header image
 

Húsvéti diszkont

Minden bizonnyal feltűnt már mindenkinek, hogy un. “Soul Heal” hétvége van. Ez ugye a gyakorlatban annyit tesz, hogy bármennyi Soul Healed is gyűlt össze eddig (esetemben ugye pl. 38millió kinah), azt ingyen (1 kinahért) most vissza tudod vásárolni. Tanult – neve elhallgatását kérő – kollegám hívta fel a figyelmemet azonban egy groteszk összefüggésre. Vajon mennyire szándékos az NCWest-től, hogy egészen pontosan azon a hétvégén hírdet ingyen Soul Heal-t, amikor a világ vallásosabb felének nagyobbik része Jézus feltámadását ünnepli.

~ by Menorel on .

Aion

30 Responses to “Húsvéti diszkont”

  1. OFF (bocsi Menorel, nem tudom hova írhatnám) : Grat az éjjeli DG Last Stand premadenek, hosszú időután az első élvezetes DG.

  2. Hmm. bocs nem tudlak hová tenni. Melyik premadre gondolsz, volt jópár az este folyamán.

  3. A Klei vezette csapatnak szól, a 0 órás DGért.

  4. Jaja, nagyon jó DG volt, élveztük és elég szoros volt egész végig. Oda vissza mentek a pontok 🙂
    Grat nektek is, mert ahogy néztem pug csapat volt, és nagyon jól összedolgoztatok

  5. Jaja mi is nagoyn élveztük remélem többször is összerak minket a DG 😀

  6. legkozelebb nem lesz eselyetek 😀 vegre hosszu ido utan egy jo dg parti volt! utalom a youyou, russian maffia fele dg-ket! vegig biztam a nyeresegben 🙁 de most jobbak voltatok

  7. Mi van mostanában az Elyosokkal? Éjfél után 10 percel nem kapunk ellenfelet DG-re, a héten nem ez volt az elsö eset, de hogy még hétvégén se jussak be, ez fura. 40 perce allunk sorban.
    De nem csak ilyenkor, a déli dredgion megroszabb, ott ha nem jelentkezek instant amint lehet, nem is fogok bejutni. És az este 8-as dredgion se az igazi, ha 8kor jelentek varni kell, mert minden elyos siegel, de ha 9 utan jelentek, akkor meg már nem is biztos hogy behiv.

    Csak nem szabotáljátok a dredgiont, hogyha asmok ap-t akarnak, ki kelljen menniuk pvp-ni? 🙂
    Mondjuk lehet a rendszerben van a hiba, a multkor egy clericel a partyban 15 percig neztuk, hogy healert keres nekünk. 🙂

  8. Elyos oldalon tényleg relative kevesen dreadgionoznak, de szó sincs itt semmilyen szabotázsról. A fő ok az, hogy mindkét oldalon kialakult néhány top premade team, ami miatt a random pickup és quick-entry csapatoknak esélyük sincs semmit tenni. Legtöbben meg inkább nem is mennek be pont ez miatt. Pláne, hogy ugyanezen idő alatt lezavart fortress instance ugye lényegesen több AP-t termel. A 20 óráson meg pontosan az van amit mondasz, az elyos “siegel”. Melynek keretei között 20:45-ig mindenki üti a feljárokat, mivel az asmo lendület az elmúlt egy hétben ugye picit alább hagyott. Ennek megfelelően 21:00-ig bemennek dreadgionba a premadek, de ha esetleg mégsem hívna be addig, akkor a legtöbben vagy csak egy “captain run”-ra mennek be, vagy eleve nem is jelentenek, hiszen 22:00-tól megint “siegelni” kell.

    Ennek megfelelően főleg azok a csapatok játnak már csak dreadgionba, akik jó eséllyel indulnak egy Pretz/CI premade ellen. Megjegyzem “dreadgion” elnéptelenedésének köszönhetően lényegesen megnőtt a játékmorál is. 10 alkalomból 7-8x olyan csapatok ellen küzdünk, akik tényleg elejétől végéig PvPznek, nem nyomorékoskodnak, folyamatosan leizzasztanak, nincs eszetlen trainelés és csak akkor dönt valamelyik fél a captain rush mellett, ha nagyon érzi hogy nincs esélye és megpróbál egy quick-win-t behúzni.

