szép lassan, velem együtt elmennek ebböl a játékbol, és maradnak a selejt klánok, meg a doom meg chaos, akik ki se mozdulnak olyan helyekre, ahol pvp-be kerülhetnek.
    Aztán akkor neked se lesz ilyen gondod, hogy elfutnak elöled, mert asmot se fogsz látni.

    Minden nap ez megy generalon, hogy az egyik fel szidja a másikat, hogy miért nem pvpzik, azok akik meg nem pvp-nek, röhögnek azokon akik akarnak, és jelenleg asmo oldalon, aki tenni akar valamit, az hülye, és szépen elküldik a picsába olyan emberek, akiknek nincs 100 pvp killjük.

    De majd, én is elkezdek veszekedni velük, hátha akkor majd mást csinálnak, hiszen szerinted ez a megoldás, az a pár ember aki akar, vegye rá azokat akik nem. pont ezért fizetem én is a havidijat.

    Akik pedig elmentek, nem fognak visszajönni.

  18. Hmm, én se vagyok még 50 (42) és teljesen jól elvagyok (pedig kínain kezdtem, ott voltam mindenhol).. ahogy elnézem még lesz az 2 hónap is. Szerintem addigra ki is jön valami nagyobb update. Rengeteget gyártogatok, altokkal is, hogy segítsem a főkarimat, kereskedek rengeteget.
    Távol álljon tőlem, hogy számonkérjem bárkin is milyen gyorsan érte el az 50et és közben mennyit szórakozott, de személy szerint örülök hogy most nem állok még ott tétlenül ebben a patthelyzetben. Megpróbálok inkább kib**tt sok pénzzel elérni a maxot és remélem lesz utána már hova tovább.. Lehet hogy Lineage szoktatott rá hogy csak magadra számíthatsz és ezt csak 2 accounttal 10karival lehet (ott ugye csak a törpe tudott gyártani, de itt is egy karival csak egy craftot húzok, thx dupla xp weekend)

    Természetesen ettől még zavar az 50es Halálangyalai nagycsávók randalírozása a kicsik között, de ilyenkor, mint már mondtam, én is rápillantok a “Fasza csávó vagyok” tetkómra és egyből jobb nekem is.. legalább fogócskáztunk 3 running scrollnyit

  19. Nézzük a szerdát. PvP szerda, Fortess, és ráadásul patch day….
    Spatalos:Elyos lvl50: (20:04 perc)
    Gladi: 33, Templar: 44, Sin: 33, Ranger: 53, Sorc: 72, SM: 22, Cleric: 63, Chanter: 50 (sum: 370)

    lowlvl: (lvl 1-10) 36 fő (lvl 11-20) 59fő (lvl 21-30) 97 fő (lvl 31-40) 165 fő, (lvl 41-49) 233 fő.

    Komplett Elyos Spatalos aktív (online) populáció 2010.feb.17 szerda este: 960 fő

  20. Szerda 20:10
    50-es.
    Gladi 29, Temp 32, Sin 36, Ranger 39, Sorc 43, SM 15, Cleric 38, Chanter 25. Össz. 257 db

    1-10 22, 11-20 51, 21-30 64, 31-40 139, 41-49 178

    Összesen 711 Player

  21. Sajnálom Mirent, az asmok annyi idő után végre tényleg ügyesen megküzdöttek érte, megérdemelték volna. Poén volt, hogy egy teleporter sem volt elérhető felső abyssban =) Meg most Eastern Shardon mass pvp volt, kb 50 perc, ez se volt gyenge. Csak így tovább, végre egy kis élet estére!

