header image
 

Primum/Teminon Shield vs Ban

Ayase volt olyan rendes, és a múltheti “ban-t kaptam mert bementem Primumra” téma után összerántotta az érintetteket és alaposan megvizsgálták, hogy mit is kéne ezzel a dologgal kezdeni. Hosszú estébe folyó megbeszélés eredményeként arra jutottak, hogy a Primum/Teminon Shielden történő “átlépéses” trükk a játékmechanizmus normális működésének az eredménye. (-bejelentés-) Ennek fényében annak a kihasználása hallgatólagosan engedélyezett. Ezzel együtt a problémát forwardolták a Deveknek és a közeljövőben kitalálnak az alaptáborok védelmére valami hathatósabb megoldást. (vagy nem és marad így ahogy van).

Így kell(-ene) kérem szépen intézni az ügyeket. Piros pont az NCSoftnak. happyend.

~ by Menorel on .

Aion

16 Responses to “Primum/Teminon Shield vs Ban”

  1. Szerintem meg fekete pont… A döntésnek mondjuk a balhé másnapján kellett volna megszületni, és nem rá egy héttel.

  2. Miért nem lehet azt csinálni, mint a magasból leesős halálnál? Berepülsz, automatice resurrect bind pointon. Kész, problem solved.

  3. Ja, ez jó ötlet.. nem sebzést kapsz, hanem egy jó erős (tehát mindenképp felmegy) cut wings debuffot és akkor az van amit darkspll írt, hogy teleport..

  4. Én preferálnám az áthatolhatatlan pajzsot is (nem vmi nagy kihívás leprogramozni), így lehetne kempelni a pajzs előtt, bár sok értelme nem lenne, de legalább adna vmi feelinget, hogy az enemy ott bújik mi meg nem tudunk bemenni 🙂

  5. Az a baj az ilyen ötletekkel, hogy ezeket is lehet exploitolni. Vegyük csak ezt a cut wingses módszert. Fogja magát a cleric, az erőtér felé repül, benyomja a Spendor of Flight képességét, majd belerepül. Oké megvan a cut wings, tickel egyet a spell, máris nyithatja ki a szárnyait.

    A jó megoldásnak valami új mechanizmusnak kell lennie, ami most még nincs a játékban, gondolok itt olyanra amit Iridescent irt. Tehát nem csak agyon, nem történik semmi, egyszerűen a beleprogramozzák a kliensbe hogy NEM lehet rajta átrepülni. Valamint a szerver oldalon meg leprogramozni, hogyha mégis bejutnál (client hack), akkor teleportáljon ki.

    De majd meglátjuk, szerintem még az is lehet, hogy a Koreai Devek azt mondják: “Mennyetek már a francba, méghogy nem lehet átrepülni… Pont ez a legnagyobb poén, akinek nem tetszik, az takarodjon Abyssról!”

  6. Azért az vicc egyébként, hogy Asteria rommá van gankelve 3 ember által, teleportert már le sem ölik, hogy aki megy azt egyből üssék, és közbe 15 idiota lv50-es duelezget teminon-on. Ménem mennek ki a rákba a forthoz rendetrakni, hogy egy 30as kari legalább kijusson onnan a mobokhoz mielőtt 1hitelik az asmok? Annyi AP jön duelből hogy jobban megéri azt csinálni? Aztán ha bejön egy asmo akkor megy a cry, hogy nem tudnak békében duelezni. Rofl. Az ilyen tényleg takarodjon Abyssról!

  7. ha komolyan meg akarják oldani NCSoftnál, majd megkérdezik a Blizzardosokat, hogy milyen kóddal oldották meg a kényszerű kiteleportálást Dalaranban az ellenséges oldal területére lépve, és kész.

  8. Nem kell itt trükközni ennyit. Amint az elenséges frakció egy tagja belép a pajzson belülre 10 hp-s csirkévé változik és lehet a pecsenyét sütögetni, indulhat is a grillparty 😀
    WAR-ban volt is erre egy archivement 😀 Igaz ott elég elborult dolgok voltak 😀

  9. A láma PvE embereknek nem tetszik csak az, hogy Abyssban ami egy PvPvE zóna esetleg lehet, hogy megölik! Hadd sírjanak csak, naabok …

  10. Fénytörés, milyen modemed van? XD

  11. Сергей, hogy jön ez ide? XD

  12. Szeva Szergely 🙂 Ám fingom nincs mi volt az archlordos karid neve 🙂 Melyik szerveren tolod?

  13. Meowulf voltam 🙂 Egy rohadt bughalmaz az Archlord, de voltak kellemes frozen farmolások, terrorist ölések asylumban, betegre röhögtem magam XD Hát Spatalos felfüggesztve 49-es chanterrel, rerolloltunk klánnal telemachuson. Most 39-es chanter vok 🙂

  14. Szergi klónozza magát több szerverre is 😀

  15. Mala te csak hallgass! Belőled is több lett, bár kicsi névmódosítással. 🙂

  16. tehát a válasz ugye (1.9):

    3. The opposing race’s bind point can no longer be invaded.

    When an aetheric field touches the opposing race’s bind point area, great damage is inflicted, causing instant death.

    Players who go inside an aetheric field through different methods will also be killed instantly.

    Players who are killed this way will resurrect after automatically teleporting to an Obelisk or Kisk.

Comments are closed.