header image
 

Tera Online: Focus Group Test#2

Ha érdekelnek további TERA Online-nal kapcsolatos cikkek, információk, bejegyzések, akkor látogasd meg a TERA MMORPG-vel foglalkozó tematikus Variance blogot is: http://tera.variance.hu/

Hamarosan elstartol a második EU/USA FGT a Tera Online kapcsán. Ezt már teljes egészében a terjesztési, kiadási és westernizálási jogokkal ellátott En Masse cég fogja szervezni. A cég “arcai” között ott virít Brian Knox és több “öreg” is, akik ugye az NCWesttől igazolták át, miután olyan jól beindították az Aion-t (emlékeztek: 7,5 órás sorok, angol nyelven crashelő questek, fantasztikus fórum, ami kb semmire nem jó, 8 órás ingame petition és GM support ami USA timezone szerint működik, stb.)

Focus Group Test - értitek... Focus Group...

Na de most nem erről lesz szó, hanem a második Focus Group Testről. Március 27-ig lehetett jelentkezni a Focus Group Test#2-re. Ez ugye egy picit már eltelt. Bár megtettem a saját elcsépent jelentkezésemet, de a random az random, túlságosan nagy reményt nem fűzök hozzá, hogy be is fogok jutni. Elvileg most a héten kellett volna hogy bejelentsék az FGT#2 részleteit. A teszt célja az eddig elkészült westernization eredményességének tesztelése lesz. A mostani teszt érdekessége (nem is tudom hova tenni), hogy bár egy hétig fog tartani, de nem lesz folyamatos. Előre meghirdetett időpontokban fogják megnyitni a szervereket és csak néhány órát lehet játszani naponta. Nem akarok rossz májúskodni (bár imádok), de feltehetően ezen időpontok gyanúsan egybe fognak esni az USA hivatalos munkaidővel. Ez az EU playereknek végül is jó, hiszen – ha így lesz – akkor GMT+1 időzónában délután négy és éjfél között lehet számítani a “vonalnyitásra”. USA testvéreinknek ez minden bizonnyal annyira nem fog tetszeni, hiszen azért dolgozni,tanulni is kell néha. De ez mondjuk legyen az ő bajuk, miért születtek rossz helyre.

Jók a pogramok...

Akinek volt FGT#1-es meghívója az automatikusan kap meghívást az FGT#2-re is. Ki is használnám az alkalmat, hogy segítségeteket kérjem, mivel az FGT#1-en anno “kölcsön” meghívóval játszottam. Ha bárki rendelkezik FGT#1 meghívóval és nem érzi szükségét hogy részt is vegyen a teszten és esetleg el tudná azt passzolni nekem, akkor tegye már meg, hogy a “Contact” mezőben szereplő e-mail címen felveszi velem a kapcsolatot.

Korábbi Tera postok:

~ by Menorel on .

Tera Online

21 Responses to “Tera Online: Focus Group Test#2”

  1. A Teras cikkekbe az a jó hogy beraksz 2 ilyen képet és utána már akár blablablabla is lehet a szöveg helyén és tuti nem tűnik fel senkinek.
    Kivéve ha valami belezavar az összképbe…teszem azt egy gumimaci, embertelenül szúrja a szemem azon a második képen. Olyan mintha tapizni nyúlna, lehet pedobear rokona vagy ilyesmi…

  2. Hát az biztos, hogy piszok perverz egy játék ez. Ebben már nem csak bólogatnak a karik… (a jókislányok a bólogatnak, a rosszak a kezüket is használják :p)

  3. Miket meg nem láttok egy képen.. 🙂

  4. 10 perce nézem mindkét képet de semmi gumimacira vagy egyéb szőrös állatra hasonlító dolgot nem látok rajtuk. Valaki segitsen, mert vagy szokás szerint Z szórakozik velem, vagy én vagyok vak.

  5. Te vagy vak menorel. XD A szőrös maci ott van a 2. kép bal oldalán 🙂
    Amúgy valami durva baja lehet ezen képek készítőinek (főleg az elsőé). Ez már szerintem nevetséges kategória, nem figyelemfelhívó…

  6. #Menorel
    Jahh bocs, csináltam egy átlag férfi számára készült képet ami megszűnteti a zavaró tényezőket így már te is megtalálhatod a Macit.

  7. Jahogy, köszi Z, nagyon homályos volt mindkét kép, csak a 4 csajt láttam, de igy hogy kiélesítetted már létom a macit.

  8. Jó öreg Gay Test effekt…

  9. Inkább rászántam kis időt és elkészítettem a helyzethez illőt:
    Desu

  10. De most komolyan, hol a medve ezen a képen ?

  11. Kérdezd meg kedves feleséged, biztos szííívesen kisegít és a megfelelő részekre irányítja a tekinteted.

  12. Meno :)) Bal oldalon az erősen motivált triceratops homlokú kőfejtő kolléga felett sóvárog néhány 10 éves thai kislány után pedobear unokaöccse, de nem mondd, hogy nem látod. 🙂 (nekem sem szúrt volna szemt magamtól:D)

  13. Menorel ne égess ki minket pls XD Lécci vedd észre, ne legyen késői ápr. 1. :)))

  14. Csenky: De hol? Én ezt nem értem. Látok a képen alul egy ilyen felirat izét, felett meg van egy csaj a terából, körülötte meg minden homályos. A csaj ruháján van valahol egy maci logó vagy mi ? Egyébként attól, hogy a csajnak ilyen szarva van még nem kéne le triceratops homlokúzni, kifejezetten jól néz ki ez a faj. Vagy most a csajt “macizzátok” le ?

    Iridescent: csit 🙂 Ennyi nekem is kijár…

  15. “Vagy most a csajt “macizzátok” le?”

    Úgy érted (s)macizznák sokan le? 😉

  16. Csak szimplán beleégett a csaj mintája a retinájába és már soha többé nem fog látni mást. Ne is erőlködjetek szerintem, ki kéne cseréltetni a szemét. Biztos ezért nyomkodja ennyire reklámba ezt a Terra izét…

  17. Én nem nyomkodok semmit reklámba 🙂 Arról blogolok ami engem érdekel (pontosabban annak csak egy nagyon pici töredékrészéről, a legnagyobb szerencsétekre). Engem személy szerint a Tera is érdekel, bár persze annyira azért nem mint a TSW, aminek ugye éppen ezért egy külön blogot is indítottam.

  18. Ehhez már nem nude patch lesz hanem dress up.

  19. Ezt a játékot hol lehet letölteni?

    • Egyelőre sehol. A TERA jelenleg még nincs kiadva EU-ban, várhatóan talán szeptember körül kapjuk meg.
      Úgy egyébként ha érdekel, akkor további infókat a tera.variance.hu blogon tudsz még róla olvasni.

  20. Köszi!

Comments are closed.