header image
 

Bejelentés dömping

(1) Ma reggel fél9 körül Balaur nevű commentelő osztotta meg velünk az alábbi -link-et, az előző postban. Nopersze, a link valamiért fennakadt a hülye wordpress spam filteren én meg nem vettem észre. Ez még így nem is lenne nagy baj, de a spam filteren fennakadt commentek feloldásában leginkább skill-es Z sem vette észre a dolgot, amiért ezúton küldenék neki egy intőt.

Na de lényeg a lényeg, mint ahogy az már az AionHun-on is megjelent Cori előadásában március 3-án jön a nagy Aion érdekesség: következő content update bemutatása. Ez ugyebár jövőhét szerda, amit ezennel be is vések a naptáramba ünnepnapként. A bejelentés kapcsán az Inven-en megjelenet 3 ingame kép. A tovább után mindhárom képet megnézhetitek.

(2) Viszont ha már “dömping”. A NCWest is készül valami bejelenetésre. A tegnap éjszaka kiadott Február havi közösségnek címzett izét ugye instant lehozta az aionsource, amire Tamat benyögött egy commentet, ami egy anagramma volt. Oké, annyira azért nem volt nehéz megfejteni, bár látszott, hogy az EU közösség már alszik, az okos amerikaiaknak elég sok idő kellett hozzá. Tamat mondókája ennyi volt: “Stay tuned for more information on Friday!“. Azaz, most pénteken további infók várhatók. Azt nem gondolnám, hogy a 2.0 kapcsán mondanának bármit is, picit fura lenne, hogy a hivatalos sajtótájékoztató előtt lelőnék a poént. Valószínűbb, hogy a server transfert akarják bejelenteni. Tekintettel arra, hogy az aionsourceon elszaporodtak a “mi is akarunk server merge“-t topicok, ezért elég valószínű, hogy előrántják végre a server transfer témát. (Megjegyzem kb fél éve azt ígérték, hogy kb fél év múlva lesz server transfer…)

(3) Apróság – több szempontból is -, de újra folyó hónap 25-ét írunk, lehet kiváltani a veteran rewardot. Újabb Lodas és Revival Stone dömping.

Tovább után a három kép, ami felkerült az inventre az Aion 2.0 update kapcsán:



~ by Menorel on .

Aion

36 Responses to “Bejelentés dömping”

  1. Linkelek egy jobbat, amin sejtelmesebb dolgok vannak…no meg egy részlet a blogból 😀
    http://upload.inven.co.kr/upload/2010/02/25/bbs/i72926652.jpg

  2. Első kép csak nem a videóbeli Sanctum alatti legionhouising romboló ostromot mutatja????

  3. Jön a patch majd egyszer de addigra játékos nem lesz aki majd játszik vele.

  4. Folyamatosan hadják abba a játékot..már nagyon elrontották, elkéstek.

  5. Szerencsére én élvezem meg a többiek is 🙂 Nincs egy unalmas pillanatom váááá!
    Ahogy hallottam a patch több, mint 2 GB lesz, Cori erről vmi infó?

  6. Miért késtek volna el?Ha a game jobb lesz,egy olyan amire eleinte is vágytak az emberek,akkor miért ne jönnének vissza?Ha valami jó,akkor annak sosem késő,ráadásul nem jött még ki egyetlen konkurencia sem.

  7. Cori: köszi a képet 🙂 Vicces rajta, hogy a variance blog mint egyfajta bulvár forrás, így belekerül az ilyen képekbe 🙂
    Viszont valóban érdekes az a kép középtájon. Ha jól látom akkor ez lehet a lvl50+-os talent build dolognak az implementációja. Tippre úgy néz ki, mintha fegyver speceket lehetne rajta fejleszteni… Na majd meglátjuk, köszi a képet.

  8. A koreai kommentek közt volt egy olyan, hogy “a képek alapján craftoláskor kombinálni lehet akkor két fegyvert?” kérdés. Kíváncsi vagyok, sajnos a koreai fordítóim szabin vannak, de legkésőbb jövő szerdán úgyis megtudjuk mire számíthatunk 😉

  9. Roppant meglepő hogy a magyar szöveg fölé az van írva pirossal hogy “wtf ez meg milyen nyelv?” 😀
    A fegyverösszerakós rész meg egyelőre nem mond semmit, lehet kombinálni az azonos tipusú/fajtájú fegyvereket de azt már nem lehet tudni hogy mire jó.

