header image
 

Character Transfer service – hamarosan…

update.1: Nagyon jól sikerült egyébként a közlemény, ami a newsletterben jött. Nagyjából a címzettek e-mail címén kívül semmi nem volt benne jó. Egyrészt beharangozták május végére a dupla XP (XXP) hétvégét, ami ugye valójában most április vége lesz, másrészt meg kiderül, hogy a character transfer árát is elírták. 24,99 ojró helyett valójában 14,99 font/16,99 euro lesz csak az ára. Szóval átszámolva 4500 HUF összeggel kell számolnia annak aki transferelni akar….

Ma hajnalban érkezett az Aion newsletter azoknak akik még nem tíltották le azt. A newsletter nem sok újdonságot tartalmaz, leszámítva a character transfer témát, melyről a következők derültek ki:

  • Hamarosan beindul a character transfer szolgáltatás, melyet a szokásos módon az account manager oldalon keresztül lehet elérni. Kb fél évvel ezelőtt igérték meg, hogy fél év múlva elkérhető lesz, szóval nem rossz…
  • A szolgáltatás fizetős lesz, egyszeri character transfer (egy karakter átmozgatása egyik szerverről egy kiválasztott másikra) 24,99 euróba fog kerülni. Ez mai árfolyamon 6580 HUF. Ez az összeg talán nem nagy ár azért, hogy valaki újra kezdhesse egy remélhetőleg szebb/újabb világban.
  • Érdekes módon nem feledkeztek meg a szintén fél éve beigért “egyszeri, ingyenes transfer” igéretükről sem. Hamarosan erre is lehetőség fog nyílni. Lényege: ingyen és bérmentve egy alkalommal egy karaktert egy (valószínűleg nagyon rövid időablakon belül) át tudsz mozgatni egy kiválasztott szerverre.
  • Akinek nem lenne tiszta más MMO-ból hogy mi ez a karakter mozgatás annak előljáróban csak annyit, hogy a mozgatás során a karaktered megszűnik létezni az addigi szerverén és a kiválasztott új szerveren fog a továbbiakban csak elérhető lenni. Tehát nem “character-copy”-ról van szó.

Normális körülmények között ennek a szolgáltatásnak köszönhetően a játékosoknak meglesz a lehetőségük, hogy megtegyék azt, amit az NCWest eddig nem volt hajlandó, azaz a szerver merge-t. Ennek megfelelően AionSource-on már be is indultak a szavazások, hogy vajon hol kéne létrehozni a nagyobb kolóniákat az ingyen transfer kapcsán.

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “Character Transfer service – hamarosan…”

  1. Kíváncsi vagyok lesz e valamiféle korlátozás az így is csak elméletben létező balansszal kapcsolatban.
    Btw, a GM-ek pedig balaurokat fognak tudni transzferelni? 😀

  2. Nagyon remélem, hogy viszonylag összébb áll majd a nép pár szerverre, jó lenne néha enemyt is találni, nem csak überganker csordákat.

  3. A character transfer eleve nem nagyon illik bele az aion filozófiájába. Az hogy mégis behozták az feleslegessé teszi az olyan kérdést mint pl, hogy mi lesz a balance-szal.

  4. Hát igen… Ha csak nem úgy akarják megvalósítani, hogy pontos, folyamatos és AKTUÁLIS szerverstatisztikákat készítenek és eleve korlátok közé teszik, hogy mikor melyik szeróra, milyen oldalon lehet átmenni, akkor nagy bukta lehet. Csak remélem, hogy ezen agyalnak eddig, azért nincs még transfer lehetőség, bár van egy olyan érzésem, hogy túl sokat várok el az NCsofttól…

  5. A nagy képet elnézve nem örülök a hírnek mert sajnos mutatja hogy szarnak rá mi lesz az eggyes szerverekkel
    Személy szerint pedig örülök mert a másik szerveren nevelgetett és megszeretett sorcimat áthozhatom a main mellé.

Comments are closed.