header image
 

Újabb patch ma (1.5.1.14) + PowerWiki update

A mai napon – előre láthatóan 11 óra körül – 3 órás leállás ütemezett karbantartás várható. A karbantartás során telepítik az 1.5.1.14-es patchet, mely a következő változtatásokat tartalmazza:

  • Újabb 5 questnek javították a nyelvi file miatti hibáját (nem lehetett befejezni, nem lehetett folytatni, stb.)
  • Számos további questben javították a nyelvtani hibákat.
  • Expert Major Accessories Flux lvl33-as és lvl43-as darabját is szétválasztották, utóbbi megkapja a Superb előtagot
  • Szerver választó képernyő innentől mutatja az adott szerver nyelvét és a hozzá tartozó időzónát is.
  • Néhány szárnyat átneveztek.
  • A Devanion quest során megszerezhető fegyver és armorok nevét átnevezték. (Divine-ról Devanionra)
  • A “Craft: Devanion Mist Detector” item nevében a Craft-ot lecserélték “Design”-ra.

Az egész patchben igazából az az utolsó pont ami a legérdekesebb. Létezik a játékban ilyen recept? Hogyhogy, hol és mire jó? Élő embert nem találtam ezeddig, aki találkozott volna a Devanion Mist effektussal a játékban. És még “detector”-t is lehet hozzá craftolni? Ez most vagy valami 1.9-es dolog, ami belecsúszott a mai patchbe, vagy valaki, valahol, valamint nagyon elcseszett, ugyanis erről a receptről azok a siteok sem tudnak, amik az itemeket az aion adatfileokból parseolták ki.

update.1: PowerWiki érdekesség…

Feb 25 óta lázasan dolgoznak a PowerWiki felelősök (akik jó kérdés, hogy eddig miért nem tették ezt…) az USA PowerWikiben az “Asmodian Leveling Guide: 18-20” szócikken. Érdekes, hogy miért pont ez az első lvling guide a powerwikiben (A többi alacsony szintű questről is van szó, de ilyen részletes step-by-step guide nincs több), gondolom ahogy ezzel készen lesznek akkor nekiesnek az Elyososnak is. Az ok elég egyértelmű: a lvl18-as szintet megdingelve jönnek rá a játékosok, hogy az Aionban a “MMO” kifejezésben a “Massive” tag nem véletlenül van ott, tehát partyt kell szervezni és elit mobokat ölni. A hivatalos lvling ezen a szinten próbál segíteni átjutni. Nem rossz, hogy fél év után feltűnt nekik ez az apróság.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Újabb patch ma (1.5.1.14) + PowerWiki update”

  1. Egy gyors kereséssel hamar rá lehet jönni, hogy a fent megnevezett “Design:Devanion Mist Detector” egy 270-es asmodian alchemy work order reci.

  2. Nálunk nincs olyan hogy DaEvanion Mist Detector, Rift Detector van helyette, de valóban 270-es work orderes cucc. Nem is értem miért nevezgetnek olyan receptet ami nálunk talán 1 percig nem volt liveon.

  3. Jahogy ez egy work orderes task akar lenni, így más értem.
    Reméltem, hogy végre valami értelmét találjuk a DAevanion Mistnak, de mégsem 🙂

Comments are closed.