header image
 

Napi Rövid… – 2010.03.24.

Nézzük miket találtam mára:

  • Ma karbantartás volt, ami tök jó, cserébe azóta a szerverek folyamatosan rohadnak le. A Spatalos kb fél órája lehelte ki lelkét, azóta már helyrerázódott. Előtte a Castor is kilehelte a lelkét.
  • Hétvégén dupla XP hétvége, tessék kihasználni. Aki szintezni akar az azért, aki meg már lvl50-es, de még nincs felhúzva a megfelelő mennyiségű szakma, gathering és ather extract, azok meg azért. Már persze, ha nincs jobb dolgod
  • Ayase nagy örömmel jelentette be, hogy a hivatalos fórum lassan de biztosan el kezd eljutni arra a szintre, hogy fórumnak lehessen csúfolni, persze csak olyan bénább fajtának, de legalább fórumnak. A következő karbantartásnál a következő funkciókat élesítik be: Dev Tracker, aláírás szerkesztő, User Panel Control, PM rendszer, feliratkozás témákhoz, naptár, spam védelem és “custom titles”.
  • Nem tiszta, hogy pontosan mi ez a “custom titles”. Lehet hogy csak annyi, hogy tényleg lesznek egyedi címek, de az sem kizárt, hogy ez hasonló lesz mint a Koreai fórumon a title rendszer. Nevezetesen ha aktív vagy a fórumon, akkor ezért cserébe elég tápos ingame címeket (title) lehet szerezni. Az, hogy a Koreai powerbook, fórum, stb. nem egy kalap * (mint nálunk), az többek közöt ennek a rendszernek is köszönhető.

~ by Menorel on .

Aion