header image
 

Napi Rövid… – 2010.04.27.

Néhány apróság:

  • Vasárnap éjfélkor lezárult a LS logó pályázat. Érkezett néhány jól sikerült darab, hamarosan felkerülnek a belső fórumra és ha megvan a győztes, akkor – remélhetőleg még a hét vége előtt – meglesz az eredményhírdetés is.
  • Tamat megerősítette, hogy a Test Server folyamatosan futni fog, tehát nem csak most az 1.9 alatt, hanem egyébként innentől folyamatosan. Leállás csak az egyébkénti heti karbantartásnál lesz, valamint olyan esetekben, amikor éppen egy-egy nagyobb patch-et heggesztenek fel rá.
  • Az USA fórumon fut egy szavazás, hogy kit mennyire hagy hidegen az Aion Endgame. Tamat jól odaszól a népeknek a topicban:  “Egyetlen észak amerikai player se érezze már úgy, hogy számára befejeződött az Aion endgame, hiszen ott van még mindenkinek Divine Fortress”… ehh, ez tényleg no comment.
  • Az EU fórumon az egyik CC (Faelan) választ egy szokásos rage quit postra (miért szar az Aion), a válaszaiból kiemelnék néhány gondolatot, állítása szerint: minden szerveren több mint egy 7/24-es GM van ügyeletben; jelenleg minden szerveren van annyi játékos, ami bőven fedezi a játékhoz szükséges szükségleteket; Faelen szerint a Sorcerer class igenis nem OP class, igaz hogy van neki az a 4k DP-s skillje, de egyébként bármilyen classal le lehet simán ölni (leülhetsz kisfiam, eggyes)
  • Nem meglepő módon tegnap leesett az NCSoftnak is, hogy nem volt akkora hatalmas ötlet a Recovery Crystal-t berakni a Veteran Rewardnak. Egyből ki is cserélték az csomagban a Recovery Crystal-t Morati’s Secret Remedy-re. (A kettő között a lényegi különbség, hogy az utóbbi nem tradelhető)
  • Ha már itt tartunk, akkor az NCSoft hivatalos közleménye a téma kapcsán: (hatalmas grat nekik a bámulatos felfedezéshez, ki gondolhatta volna, hogy a gonosz játékosok kihasználják ezt?)

Tamat:  –link a postra -” We recently discovered an exploit in the Veteran Rewards system. Some players were able to procure an unintended amount of Recovery Crystals as part of the seven-month reward. […] The new reward has the same restoration values and shares the same cool-down timer as the Recovery Crystals.The only difference between the two items is that this new reward isn’t tradable.”

~ by Menorel on .

Aion

20 Responses to “Napi Rövid… – 2010.04.27.”

  1. Hát a veteran reward az várható volt. Az NCsoftból kinéztem volna egy rollbacket is ha berakták volna.

  2. “berakták volna” ??? 25-én nulla órától volt kiváltható a veteran reward, 26-én délután “javították” ki a baki-t. Több playernek sikerült közel 100 kristályt is kiszednie. Ja és nem volt rollback.

  3. Na az úgy vicces 😀

  4. 7/24 GM service? (rage!!!)
    hol? 1 / server és néha váltogatja? hétvégén Xeno quest insta része kapcsán kapcsolódtam be egy társaságba mert lelépett egy DD, eljutottunk a könyvhöz, mindenki kivette, nekem meg nem jelent meg. ok, np, ► ticket
    16p várakozás, szíves türelmét kérjük, ok
    90p után, auto message, majd e-mailben megbeszéljük… ooook, sablon e-mail, “olyan jót írtál, hogy küldöm Seniornak” ok,
    némi rutin okán készítettem 2 db scrn cappet a könyvesállvány elött a spawn helyről, amiből 1-et mint kiegészítés el is küldtem válaszként ncsottynak. Másnap jött az e-mail Seniorunktól, hogy hmmm meg hááát, értik a problémát, de amennyiben nincs kép, sajnálatos módon újra kell húzni az instát, mert csak úgy nem adhatják oda. … … … néhány mély levegő után elmagyaráztam, hogy már volt szerencsém a questhez minden probléma nélkül és az előző levélhez amire reagállt már csatoltam a képet, de ám legyen ehhez is csatolok 2őt is. Azóta semmi reakció.
    Holnap este úgy érzem, ha addig nem érkezik semmilyen válasz, írok egy baráti levelet Senioromnak, hozzátéve, hogy egy előző kérdésemre több mint 2 hete nem érkezett válasz. (Spatalos, FH, “you wont use it lol” légió kapcsán érdeklődtem az ilyen exploitok, illetve asmo+elyos szövetségek esetén történő szankciókról illetve, ennek legalitásáról.)
    7/24 GM / server … ahha… legalább ne nézzék hülyének az embert
    (rage over)
    cu, have fun 🙂

  5. Mi van ha nem szövetség eredménye volt a “you wont use it lol” légió, hanem pl. valaki több accountal rendelkezik és van ellentétes oldalon karija? Ez ugyi lehetséges. Vagy pl. amint hallottam, volt ott ely oldalon valami nézeteltérés a nagyok között. Nem lehet, hogy valaki kicsinyes bosszúja volt ? 😛 Persze lehetet ely-asmo szövi is, de ki tudja azokon kívül akik csinálták?

