header image
 

[1.9] EU/NA teszt szerver

Éppen DP-ben kéne healelnem úgyhogy csak gyorsan:Április 29-én indul az EU/USA 1.9 test realm… ki gondolta volna… Részletek hamarosan.

Mint azt korábban már leírtam, a hónap végével beindul az első, az egyetlen és az igazi EU/NA PTR (Public Test Realm). Kicsit túlkombináltam egyébként a dolgot és már beleéltem magam, hogy nem véletlenül jött ki egyszerre a PTR és a Char transfer hír egy napon, de sajnos nincs összefüggés. Bár lesz PTR-ünk, de nem lesz megoldva a más MMO-kban oly kedvelt character copy, amivel a live karakteredet tudod átmásolni (nem mozgatni) a PTR-re. Cserébe viszont a PTRen hatalmas XP, AP és drop boost lesz. Hogy mennyire hatalmas, az mondjuk jó kérdés, de remélhetőleg nem tart majd egy-két napnál tovább felhúzni egy-egy karaktert.

A teszt szerver bejelentés végén még egy fontos infó: a test szerveren mind elyos, mind asmo karaktert létre tudsz hozni (ez nem annyira fontos), ami viszont fontos: a teszt szerveren létrehozott karakterek nem számítanak bele az accountonkénti karakter limitbe. Tehát nem kell aggódni és nekiállni most törölni. További részletek (állítólag) hamarosan.

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “[1.9] EU/NA teszt szerver”

  1. Pug vagy mi?

  2. jaja. Annyira nincs kedvem clericként farmolni a miragent 3. questhez a mobokat theobomoson. Hogy inkább mindenféle puggal lejárok a seed of evilek miatt CD-n.

  3. Ha meghalt a tank abban a healer is sáros lehet:)

  4. Adren: most kötözködsz? Vannak prioritások.

  5. Így van! Inkább a blog, mint vmi pudvás tank kezdemény 😛 És meno még mindig bejátszhatja azt, hogy “Sry guys, mass lagg!”
    XD

  6. Dehogy kötöszködök úgy ismersz Meno:)

  7. Én DP-töl egyenesen hányni tudok .
    Unalmas fantáziátlan.
    Més sr is jobban tetszik . 😐
    Na majd 1.9 után TL boss farm nonstop 🙂

Comments are closed.