header image
 

Beindulnak a GM eventek

Rögtön had kezdjem egy pici rosszmájúsággal, igérem utána nagyon pozitív leszek: látom közeledik a hónap vége…

Naszóval a mai nappal bejelentésre került több GM event is. Ayase még kora délután csipogta ki Faelan hivatalos fórumra eszközölt postját.Lényeg annyi, hogy az elmúlt hetekben tapasztalható “Jönnek a GM-ek és nyuszinak meg shugonak transzformálódnak és hú ez milyen vicces és ez mennyire feldobja a napomat” feelingre rátesznek egy lapáttal. (ez mondjuk lehetne akár rosszmájú komment is, de nem az mivel közben nagyon nevetek…) csütörtök, péntek és hétfő este meglátogatják a (csütörtök)Spatalos, Telemachus, (péntek)Castor, Perento, Gorgos, (hétfő)Kahrun és Kalil szervereket. Ezeken az estéken egy “where is waldo” eventet szerveznek. (Ma este már a Spataloson le is ment, aki nem volt ott az ígyjárt… nem sokat vesztett egyébként…) Lényeg az, hogy a GM-ek random helyeken (Sanctum és Poeta) teleportálgattak, majd elindult az őrült rohangálás, hogy találd meg őket, aki legelőször ért oda, az kapott “kicsi jutalmat”.

Az eventek egyéként minden este “8 óra körül” kezdődnek Ayase szerint. Tök jó, hogy a hétköznapi dreadgion-t és pénteken este még az ostromot is szétcseszik, de oké, végülis jót akarnak, aki nem akar GMek után rohangálni, az mehet védeni/ostromolni, dreadgionba.

A story egyébként röviden annyi, hogy segíteni kell Jefnyerknek, hogy megtalálhassa Dianyerk-et. Az egyik Spatalosos győztes készített néhány screenshotot. A nyereménye egyébként egy készlet vörös (true red) tinta volt. Tekintettel arra, hogy ezt jelenleg csak RL pénzért lehet megvenni, végülis korrekt ajándék egy pici rohangálásáért.

Castor, Perento, Gorgos szerver magyar populációja péntek este készülhet hasonló akcióra, a Kahrun és Kalil szerverek lakossága pedig hétfőn. Sok sikert a vadászathoz. Az Ayase féle EU/EN event mellett Tamat csinálja az amerikai, Ambos a német és a nem-emlékszem-a-nevére-francia-CM pedig a francia szervereken ugyanezt az eventet.

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to “Beindulnak a GM eventek”

  1. És ha valaki megtalálja, rákiabálok hogy megvagy? És ha afk lesz? XD

    • Alapvetően nem lesz afk, az egész event pár perces. A győztest pedig a GM állapítja meg, ahogy az az utolsó screenshoton is látszik. Azaz ki ért oda először, elsők között.

  2. Komolyabb eventek nincsenek tervben? Olyanok mint L2-ben vannak, medal gyüjtögetés stb, amik nem 2 percesek, hanem par hetig tartanak, és jo pénz szerzési lehetöség, illetve jo cuccokat stb-t lehet vele szerezni kis szerencsével, vagy esetleg aionban AP-t stb.
    Szivesebben látnék ilyeneket, mint az 1 valaki kap 5 festéket dolgot, bár az ilyenek se rosszak, csak nemhiszem hogy sok embert megmozgatna.

  3. Felmerül a kérdés, hogy Asmo oldalt miért hadja ki megint a postbol? Tudjuk hogy Elyos légió, de az eventnél azért emlithették volna hogy Pandaemonium és Ishalgenben is lehet keresgélni az event alatt.

  4. NG: Nem igazán értem, hogy miért kérdezed meg, ha már eleve megválaszolod a kérdésed. A blogot én írom, ez egy blog, az én blogom. Én elyos oldalon játszok a Spataloson. Ezért azt tudom leírni ingame élményekként, amit ott tapasztalok. Hogy a francba irjam le, hogy mi történik az asmo oldalon, amikor abba semmilyen belelátom sincs. Pandemoniumot még csak-csak ismerem, de nekem pl. ez az Ishalgen nem mond semmit, szóval nehogy már ilyesmiket kérj rajtam számon.
    Van egy szép és jó hivatalos magyar aion funsiteunk (www.aionhun.hu), tessék ott számonkérni/követelni az ilyen jellegű igényeket.

  5. Bocsánatot kérek, lehet kicsit eltúloztam, és ezekkel tisztában vagyok. Szerény véleményem szerint ezt a blogot hamarabb elkönyvelhetjük funsite-nak, mert szegény Cori nagyon ritkán ad hírt az eseményekröl, te még a fáradalmat is veszed hogy leforditsad a patch note-ot, és ez sok embernek segít. Míg az Aionhunt napi 1x nézem, a te blogod minimum 5x, és ezzel szerintem nem csak én vagyok így.

Comments are closed.