    Elyosnál ott figyel ugye most 4 fortress instance. A recruittal együtt 3,5 órát simán kiad az estéből csak az a négy. És akkor még ugye ott van a 20:00 és 22:00-ás ostrom buli is. Szóval nem csodálkozom, hogy a többség nem megy be napi 3x egy órát nyálat verni, ha nincs megfelelő csapata. Nálunk a légióban kb 10-en járunk rendszeresen előre leszervezett premadekkel dreadgionozni, a többiek vagy csak ha nagyon unatkoznak, vagy akkor sem mennek dreadgion közelébe.

    Ez van.

  9. 3,292,800, milyen szép kerek szám.
    bahaha

  10. Engem nagyon zavar h ritkan találok Prets/CI premade-t, sokszor csak pug team, vagy gravediggeres csapat, de nem nagyon tudnak megizzasztani, nagyon régen kaptunk mar ki DG-ben, és zavar is egy picit ez már…. na majd talán ma

  11. Z: naja, jók ezek a hero class új abyss fegyverek. De az mennyire durva már, hogy a srácnak ott virit 4,5 milla AP… Beteg. Gondolom már 2.0-ra spajzol.

  12. A pvp rankokhoz szükséges AP mennyiséget nem növelték meg?
    Ha 3,3 milla egy fegyo, akkor nem igazan lenne vicces, hogy 1 55-ös nyaklánc miatt mondjuk, Army Govenor rangig kéne felmenni.
    És nem sok ember van aki a közelébe is jutott pvpzéssel, és nem fortress instaval dredgionel.
    Amugy se élmény ez a rendszer igy, hogy pár nap alatt rank 1-2 vagy, kb semmi jatekkal, aztan csak azon kapod magad, hogy 1k ap-t buksz ha meghalsz, és ellenfél akit találsz vagy rank 4 alatti, ami 100-200 ap, vagy magas rangu 10 másik barátjával. 🙂

    Fortress instaba meg eddig se jártam, és sztem ezután se fogok, szoval, ha nekem a legszarabb 55-ös cuccért is fel kell másznom olyan rankra ahol 1 halállal több ezer ap-t bukok, akkor itt ér véget az aion nekem. Jolenne végre ugy pvp-ni, hogy nem azt kell figyelnem jaj meg ne haljak, mert elbukom az ap-t amit 3 óra alatt össze pvp-tem.

  13. “Üdv a 1,5 éves Aionban, ja hogy nálatok még csak fél éves? Kit érdekel ti is megkapjátok a koreai árakat.”

  14. Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy hogy a rákba szedett össze 4,5 millát ez a srác. És gondolom azért ott figyel rajta a komplett lvl50-es gear + fegyó meg minden.

  15. És ha már van 4,5 millája, milyen skillbar az? :DDD

  16. Teszt szerveres karakterek, ne nézzétek miből mennyi van nekik.
    Btw itt van két érdekesebb cikk, fortress timer változás és nincs teleporter npcből AP. Majd Meno kibogarássza mi belőle az érdekes nekem most nincs kedvem.

  17. Hát, ott van US-ben Mortred 3,2 millaval, igaz ö semmit nem vett, de ha ehez hozzáadunk 1 évet, ami az elönyük, akkor lazán belefér egy full set megvétele is.

  18. Báár mondjuk azért már nálunk is vannak durva arcok:
    http://www.abyssrank.com/Char/Lumiel/Mortred
    3.2 milla, a srác full Anuhart Templar setben van, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs meg neki a full PVP set is mellette. Napi 30-40k AP-t hoz be.

