header image
 

A nagy nap

Egyelőre még próbálom magam észhez téríteni az ébredés okozta shockból, de lényeg a lényeg, elérkezett a március 3 és ezzel együtt lehullott a lepel arról, hogy mit is várhatunk a közeljövőben az Aiontól. Mint ahogy az várható volt most első kanyarban egy Aion 1.9-es patchet fogunk kapni. A patch már fel is került a teszt szerverekre és többek között benne van a Tazz féle funkciók is, ezt fogja követni a 2.0 még az első félévben, majd még az év vége előtt a 3.0.

Ahogy magamhoz tértem, jönnek a konkrétabb információk is.

update.1: Az NCSoft Koreai twittere szerint az 1.9 márciusban fog megjelenni, míg a 2.0 májusban. Tazz féle blogon többször is előkerül a 15-ös szám, amiből többen is arra következtetnek, hogy az 1.9 várhatóan Március 15-én fog megjelenni Koreában. Március 15 ugyebár hétfő. Nem ismerem a Koreai szerverek patchelési metódusát, de a hétfő kicsit fura.

update.2: Az 1.9-es patch annyira meleg, hogy még nincs hozzá hivatalos patchnotes sem, csak az NCWest által is lehozott “teaser”. Patch notes elvileg pénteken lesz (forrás). Tamat jelezte, hogy nekik már megvan a patch notes és éppen fordítják, egy időben fogják lehozni a fordítást a koreai megjelenéssel.

update.3: Bár péntekig nem várható patch notes, de a patch már fent van a teszt szervereken. Remélhetőleg az elkövetkező két napban bőven lesz infó a konkrétumokról egyenesen a tesztelőktől. Az eddigi infók alapján az 1.9-ban a meglévő contentet rakják rendbe. Elég durva XP boost, meannyi új quest a különböző szintekre, napi questek, hogy ne unatkozz és legyen is értelme a grindnek, dreadgion javítás, drop rate növelés, stb.-stb. Mindez abba az irányba mutat, hogy vissza akarja csábítani az NCSoft a ragequitolókat. Időzítés egyébként – lássuk be – nagyon jó… Valódi új endgame contentet a 2.0-ban fogunk kapni.

– Stay tuned –

~ by Menorel on .

Aion

20 Responses to “A nagy nap”

  1. Végre jó hírek 🙂 Am a 15 inkább az enchantlimitre vonatkozhatott, de a lényeg, hogy még a hónapban jön.

  2. Az update 2 részletben jön elvileg, nekem tegnap letöltött egy nagy adag cuccot a launcher, de megmaradt $patch$ könyvtárként az egész, ebből arra tippelek, hogy ez volt az első fele. Sajna sehol nem láttam említést a második részletről 🙁

  3. 2.0-ás vid

  4. te jó ég…azt hiszem megéri várni 😀

  5. Ómájfákingád! (bocs) Akarom! 😀

  6. VÉGRE! Új skillbarok!
    + másik videó!
    http://href.hu/x/bnp0

  7. küldtem mégegy linket másik videóval, awaiting moderation.

  8. Meno jó lenne ha fel tudnáll jönni online este felé van egy kis probléma a légióban:(

  9. balaur: köszi a youtube linket. Még reggel olvastam erről az aether twist dolgoról. Elvileg minden pályán lesznek ilyen aether útvonalak, amikbe bele lehet glideolni és azon belül brutálisan begyorsul a repülés.

  10. Jahm, ez az Airflow System jó lesz. Megpróbálok egy HD-t szerválni a videóból…hátha, wish me luck 😀

  11. Ok…sokáig nem lesz rendes HD, press event only video, még a koreaiak se kaphatták meg lol… 😀

  12. Ayase twitteren azt irja az elso fel evben lesz 1.9 EU/NA szervereken. Kétlem hogy ez májusnál korábban lenne 🙁

  13. magic crittol felek 🙂

  14. A magic crittel még nincs is annyira nagy baj, az viszont sokkal inkább fáj, hogy behoznak miatta egy magic crit resist statot, még egy stat, amit folyamatosan balanceolni kell.

  15. Honnan veszitek hogy lesz magic crit?

  16. pl Aionsource forum japo oldal fordítása

  17. Hrrmmmmmmm

    Nekem úgy fest, hogy irgalmatlanul megnyomjàk a dps-t ezekkel a vàltoztatàsokkal. Remèlem a HP is nőni fog arànyosan , mert ha nem ban lesz!

  18. A Crit témával kapcsolatban én eddig csak utalásokat találtam, pl. a magic crit rez stat bevezetése. Sehol nem találtam rá viszont utalást, hogy ez jönne az 1.9-ben. HA viszont azt nézzük, hogy 2.0-ban mostmár official lvl55-ös cap lesz és ahhoz mérten új skillek, stb. Naszóval innen nézve nem kizárt, hogy a játékmechanizmus is gyökeresen át fogalakulni, hogy supportálja rendesen a magic critet.

  19. Akit érdekel, a patch eddig 3.6 giga a koreai tesztkliensen, van benne 2 új zóna, housing meg egyéb érdekes könyvtárak. Hogy aztán ezek mikor lépnek életbe…passz

  20. Egyébként már több helyen is olvastam olyan spekulációkat, hogy igazából nincs is olyan, hogy 1.9 meg 2.0 patch. Amit most (most? hehe) fogunk kapni patchet az már valójában a 2.0, de előbb csak az 1.9-es featurek lesznek engedélyezve. Az egész elvileg csak arról szól, hogy a 2.0 és a 3.0 között ne legyen akkora rohadt nagy időbeli űr, mint amennyi az 1.5 és a 2.0 között volt/van/lesz.

Comments are closed.