header image
 

Variance – szolg. közl.- Fortress medálok osztása

Mivel a Variance légiósok közül többen/gyakrabban olvassák a blogot mint a belső fórumot, ezért kirakom ide is az infót. A tovább után megnézhetitek, hogy mennyi medált kaptok az első körös fortress aktivitási medál osztásból. Ezek a medálok a december 16 és a január 17 közötti fortress aktivitásokért kaptuk az alliancetól. Mindenki annak arányában kap belőle, hogy mekkora részt vállalt az adott aktivitásokon. Jó egy hónapja meg volt már köröztetve a részletes aktivitás napló, úgyhogy mostmár senki nem találja ki, hogy valami neki nemjó. A Medálokat ingame lehet átvenni tőlem legkésőbb Február végéig. Aki addig nem jelentkezik a medáljaiért, annak a kincsei visszakerülnek a közösbe.

A Januári aktivitásért, valamint a saját fortressünk megvédéséért járó medálok később kerülnek kiosztásra, kb hasonló nagyságrend áll még raktáron.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Variance – szolg. közl.- Fortress medálok osztása”

  1. Nagy örömmel látom hogy az én nevem is szerepel még a listán és a többi leszakadó játékos nevében is köszönöm a medálokat. Jelentkezünk értük =)

  2. Cameronka vagyok, úgy néz ki huzamosabb ideig nem játszok, mert elment a kedvem az egésztől, így a medáljaimat visszadobom közösbe! 🙂

  3. Meno, en tobbiekkel uzentem ingame mivel forum idevago resze mar le volt zarva, hogy lemondok medaljaimrol a koz javara

  4. Szerintem Moon se fogja befizetni a játékot a medálokért. 🙂

  5. Azt a párat aminek nem jelentkezik a gazdája, átküldhetnétek már nekem asmo oldalra, egesz nap pénzt kell farmolnom, hogy majd tudjak vmi cuccot venni magamnak ap-bol, annyira nem jön a medal. 🙂

    Na meg hogy azért kicsit beszoljak, ahoz képest, hogy Dvine milyen ügyesen be tud szolni asmoknak meg topicokat nyitni aionsourceon, ez a 16%-os aktivitás nem azt mutatja nekem, hogy bármi köze is lenne ahoz, hogy elyosé egész upper, de miután azért ki pve-te full miragentet, eljutott egy siegre, ami után jol beszolhatott nekünk, mert ö biztos mindent megtett az elyos sikerért. 😛

  6. Ejj-ejj. A következtetés a számok fényében bár jogos is lehetne, de ha már így “kiteregettem a szennyest”, akkor had árnyaljam egy nagyon fontos információval a képet:
    – A fenti táblázat a Variance légió azon “fortess aktivitásai” alapján került rögzítésre, amely után az allianceunktól jutalmat kaptunk. Ez egész december hónapban egy szem asteria folyamatos “megvédéséből” jött, amihez január elején hozzá csaptuk roah-t is, ami jónéhány hétig szintén az allianceunk kezében volt. Mindezek mellett még volt egy picit nálunk Miren és nagyon az elején még Krotan is néhány napig.
    Ezeken túlmenően természetesen, mi mint a Spatalos Elyos oldalának legizgágább légiója, mindenhol ott vagyunk és – kisdobos módjára – ott segítünk, ahol csak tudunk, ezért azt gondolom tényleg méltán mondhatjuk, hogy a Variance légió és annak majd minden aktív tagja, azért rendesen kivette a részét abból, ahogy most kinéz felső abyss. Nopersze nem akarjuk a nálunknál nagyobb, erősebb és internacionálébb légiók érdeit bitorolni, de azért ami jár az jár 🙂

    Szóval a tisztázás kedvéért, a fenti számok a valódi és teljes aktivitásnak csak egy kis részét reprezentálják, ezekből levonni bármit is szerintem nem érdekes.

    Kortesbeszéd vége…

  7. Jahh, a félreértések elkerülése végedt az alliance itt nem az “elyos”-t jelenti, hanem az elyos oldal néhány légiójának a szövettségét, akik közösen lebizniszeltek több dolgot is, így pl. a medal sharet is.

  8. Én nem is szoltam be a légionak, csak Dvine-nak szerettem volna, a vicces animácio miatt, amit aionsourcera felrakott, hogy megmutassa, mit is müvelt az elyos az asmokkal.
    Bár ha jobban belegondolok, az animácioban egy kigyurt faszi pofánbaszott egy nőt, ezzel mutatva be spatalos helyzetet, lehet Dvine erre indul be a nö verésre meg a gyerekektöl elvenni a cukrot, kb ezek olyan kihivások mint amit az asmok nyujtanak, csak erre büszkének lenni, és topicot nyitni, szerintem még mindig pancser dolog.

  9. Isten ments, hogy belekezdjek akármilyen anim-gif elemzésbe is, de – ha jól sejtem – az az animáció valami olyasmit akart bemutatni, hogy az egyik oldal véleménye szerint a másik oldal mindíg csak “X”-szeres túlerőben tud nyerni, mire jön a sajátos facepalm amikor nem ez történt. Az ominózus ostormon én nem voltam ott (roah visszafoglalás) így nemtudok róla semmit, ezért is nem szóltam hozzá aionsourceon sem, éppen akkor éltem a nagy depis időszakomat, amiből már gyógyulófélben vagyok.
    A fentebbivel meg csak arra akartam rávilágítani, hogy a közölt számok nem reflektorozzák azt, hogy egy-egy ember valójában mennyire is vette ki a részét abban, hogy abyss úgy nézzen ki, ahogy most kinéz. Van/volt jópár ember, akit soha nem tudtam rávenni (még a medálok csillogásával sem), hogy akár csak fél órán keresztül is de – ostrom – helyett a közeli őrtornyot gankelje 1 AP-ért. Dvine is ezen emberek közé tartozott, ő inkább az ilyen “értelmetlen dolgokra” fordított időt a miragent setjének az összefarmolásával és az arról készült élménybeszámoló megírásával töltötte.
    De nem ragozom, értjük mi egymást szerintem.

  10. December vègèig nem nagyon jàrtam fortressre, mert a miragenttel foglalkoztam. Ha okosan megnèzed akkor itt a 2009-es medàlokról van szó, bàr ezt sztem te is èszrevetted ergo nem èrtem a problèmàd. A vicces rèsz az, hogy mióta megvan semmi màst nem csinàlok csak pvp-zek egèsz nap. Tegnapelőtt èppen nàlatok Beluslan fortressben kaptunk össze egy 80 killt, mert màshol nem nagyon talàlni asmot.

    A GIF egy vicc volt semmi több, ami arra a közismert alibire reflektàlt, hogy nekünk dupla annyi ember kell mindenhez mint nektek,amikor egy koordinàlatlan pug belezte ki az asmot Roah-nàl.

    Ja ès hogy fèlreèrtès ne essen bàrmilyen Nők felè irànyuló erőszakot 100 èv urànbànyàval büntetnèk.

Comments are closed.