header image
 

Aion 1.9 update – apróságok

Nem akarok három postot írni, mert a témák végülis összefüggenek, úgyhogy ha érdekel, akkor olvass figyelmesen…

Először egy Variance összefoglaló az 1.9 témában eddig elkészült értékelésekről, fordításokról, ha kihagytál esetleg valamit, akkor innen gyorsan odajutsz:

Koreai teszt szerver állapot:

  • Koreában nagyon komolyan veszik ezt a teszelést. Az 1.9-es test update megjelenése óta már két update is felkerült a teszt szerverre. Mindkettőben bejelentett bugokat javítottak, új funkció, stb. nem került be, úgyhogy a funkciólista/változások valószínűleg véglegesnek tekinthetők.

Elkészült a heti Eye of Community (NCWest). Apróságok:

  • Elkészült a heti Eye of Community, ami mi mással foglalkozna, mint az 1.9-es update-tel.
  • Természetesen az 1.9 kapcsán semmi konkrétum nem hangzik el, igazából arra hivatkoznak, hogy mivel a koreai csapat sem adott eddig konkrét dátumot, ezért ők sem tudnak még mondani semmit.
  • A EoC viszont tartalmaz néhány képet a hivatalos Aion Magazine első páldányából. Bemutatják a frankó kis Kerub sapkát (bűnronda) és van benne egy részletes Dark Poeta bemutató cikk is.

~ by Menorel on .

Aion

12 Responses to “Aion 1.9 update – apróságok”

  1. régen volt Spatalos hírek, ennyire nem történik semmi arrafele?

  2. Történt azért a Spataloson is sok érdekesség, de mivel vannak “értékesebb” információk is, ezért nem hergelek senkit a Spatalos belügyekkel. Kissé alább hagyott a játékkedvem is, ezért nem is biztos, hogy tudnék authentikus beszámolókat adni a történésekről.
    Péntek este a szövettségesünk (Be Happy, ex. Aeresis) bebukta Asteriát. Jó 10 percig simán tartottuk Asteriát a Balaurral szemben, de lejárt a scroll és benézték az utánpótlást. Mire hozták az utánpótlást, bukott is minden.

    Kiderült egyébként, hogy hogyan lehet lehúzni a Guardian Deityről a Balaur Season Guardot. Kell hozzá egy full dps-es assassin, plusz a groupjába kell két chanter és semmi más. Részletekről lehetne theocraftolni, de állítólag működik. Nálunk későn kapcsoltak, úgyhogy nem is sikerült.

    Szombaton a Youyou elfoglalta Asteriát, úgyhogy innentől Youyou-nak és Celestialsnak 2-2 felső abyssi fortress-e van. Mivel ez a kés légió a szerver legaktívabb légiója (és merem állítani, hogy asmo-elyos oldalt egybevéve is ez a helyzet)

    Az általános közvélemény alapján (ismerősök, légiósok, general channelek) mindenki nagyon várja az 1.9-et. 1.9-ig nem nagyon hiszem, hogy komoly változások lesznek, leszámítva a Balaur akcióit.

  3. Vàrjuk az fix! A kèrdès csak az mikor jön ki!!!

  4. de nyugtassatok meg hogy nem oszlik a Variance, mint ahogy azt szerver pletyka szinten hallani lehet

  5. Ejnye-bejnye ezek a pletykák 🙂

  6. Egyébként hogy értelmes hozzászólásom is legyen: hétvégén (péntek 8-tól) dupla XP hétvége, tessék belehúzni!!!

  7. Well Menó!

    Ha minden igaz a sírás és a könnyek tengeréből táplálkozó folyó elért Koreába!

    http://cfile219.uf.daum.net/image/123FD6124B939979297063

    Lehet rá gombot varrni

  8. Dvine: mit tippeltél mennyi másodperc alatt rakom össze hogy mi a lényeg? 🙂 Egyébként nem olyan nagy baj ez, mégegy hatalmas könnyítés a Miragent ragequit problémán. Nemtudom nézted-e, de 320k alatt nem nagyon lehet kapni már Boiling Balaur Bloodot.

  9. Ha ott esni fog, eshet akkor az upper fort instákban is szvsz. Remélem nemcsak majd 2.0-ban.

  10. Ezek szerint pont jókor adtam el az összes stainemet. 🙂

  11. Háát wgy 10 perc alatt sztem megvolt Meno 😀

    A dolog érdekes folyolmánya az lesz, hogy mivel mindenki és a nagyanyjuk is Miragentet fog csinálni ha ez tényleg igaz, az összes questmob spawnra lesz campelve. Aztán jön a rívás majd megint, hogy csináljanak valamit!

    A Tears of Luck questet meg el sem merem képzelni..

  12. Olcsóbb lesz a stain (én betippelem olyan 30-60k körülire), Fenris/Miragent könnyebb craftolási része, de a többi azért pénz és idő, jó lesz, mert könnyebb lesz letolni az új erősebb instákat, többen maradnak, visszajönnek, megveszik. Az biztos, hogy ez a PvE playereknek kedvez. Abból meg rohadt sok van EU/USA-ban …

Comments are closed.