  22. Csütörtök 20:00
    50-es
    Gladi 24, Temp 28, Sin 33, Ranger 27, Sorc 43, SM 14, Cleric 33, Chanter 25. Össz. 227 db

    1-10 29, 11-20 54, 21-30 74, 21-40 144, 41-49 168

    Összesen 696 player

  23. Kicsit benéztem az időt ma, úgyhogy az adatok 21:20-asak…

    PvP csütörtök, Spatalos:Elyos lvl50:
    Gladi: 26, Templar: 39, Sin: 39, Ranger: 46, Sorc: 64, SM: 21, Cleric: 60, Chanter: 49 (sum: 344)

    lowlvl: (lvl 1-10) 42 fő (lvl 11-20) 55 fő (lvl 21-30) 95 fő (lvl 31-40) 160 fő, (lvl 41-49) 265 fő.

    Komplett Elyos Spatalos aktív (online) populáció 2010.feb.18 csütörtök este: 961 fő

  24. PvP péntek, fortress védések…, Spatalos:Elyos lvl50:
    Gladi: 27, Templar: 40, Sin: 30, Ranger: 45, Sorc: 50, SM: 24, Cleric: 56, Chanter: 48 (sum: 320)

    lowlvl: (lvl 1-10) 42 fő (lvl 11-20) 61 fő (lvl 21-30) 80 fő (lvl 31-40) 156 fő, (lvl 41-49) 205 fő.

    Komplett Elyos Spatalos aktív (online) populáció 2010.feb.19 péntek este (20:05): 864 fő

  25. Péntek 20:00
    50-es
    Gladi 23, Temp 29, Sin 31, Ranger 29, Sorc 34, SM 10, Cleric 29, Chanter 19. Össz. 204 db

    1-10 36, 11-20 60, 21-30 67, 31-40 137, 41-49 180

    Összesen 684 player

    A hét elején több player jatszott, mint igy a hét vége fele, és föleg az 50-es karik száma csökken, mindenkinek dolga van, vagy egy hét alatt ennyien égtek ki? 🙂 De azért egy péntek este siege idöben 204 db 50-es Asmo kari, sztem szomorú. Kiváncsi leszek, szombat vasárnapra.

  26. Oh, és ebben a pillanatban kereken 50 Asmo tartózkodik Abyss területén. 🙂 És ennek sztem 80%-a Primumban. Vicc komolyan.

    De low lvl-en se jobb a helyzet, emlékszem még mennyi ember volt amikor kezdödött a játék, hogy abysson csak ugy tudtam grindolni ha a minimap-et figyeltem, ha riftelni mentunk par percen belul 40-50 ember kergetett minket, most összehoztam, egy 31-es daeva set-es rangert, és nem találok embert akit megölhetnék vele, abysson egyáltalán nincsenek low lvl-ek, és ha riftel megyek is több 50-es van mint low lvl. Kiváncsi lennek, más szervereken is ilyen e a helyzet.

  27. Szombat este 22:00, sajna csak késön értem haza.
    50-es
    Gladi 28, Temp 33, Sin 33, Ranger 24, Sorc 35, SM 9, Cleric 27, Chanter 18 Összesen 207 player.
    1-10 28, 11-20 55, 21-30 74, 31-40 110, 41-49 163

    Összesen 637 player
    Ez egyre elkeseritöbb, naprol napra kevesebb az ember, még a hétvége se javit a helyzeten.

    Igaz nem este 8-as, de szombaton talán nem olyan késö a 10 ora sem, hogy ennyien ne legyenek, pláne hogy akit érdekel a pvp, az amugy is meg dredgiont tolta, mivel elvileg 9-ig medalt farmolt, és 10kor indult az uj védés, bar lehet a pve matyik már letolták DP-t és elmentek aludni, ezért ilyen kevés, de velük amugy se lennénk elöbbre.
    Amugy tegnap este körbejártam egész lowert fortress védés alatt, hogy hol ölnek az emberek guardokat, és sehol se találtam senki, csak -2k ap-t sikerült behuznom egy halálbol, tényleg nincsenek asmok, vagy csak en neztem be valamit, és azért nem találtam öket? 🙂

Comments are closed.