header image
 

Miragent craft quest változás

Korábban már sokszor beszéltünk a Miragent questek legvérszívóbb darabjáról, a craft küldetésről. Az 1.9-es patch ezen a téren is változásokat eszköl:

  • 6. When undertaking the crafting quests [Elyos] “Well Rounded” and [Asmodian] ”Proving Proficiency”, the number of “Boiling Balaur Blood Stains” needed to craft the “Heart of Magic” has been reduced from 125 to 100.

Az egy dolog, hogy ezen változás miatt “csak” 100 Boiling Balaur Blood Stains kell a questhez, az viszont sokkal fontosabb, hogy az abszolút pecheseket megkíméli innentől a játék, hiszen az 5. fail után ugyanúgy vissza fogják kapni mind a 100-at, mint eddig is. Szóval innentől az olyan történetek, hogy “valakinek 14-re is failelt” már csak rossz emlékek maradnak. Lehet úgy kezelni, hogy maximum 600 Blood Stainsből megvan az a kanyar. Ez persze még így is egy iszonyatosan nagy beruházás, mely megsokszorozhatja a set árát, de legalább mostmár a “worst case” nem egyenlő a végtelen randommal.

Naszóval, ez it fentebb mind hülyeség 🙂 Lényeg a lényeg, 125 helyett 100-ba kerül csak a craft próba és mivel az 5. elrontásnál megkapod a Koruchinerk’s Offer questet, – amiben ugye le tudod adni a Heart of Magicet 100 Boiling Balaur Blood Stain-t – Ezért valójában az első 5 elrontott futam csak 80/db-ba kerül. Ennyi a hír, a többi, meg hibás következtetés.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Miragent craft quest változás”

  1. És ha 6. alkalommal se sikerül? Vagy 6. alkalomra már 100% az esélye, hogy beproccol? És még így is, ha 1 hónappal ezelőtti Spatalos asmo átlag árat számolom (azóta nem néztem) kb. 175 milla az 5 próba. 🙂

  2. Egy 100 millás szárnyhoz képest az semmi. Lehet, hogy 2 millás rewardja lesz a daily questeknek. 🙂

    Erről jut eszembe, baromi tuti lenne: Daily quest választható reward: Kinah vagy AP vagy random itemcsomag (high scrollok, potik, recik, esetleg matik véletlenszerű összeállítása)
    Természetesen kiegyensúlyozott mennyiség, nem ezzel szarrá farmolni magunkat. Örülne mindenki, és nem az lenne, hogy nesze egy hangyabokányi mindenből. Egy másik álom: Daily lv30-ra és lv40-re is (a fenti elképzelésem alapján), hogy aki tényleg pvp cuccba akar öltözni, jöhessen neki ap úgy, hogy mellé nem kap xp-t. Ez a bajom az abyss ismétlősökkel, jön az xp. És ez lehetne olyan Q is, hogy ölj meg x embert, itt öld meg, olyan rankja legyen, mittomén, ezt már találja ki az NC.

Comments are closed.