header image
 

Veteran Reward a második félévre

Végre megjelent a hivatalos közlemény a második féléves Veteran Rewardokról. Korábban már sikerült kibogarászni PowerWikiből, hogy milyen itemek várhatók. Most már azt is tudjuk, hogy mikor mennyit fogunk kapni ezekből.

Érdekesség, hogy eltűnt a kínálatból a Load Amulet nevű place-holder tárgy. Ezt vehetjük úgy, hogy még az NCWest szerint is bőven elég a szintezésre a 6 hónap. Április, Május, Július és Augusztus hónapokban a következő készletet kapjuk:

  • 5x Recovery Crystal (5k HP és MP instant, fél órás CD-vel)
  • 5x Revival Stone (5 self rez)
  • 1x Major Ancient Crown (9600 AP, Core-on történő beváltás esetén)

Június hónapban pontosan ugyanezt kapjuk, csak a lista még kiegészül egy Expand Warehouse Tickettel, amely +1 sort (8 slot) ad hozzá a bankhoz. Természetesen a Veteran Rewardok minden létező és jövőbeli karakternek kiválthatók. 5 hónap alatt ~50k AP és 25 Recovery Crystal. Nem is rossz, már persze az eddigi Veteran Rewardokhoz képest. Csak egy apró megjegyzés: a Recovery Crystal tradelhető item. Tehát kis leleményességgel havi 40 Recovery Crystalt is tudsz adni a main karakterednek, vagy éppenséggel adhatod el Brokernél.

A 12. hónap (Szeptember) jutalma még nem ismert. Reméljük valami komoly meglepetést tartogatnak addigra és reméljük, hogy a bejelentéssel nem várják meg a szeptember 16-ot (mint most)

~ by Menorel on .

Aion

15 Responses to “Veteran Reward a második félévre”

  1. na várjunk csak… “a Recovery Crystal tradelhető item” ez így nem stimmel.. karaktergenerálás —> Crystal kikérése —> átadás main-nek —> karakter törlése —> új karakter generálása (??) —> kifogyhatatlan Recovery Crystal munició? wtf? Vagy van ami elkerülte a figyelmemet?

  2. Mmmmm, ezt hol olvastad Meno, hogy az awardos crystal tradelhető lesz?

  3. Grumpy megelõzött.
    Nekem is egyböl ez jutott eszembe , karaktergenerálás nonstop.
    Mondjuk az hozzá tartozik ugye hogy szükségünk lesz egy 2. félre akinek átadjuk kezdõhelyen az itemet mert ugye 9lvl-ig nincs wh,ah,levélküldési lehetõség.
    De ez már csak teknikai probléma, megoldható.

  4. Már nem azért, de sehol nem találtam ilyet, hogy tradelhető lenne. Az, hogy az alap recovery crystal tradelhető, még nem jelenti azt, hogy az awardos is az lesz.

  5. Az alap recovery crystal tradelhető, hiszen sima gathering material. A PowerBookban az alap Recovery Crystal postját egészítették ki: http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Recovery+Crystal Azzal, hogy ez az item lesz ez lesz a Veteran Reward. Tehát nem hoztak létre egy “Event: Recovery Crystal” vagy “Reward: Recovery Crystal” itemet a PowerBookban, hanem az eredeti tradelhető itemhez rakták hozzá.
    Szóval ha “Már nem azért”, ha azért, de eddig úgy néz ki, hogy nem hoznak neki létre új item class-t.
    Ha 25-éig nem esik le nekik a tantusz, akkor ez így is fog kijönni.

    A karakter generálós dolog egyébként teljesen működőképes, csak ugye ne felejtsül el, hogy 7 napos türelni idő van a karakterek törlésére. Tehát – bár igy is kifogyhatatlan készleteket lehetne generálni -, de azért annyira nem instant megy majd.
    Persze maradjunk a realitásoknál… 🙂

  6. Nekem kb 4-5 perc egy karakter kitörlése, és a helyére új generálása.

  7. Sztem az accountos itemek eleve külön kategóriát képviselnek, elnevezéstől függetlenül, és erősen kétlem, hogy tradelhetőnek hagynák, de maradjunk annyiban, hogy meglássuk 🙂
    Am a 7 napos türelmi idő csak a lvl20+ karikra vonatkozik, nem? Alatta úgyan úgy 5 perc, ha jól tudom.

  8. Hogy nem az item neve határozza meg a kategóriáját arra meg a legobb példa a fluxok, amikor különböző szintűek voltak ugyan azon név alatt 🙂

  9. Jahh, akkor bocsi, nem szoktam karaktert törölni, lehet simán ahogy mondjátok. Persze valószinüleg nem lehet majd eljátszani ezt a Recovery Crystalokkal, kérdés, hogy már eleve végig gondolják ezt, vagy belefutnak és 1-2 napig mehet a dőzsölés.

  10. xerb amugy lvl9 alatt is van posta kuldesi lehetoseg, legalabbis az asmo oldalon a legelso faluban van postalada, tudom mert amikor altot kezdtem hat rogton kuldtem neki potikat 🙂 varjuk a 25.-et 😀

  11. Atomix: Ez igaz, de most nem az altot akarjuk ellátni 200 recovery crystallal, hanem tőle kéne eljuttatni a mainhez. Vagy nálad visszafele is megy a postázás? Tudtommal lv10 alatt se posta, se whisper nem működik mások felé. Fogadni tud a kari.

  12. mondjuk kuldeni az altrol nem probaltam… de en hiszek neked 😀

  13. Kb mire a faluig elérsz, lesz annyi nállad 10 perc alatt is, hogy azt a pár kristályt elküld a mainnek.
    Az, hogy a recovery kristályból légy atom gazdag, elég érdekesen hangzik 🙂

  14. Ezt nem értem malacithe, mi lesz annyi? Gyakorlatilag ki van kapcsolva a küldés funkció lv 10 alatt.

  15. Hahaha: http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=577&page=

    Igazad volt Meno, tleg voltak akkora lámák, hogy meghagyták tradelhetőnek 😀

Comments are closed.