    “Z sem vette észre a dolgot, amiért ezúton küldenék neki egy intőt”
    Élhetek még vagy készüljek fel a seppukura?

  10. Btw le se tagadhatnák hogy ugyan az a cég. 😀
    Zzz

  11. Elkéstek már ezzel a patch-el ők is tudják, le is pihentek gyorsan ez látszik a képeken. Már mindenki abbahagyta. Aki még nem az most hagyja abba, mert ez az évezred bukása, sőt az előző évezredé is. Emlékezzetek vissza sokkal nagyobb fun volt egymást hentelni rl még anno rómában az arénában! Az volt az igazi PvPvE, mikor beengedték a tigriseket is, hol van aion ahoz képest? Komolyan ez a játék fail, csak a lúzerek és a fejlesztők játszanak vele, de úgy hallottam ők is abbahagyják! Fúúúúj! 😛

  12. A fejlesztők már régóta nem játszanak vele. Ez csak screen saver, hogy legyen valami előttük amíg alszanak meló közben. azért nincs semmi endgame.mert mire oda értek a devek a teszteléssel mindig elaludtak.

  13. Akkor már csak a lúzerek maradtak… De így ők is elfogynak előbb utóbb, nem marad egy lúzer sem a világon. Új NCSoft szlogen: we make the world better! 😀

  14. Aiontól sokkal szarabb és kevésbé sikeresebb játékokra sem mondanak ennyi negatívumot mint Aionra,nemtudom mire föl!!??Tény hogy elmaradt attól amit sokan vártak,de még csak most pakolják teli az endgame tartalmat,és mint fentebb Anuhart is írta,ha egy game jó,mindegy mikor lesz jó,Aionnak még nem jött el az ideje,ennyi.Most őszintén,ha megcsinálják Aiont überszuperre(bár szerintem most sem rossz szóval nem is értem..),olyanra,amilyenre eleinte is várta mindenki,és mégsem mennek vissza az emberek,akkor az kinek a hibája???Nézzétek meg milyen változások jönnek,amik nagy dolgokat hoznak,itt nincsen még mit leírni,EUban ez egy fiatal game,nyilván Nc sem számított arra hogy ennyi hisztis picsa van erre felé,mert ugye koreában most is No1.Vannak hiányoságai,de messze nem annyi mint amennyire ez fel van fújva,hiszen amit sokan hiányolnak,azok a dolgok nagyon régóta fejlesztés alatt vannak,de nemadhatják ki félkészen,nyilván ezt nehéz felfogni.Battleground,újfajta siege rendszer,és a többi újítás nem is érdekes,ugyanis ezek a dolgok amik jelenleg hiányoznak endgameből,mert a jelenlegi siegek unalmasak,meg a battleground hiányzik hogy folyamatosan mehessen a bunyó,ne kelljen keresni a pvpt,hanem tálcán kínálják nekünk.Ja meg mégegy dolgot kellene javítani,a Cleric túl erős!Minden karival van esély a másik ellen,de a cleric…

  15. Zinyo: ez mind szép és jó. Alapvetően erre a blogra azok járnak, akik szeretik a játékot és többé-kevésbé akarnának is vele játszani. Te is, mint oly sokan másik összekevered az Aion megítélését a Spatalos szerver megítélésével. Az Aion egy nagyon jó játék és itt ezt mindenki tudja (ebben biztos lehet, hiszen kőkeményen működik a cenzúra…), de ettől még vannak olyan szerverek, ahol a játék befailelt. Ezek olyan apró hibákra vezethetők vissza, amiket már nagyon régóta lehetett volna korrigálni.
    A GM-eknek nem olyan eventeket kéne szervezniük -szerintem – hogy csikorinyerk nem találja a dalailámanyerk haverját és keressük már meg, hanem mondjuk olyanokat, hogy fogják magukat szépen csendben beleülnek abba a rohadt dreadgionba és letarolják hetente 1-2x egész felső abyss-t, mert egy PvPvE endgame játékben EZ lenne a feladatuk. Nem várható el a játéktól, hogy magától megteremtse a tökéletes balance-t, erre ott lennének a GM-ek…
    Szóval hangsúlyozom: ne keverjük a szezont a faszommal.

