header image
 

[2.0] lvl55 eternal pallosok

Korábbi postban már bemutatásra kerültek a lvl55 íjak, közben felkerül aionsourcera a sorozat “greatsword” része is. Lássuk a lvl55-ös Eternal Greatswordok kinézetés és statjait. A nyitóoldalon találhattok még egy pici segítséget a statok értelmezéséhez és egy lvl50-lvl55 endgame összehasonlítást is. Hasonlóan az íjakhoz a greatsword-ökből is 8 db Eternal besorolású lvl55-ös endgame item fog bekerülni a 2.0-ás patchbe.

Egy kis stat összehasonlítás két szimaptikusabb lvl55-ös Eternal Greatsword és az 1.5-ös mezőnyből az Anuhart Elite’s Greatsword (Fable), valamint a Tahabata’s Greatsword (Eternal) között: (Az első fegyver nevét sehogy nem tudtam megfejteni, de elvileg instance drop lesz, a második viszont craftolható eternal fegyver!)

Egy kis segítség a statok értelmezéséhez: (klikk, hogy láss is belőle valamit)

"Guardian Army-Corps Greatsword" - Egy érdekes kakuktojás a felsorolásban. A stajai kifejezetten alacsonyak. "Abyss Set" besorolású item. Nehezen tudom hovárakni...







~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “[2.0] lvl55 eternal pallosok”

  1. Érdekes.
    Első ránézésre (táblázat alapján) azért a fusion-re hajaznak a cuccok. Ha megnézzük a “???” és a “Masterwork Drakan Officer” sword-ot pont kiegészítik egymást. Valahol olvastam is, (nem hivatalos) hogy lesznek olyan set-ek amik pont mergeben hozzák ki a set bonust.
    Skin: felénél látok fantáziát, a többi meg olyan white craft szürke. Persze izlések és pofonok.

  2. Egyébként ezt én is le akartam irni, de valahogy kiment a fejemből. A greatswordok esetén elég szegényesre sikerült a grafikai munka. Emlékszem még, amikor megláttam először a Anuhart és Tahabata setek kinézetét, na az tényleg ütött.

  3. Nos igen, még blue-gold weaponöknél még azt mondom belefér, de azért ezek csak ethernal-ok vagy mi fene. A Tahabata cuccok skinre meg egyszerűen fantasztikusak. Személyes kedvenceim a pajzs és a jewel, lélegzetelállítóak. Amennyire fantáziátlanok az orbok kek, zűd, peros, szürke golo a 95%… annyira hihetetlenül szép a Tahabata. Ha nem is ugyan ilyen minőségűt vártam volna az újaktól (mert azért a Tahabatak mégiscsak 1 téma köré épülnek, 1 “set” hez tartoznak) azért mégis valami minőség jó lett volna. 1-5-6 már valami, de a többi…

  4. Úgyse lesz egyikse olyan, mint az L2 +13-as Dragon Slayer-e… 🙂

  5. Csenky azt semmi sem tudja überelni.

  6. Óvatosan dobálózzunk az “azt semmi nem tudja überelni” kifejezésekkel, még akkor is, ha szentül meg vagyunk győződve arról, hogy Chuck Norris nem tud magyarul.

  7. Miért nem tud???? :p

  8. Ha valaki unatkozik, itt van az összes l55 cucc kép+statja.
    A srác nagyon szépen kategóriákba rendezte őket.

    http://www.aionsource.com/topic/107845-new-armors-and-weapons-in-aion-20/page__view__findpost__p__2178831

    Kellemes nyálcsorgatást.

Comments are closed.