header image
 

Dreadgion – mennyi a plafon?

Régi screenshotjaim között bogarászra találtam rá erre a szépségre:

Oké, nem nagy kunszt elverni egy full afker nyomorék csapatot, full premade-del voltunk, az ellenfél hamar feladta. Alig volt 20-25 pvp kill. De nem is ez a lényeg. Azon agyaltam, hogy vajon mennyi lehet az elvi maximum? Nem is az Abyss point a lényeg, hanem a összesített pontszám. Mennyi lehet a plafon, 17k, talán 18k? (Továbbra is Dreadgion a neve nálam… tetszik, nem tetszik, de nem fekszem oda a nyugatiasított fancy elnevezésnek)

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Dreadgion – mennyi a plafon?”

  1. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100301/Aion0014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Kb 7 mobot nem mi öltünk meg, hanem az asmo oldal (full clean). Ebből ők wipeoltak, emiatt is veszett pont. Tippre 18.000 a maximalis pontszám.

  2. menorel: Nem figyelsz a saját blogodra? Spatalos siralomfal postra írtak között psychedelic said this on február 23, 2010 at 10:31 pm:
    http://img214.imageshack.us/img214/7096/omfgl.jpg
    Vagyis a hatezre nem a plafon.

  3. Hidd el pocak, hogy elég időt szentelek a saját blogjaim tanulmányozására:) (talán egy picit sokat is) Viszont, mint ahogyan a postban is szerepelt, a kérdés nem az volt, hogy mennyi AP a plafon, hanem az, hogy mennyi csapat szinten mennyi pont (score) gyűjthető össze.

  4. Félreértettem, de ez azért lehet, mert DG-ben senkit sem érdekel általában az összesített pontszám, amikor a kapott AP a lényeg. 🙂

  5. Igen, pont ezért hangsúlyoztam ki külön, hogy nem AP-ra gondoltam, hanem elért pontra 🙂 Az én perverziómnak legyen betudva, hogy pont ez érdekelt 🙂

  6. Valószínűleg annyi a plafon amennyi surkana, mob, prisoner van, mármint ahány pont ezekből összejöhet. Tehát full clear mindent megcsinálva, halál nélkül. De miért érdekes, hogy mennyi az annyi? A postot sem értem. Valljátok be, csak az eredménnyel akartatok hencegni! Valljátok be! Háhá tudtamén, megmondtam! 😀 Am gz meg minden, tényleg szép pontszám 😛

  7. Nem hiszem, hogy 16k pont annyira sok lenne, hogy hencegi kéne vele. Még amikor november elején összehoztuk az első 16k pontokat, akkor aszem volt arról post még a paradoxot, mára ez már nem nagy kunszt. A post valójában egy kérdés. felvetődött bennem, hogy vajon mennyi lehet a plafon score. Ezzel egyetemben ugye mennyi lehet a plafon AP, hiszen a kettő között elég egyértelmű koreláció van.

  8. Én félreértettem a kérdésedet, te meg Szergelyt, ha jól látom. 🙂 Ahogy ismerem őt, biztos, hogy csak viccelt, amit két szmájli is jelöl írásában.

Comments are closed.