  16. @Z: fordíts 😀
    http://upload.inven.co.kr/upload/2010/02/26/bbs/i71321712.jpg

  17. Ebben amit írtál tökéletesen egyetértek,csak van egy olyan része is a dolognak,hogy a gamenak alapból el kell látnia a feladatát a nap 24 órájában,mégpedig azt,hogy tökéletes kikapcsolódást nyújtson!!GM beavatkozás is kell néha(kellene),ezen nem is vitázom,de anélkül is folyamatosan elkellene hogy tudja magát foglalni a player unalom nélkül!Remélem hogy az újítások ezt meghozzák,mert jelenleg a közeljövőben nemjelenik meg olyan game,ami miatt érdemes lenne abbahagyni,viszont az tény,hogy néha,főleg délelőttönként kicsit unatkozom!!Esténként sosincsen baj,minden este olyan jókat “bulizunk”,amit már nagyon régen egyetlen mmoban sem tudtunk megcsinálni:DD De ez kevés egyenlőre,szóval jövőhét szerdát nyálcsorgatva vármo,nagyon remélem hogy a battleground már most belekerül a gameba;) Addig is mindenkinek jó játékot,akármivel is játszik:)

  18. Cori ez annyire egyszerű, hogy ezt még én is lefordítom neked:
    – imádom a majonézes energia italt, mert az jó nekem.
    – már annyi csokit zabáltam, hogy kiesett az egyik fogam, de who cares?
    – néézd azt a sok kis férget, és van pofájukon bőr, semmit nem csinálni.
    – Na ez itt a Broker, nekem kéne improveolnom, de mégis mi a tökömet tudnék erre még rárakni:
    – Ott egy tökfej, akinek nincs is fegyvere, mekkora egy noob.
    – Na mostmár tényleg rá kéne jönni, hogy mire is való ez a hülye Broker, legyen berakok 400k-ért egy nyilat, az biztos sok pénz, ugye? Tuti senki nem veszi meg.
    – nézd, a hülye tökfej egyből megvette, de rájött, hogy ő egy gladiator és sokra nem fog vele menni.
    – Én vagyok a 15-ös csávó.
    – Ez meg itt a kert…

    Egyébként komolyra fordítva a dolgot:
    – ránézésre a képek alapján azt gondolnám, hogy implmenetálják a “buy-back” funkciót, szóval ha véletlenül eladsz valamit, akkor az bizonyos ideig vissza tudod vásárolni.

  19. A másik mintha partykereső lenne?

  20. Jaja, ezer százalék, hogy partykereső. lászik, hogy 1/6 party meg szintek meg minden szirszar. Ez mondjuk tényleg fankó lenne.

  21. Cori: csak ez a két sneak-peak került ki eddig, vagy akad még ilyen dögivel az invenen?

  22. Itt van Tazz blogja (a tag aki csinálja ezeket) egyelőre csak ez a 2 van.

  23. Cori: csak tolmácsolnám neked a riszpektet, amit mi kaptál az aionsourceon: http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/107866-2-0-korean-teaser.html#post2131988

    “Hungary for the win” haha .)

  24. Vicces, töltöm le a nevezett kínai/japán (a végén kiderül) videót. Duowanon egyszerűen nem bírom megnézni..lehet a céges háló teszi persze…

  25. Jappppán, és semmi köze 2.0-hoz.

  26. Nem arról volt szó, hogy az a video a tavaly karácsonyi Japán eventet tartalmazza, amiben valami nagy sárkányt kellett megölni, de végülis cancelezték az egész eventet ?

  27. Jah, Krotanban vannak és a végén Tahabatat kellett legyakni…gakkari da~

  28. https://www.aionmagazine.com/

  29. Z: ez vajon mi? valami “majdnem-hivatalos” site, ahova pengess be sok-sok pénzt és nem kapsz cserébe semmit, de akkor már késő lesz nyafogni ?

  30. legit

  31. Jaja, közben én is megnéztem.
    Gondolom akkor ez volt a nagy csuda bejelentés péntekre amit Tamat igért.

  32. Ja hoppá, ez kiment a fejemből…ezt is én javasoltam nekik… 😀
    A japán változat után szabadon, arról viszont nem volt szó, hogy pénzes lesz ez az egész és előfizetéses alapon fog működni :O

  33. Ha azt vesszük japánban azokért a cuccokért kérnek pénzt amit itt az újsághoz adnának, szóval ugyan ott tartunk. 😀

  34. Nah, ami külön pofátlanság…a festék csak egyszer használatos 1/account

  35. “Gondolom akkor ez volt a nagy csuda bejelentés péntekre amit Tamat igért.”

    “Nope! Plenty more news coming.”

  36. http://img535.imageshack.us/img535/2007/aionmagazinepage160.jpg

Comments are closed.