  19. lol

  20. #Menorel Hmmm Mortred…ezt a nevet mintha már hallottam volna, ja várj csak, nem előtted írták fél órával?:)

  21. Mortrednek amugy nincs pvp cucca, azt mondta, nem jobb ennel a gearnel annyival, hogy költsön rá, és majd ha lesz uj set, akkor azt megveszi majd egyszerre, de nem hiszem, hogy ekkora ugrásra számitott volna az árakban, egy fegyvert tud majd magának venni, és ha pont ilyen arányu lesz a set-nek az ára mint most, akkor még a fél éve gyüjtögetett AP-n, vehet magának egy chestet meg egy gatyat, ha nem akarna fegyvert. 🙂

    Amugy miragent szetje is nem olyan rég lett meg neki. 🙂

  22. Infusion: szerintem egy fontos dolgot elnéztél 🙂 Ezek nem a “következő” szint fegyverei, hanem a következő szint hero besorolású fegyvereit. Tehát igen lesznek ugyanúgy sárga nagyon drága itemek mint most, meg lesznek ezek a narancssárga brutál itemek természetesen brutal áron.

  23. Ok, akkor igy mar tiszta, azt nem vagtam, hogy ezen kivül lesz sima is.
    Viszont a sima cuccok is dragabbak lesznek, ugyhogy sztem még mindig tul gyorsan lépked az ember rankot, mondjuk annak kéne top ranknak lenni, aki majd kitud venni egy ilyen fegyot, nem sok kedvem van még1x general rangig felmenni pvp nelkul, csak hogy vegyek egy ékszert magamnak. És az emberek 90%-a ha nem több, velem az élen csak a városban ül 1-2 star officer rank után, mert nem éri meg elindulnia, tul sokat veszithet.

    Fura dolgokat talalt ki ide ncsoft, pvp jatekot akar, de pve instat tesz ap gyüjtésre, bg-t csinal, ahol nem buksz ap-t, és a pvp illetve a magas rangot azzal bünteti, hogy rohadt sok ap-t elbuksz 1 halállal.
    Sokáig ugy voltam, hogy tökjo ez a vesztünk ap-t dolog, mert igy nem kezdenek az emberek agyatlan zergbe mindenhol, illetve probalnak ésszel jatszani, de igy most nezve, egy nagy szar az egész.

    Föleg ennyi embernél, ha atmegyek riftel, van hogy 1 orat maszkalok, és senkit se találok, ha szerencsém van belefutok 1-2 magasabb rankba, de iszonyat kevés az ember, amugy meg mehetek coreba, ahol ölhetem 100 ap-ért a low rankos mobot farmolo embereket, hogy aztan 2 perc mulva belefussak a be happybe, akik ledarálnak és még azt az ap-t is elbukom amit ki se szedtem.
    Sokkal több ember kellene egy szerverre, és kell az a ground abyss lehetöleg, jo nagy területtel, rohadtul jöhetne a szerver merge.
    Már én is kezdek kiabrandulni ebböl az egészböl, pár napja megint L2-t tolom, és csak dredgionre logolok be hogy jöjjön valami kis AP.

  24. Jaja lesz sima is, itt van egy kép a két top 55ös pvp staffról hogy lehessen látni statokban kb mennyivel lesznek jobbak a herok:
    Desu

    A bal oldali statjai hogy tudjátok mi mi:
    Attack 204 – 308
    Magic Boost 810
    Atk Speed 2
    Physical Critical 60
    Magic Accuracy 405
    Accuracy 920
    Parry 956
    Atk Speed +19%
    Attack +32
    PvP Dmg +10,5%

  25. Most ez komoly, hogy a hero fegyó egy hulladék ahhoz képest amennyibe kerül? A 149 az mi? HP? Mégha crit lenne azt mondanám jólvan…

  26. Ja vicces, hogy több pvp boost van a simán. 😀

  27. #Iridescent Hopp azt lefelejtettem, az a legjobb…accuracy az is. 😀

  28. Nagyon érdekelne már, hogy most akkor 1.9 már Live Koreaban, vagy még mindig Test Server stádiumban van?

  29. Már kb 2-3 hete liveon van koreában az 1.9

  30. offtopic (sry) : http://www.youtube.com/watch?v=9cS7WjyBb8k
    valaki szakavatott árulja már el nekem, hogy hova lett az asmok “bundája” ? 😀
    lehet rájöttek az asmo nők h már nem a 80as években élünk és borotvát ragadtak? 😮

Comments are closed.