header image
 

Ground Abyss, az első ingame képek…

Tazz szokás szerint nagyot alakított. Egy eszement történetbe elrejtett néhány Ground Abyss concept artot és két ingame screenshotot. Az egyik screenshoton ráadásul egy különös mob is látszik, amely minden bizonnyal mindannyiunk kedvence lesz… Tovább mögött a két kép. Előljáróban: Ground Abyss koránt sem lesz annyira “lapos”, mint amennyire sokan tartottak ettől. Már ez a két kép is bizonyítja, hogy szó sincs itt nagy egybefüggő csatamezőkről.


~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Ground Abyss, az első ingame képek…”

  1. Ez szintén Tazz bejegyzéséből származik, igaz hogy nem ingame kép hanem csak egy concept art de egy pillantást vethetünk majd hogy mire számíthatunk a Balaur mellé 4. fajnak bejövő új gépi ellenfelektől.
    desu

    90% hogy EZEKRŐL van szó.

  2. Hm…Izgi… de a 4. faj cask 2.0-ba jön be ugye? Vagy már az is 1.9?

  3. Szerintem Z csak poénnak szánta ezt a Terminatoros dolgot 😀 Különben is mergelik Aiont a Halo világával és onnan van az űrhajó, ez nem Skynet gyártmány 😛

  4. Amúgy egy NPC faj is csinál furcsaságokat, mi lenne ha ezek ketten lennének? 😀

  5. Jah lol xD

  6. #Szergely Miiii? Hogy miiiiiii? Tényleg olyannak ismertél meg aki azzal viccelne hogy egy Aionos concept arton egyértelműen egy HK-Aerial egység fedezhető fel amit a Skynet készített az emberi lázadók elleni harcra? Mélyen csalódott vagyok hogy kinézitek belőlem azt hogy ilyen komoly témával viccelek. :'(

  7. 😛

  8. Annyi újítás halad már szájról szájra, hogy én már bármit elhiszek. Ha a Battlestar Galaktika jelenne meg Sanctum felett, akkor sem lepődnék meg.

  9. Aztán kilőne pár atomot mi? 😀 (Amit ugye sosem tett meg , csak fenyegetőztek vele)

  10. A negyedik évad elején amikor a BSG orral belefúródott egy cylon battlestarba, akkor bizony eldurrant egy atom “leválasztó” manőverként.

Comments are closed.