header image
 

[1.9] Napi Questek rendszere

További megjelent érdekesességek az 1.9-ről:

Az inven-re szó szerint ömlik befelé az információ áradat. A koreai tesztelők javában túrják a játékot. Alább összegyűjtöttem néhány érdekességet:

Napi Quest rendszer

Azt már tudjuk, hogy lvl30-on és lvl40-en lehet bejelentkezni egy-egy napi quest-re. Ezen szintek elérésénél egy-egy NPC-t kell meglátogatni, akiknél regisztrálni kell a napi questekhez.

lvl30-as questekre Heironon és Beluslanon lehet regisztrálni:

lvl40-es questeket pedig Abyss alaptáborokban lehet felvenni:

Ha jól értelmezem a leírásokat, akkor a lvl30-as questek inkább PvE orientáltak, míg a lvl40-esek már PvP-sek (gondolom lesz ilyen, hogy ölj meg 15 asmo-t/elyos-t.)

Ennek megfelelően kétféle token lehet majd kapni a questekért:

A lvl30-as tokenekért fegyvereket és armor-t lehet venni. Míg a lvl40-es tokenekért a fegyvereken és armorokon túl szárnyakat és speciális titléket is.

Egy daily questért egy vagy két token-t lehet kapni. Ezen kívül 300-800k XP-t, tehát szintezéshez is bőven jó ezeket csinálni. Ezen túl a quest erősségétől függően egy-egy ládát is kaphatunk. A ládára dupla klikkelve random manastone-t, vagy enchant stonet kapunk.

A lvl30-as questekek elég változatosak, nevesített mobokat kell elöldökölni, le kell győzni kijeltölt mennyiségű szörnyeteget, kutatást kell végezni, vagy éppen csak egyik helyről a másikra kell biztonságban eljuttatni valakit. Az eredeti post írója szerint a questek kifejezetten bonyolultak.

A lvl40-es questeket még nem nagyon próbálta ki, de valami olyasmiről szól amit kapott, hogy beszélnie kellene 5 emberkével. Gondolom nem a szomszédban vannnak. Csak tippelem, de nem kizárt, hogy riftezni kell ezekhez majd folyamatosan.

Miután beregisztráltál egy-egy daily quest NPC-nél, minden reggel 9 óra után kapsz egy újabb küldetést. Ezt az action barodon egy kis ikon fogja jelezni, ha elfogadod a questet, akkor egészen addig nem fogsz újabb daily questet kapni amíg nem teljesíted azt.

Jutalmak:

  • Mivel a legtöbb jutalom screenshotolva van, ezért azokat elég nehézkes lefordítani. Ami látszi, hogy mind a 30-as, mind a 40-es tokenekért egy-egy arany armor setet lehet kiváltani és persze a fegyvereket. A 30-as itemek ára tokenben: 6,12 és 20 token. 6 token gondolom a kesztyű, vállas, cipő. 12 token a chest és a nadrág, 20 pedig a fegyverek. Mivel naponta 2 token-t is lehet szerezni a lvl30 grade napi questekből, ezért a full set egy hónap alatt összeszedhető fegyverrel együtt.
  • title: összesen négy darab title váltható ki. Kettő zöld a lvl30-as tokenekből (7 és 14 tokenbe kerül), valamint további kettő a lvl40-es tokenekből (14 és 28-ba kerül). Az hogy a titlek pontosan mit adnak, azt sajna nem tudtam eddig megfejteni.
  • 3,6,9 db lvl30-as tokenből ki lehet váltani egy “manastone pocket”-et. Ebben random mennyiségű manastone található. Valószínűleg minél több tokent áldozol be annál értékesebb és több manastone lehet benne.
  • A lvl40-es questekért szintén kiváltható egy lvl40+-os arany set, szintén az összes armor típusnak megvan a full setje és hozzá kiváltható a fegyver.
  • A lvl40-es tokeneket be lehet váltani továbbá speciális szárnyakra is. Van egy legendary besorolású szárny 28 tokenért, ami 40 sec flight timeot ad. És van egy sárga szárny is 50 tokenért, ami 60 sec flight timeot és 172 HP-t ad. Mindkét szárnyon van továbbá még egy stat ami +12 és +15-öt ad valamihez. (nem tudtam megfejteni a statot, lehetséges, hogy valamelyik újabb crit resist vagy dmg reduction stat)
  • 1,2,3,4 és 7 lvl50-es medálért ki lehet váltani egy-egy zsákocskát, aminek a leírásában ez szerepel: “medals and antiquities”. Csak tippelem, de ezek szintén zsákbamacska rewardok, amikben Contrib Medálok és Ancient Relicek lesznek találhatók.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “[1.9] Napi Questek rendszere”

  1. Hát ezért kicsit kár.:( Nem értem hogy lvl 50-re mirét nem raktak napi q kat legalább nem unnák magukat halálra az 50-esek amíg jön a 2.0 ahol lehet tolni majd 55-ig:)

  2. 50en pvpzni kell nem questelni..:D

  3. Adren: a lvl30-as questek lvl30-lvl40-ig adnak feladatot és ehhez mérten lvl30+-os lootokat adnak. (Megjegyzem nagyon brutál sárga itemekről beszélünk, ami többek között a lvl30-as devanion setnél is jobb).
    A lvl40-es questek PVP orientált questek, amikben ellenséges bázisokra kell bejutni, embereket kell megkeresni, ellenségeket kell leölni időre, kísérgetni kell, stb. Ezek a questek lvl40+-os szintén sárga itemeket adnak rewardként.

    Az eredeti postot író srác azt irta, hogy a lvl30-as questek is rohadt nehezek soloban. A lvl40-est meg meg sem próbálta elkezdeni, milyen olyan NPC-ket kellett volna megkeresnie amiről lövése sem volt hogy hol vannak.
    Szóval nyugi, lesz itt ezekket is feladat bőven 🙂
    A lvl50+-os daily questekre meg picit várni kell 2.0-ig.

Comments are closed.