  6. De-de sokminden lehet. De egy dolog biztos, attól, hogy egy asmo pl. megvett egy elyosos accountot, amin mellesleg ott figyel egy közepesen jól gearelt lvl50-es karakter, attól még nem fogja elfoglalni FH-t, ahhoz azért egy karakter édeskevés, legyen az bármilyen class.
    Ettől függetlenül az természetesen teljesen lehetséges, hogy valamilyek önjelölt hülyegyereknek a kicsinyes bosszúja a szervere/frakciója ellen.

  7. egy ember nagyon kevés FH-hoz még egy group felbotolt 50-es is
    aionsource-on van elvileg bizonyíték, hogy TACO-ék csinálták, nem vagyok regelt tag, így nem tudom a scrn cappeket megnézni, de ha valaki van fent, google-be: aionsource TACO – keresésre a 2. találat, arról szól, hogy Havoc épp tetten lett érve, aztán a forumban persze megy a szár dobállás. Ha valaki meg tudja nézni egy vélemény érdekelne, mennyire “bizonyíték”.
    Ezek a nyomoroncságok személy szerint engem legalább annyira bosszanatanak, mint Theobomoson az éjjel auto gatheresk…

  8. A Soldiers of Time and Space illetve WONT USE IT LOL ügyködések Celestials (TACO) részről történtek, legalábbis pont erről kaptam megerősítést a minap. Halkan jegyzem meg, nekem sokkal jobban tetszett az Elite blöffje, azzal, hogy előtűnt a semmiből és bevette HF-t WONT USE IT-tól 😀

  9. Na igen, elég meggyőző bizonyítékok. Az első screenshotot az van, ahogy Havoc “WONT USE IT LOL” légió tagjaként takarítja FH-t a másodikon meg az, ahogy éppen elfoglalják.
    Egyénként az tényleg vicces volt, amikor egész nap mindenki azon spekulálgatott, hogy na vajon mi lesz ezzel az FH-val, majd ostrom előtt kb fél órával jött az “Elite” és elfoglalt mindent, gondolom volt Asmo oldalon anyázás rendesen.

  10. Volt ám, ne tudd meg. És valahogy nem is akartátok bevenni tőlük 😀 Mindenki legnagyobb meglepetésére pedig rátok is gyújtotta az Elite Krotan ostrománál 🙂

  11. Lelkiekben nagyon rá voltunk ám készülve 🙂

  12. XD Az a lényeg 😛

  13. Minek a roviditese az FH? Meg eletemben nem hallottam

  14. Flaming Hellm felső abyss középső artifactja. a belső erődökre hatm Dotm kb 5k sebzés.

  15. Flaming Hell volt a neve eredetileh, de azóta átnevezték Hellfire-ra. FH=HF 🙂

  16. Egészen pontosan az 1.5.1-es patchben (2009 karácsony körül) nevezték át Hellfire Array-re. De a köztudatban a stratégiai fontosságú artifact továbbra is FH-ként él.
    Tényleg nagyon sokat sebez 5 tick formájában, de nem is ez a fő gond vele, hanem az, hogy minden ticknél 3-4 másodpercre le is stunnol, tehát elég nehéz kihealelni a castolós AoE healekkel. Ráadásul a frakciók ugye ezt arra használják, hogy az FH eldurrantása után lezergeljék a magatehetetlen ellenfelet. 15 perces CD-je van az elfoglalás után, ennek megfelelően a belső körös ostromok lényegében manapság már csak arról szólnak, hogy mindkét frakció megpróbálja minél hamarabb elfoglalni FH-t, majd bármi áron is de megtartani 15 percig. Ha sikerül, akkor eldurran FH és megindul a zerg az ellenfél fortresse felé.

  17. 15 perc? Nekem 10 perc rémlett… De akkor valószínűleg azért szokott olyan hosszúnak tűnni az a “10 perc” a foglalást követően XD

  18. m̥͉̝͔͓̻̊͗ͩͮ͠ṋ̗͙͇͉͕̬͙͙ͭ͑̂̍̇̇͑͐͋d̼̭̆̋ͭ́̅̏̇͘ ̵͍̜͔͙̗̼͚̫̒͊ͯ̇͌̃̈́͟͞r̢ͤ̉̄ͣ͋͏͓́e̷̢͕̠ͮ̈́̆ͅp̡̯̮̲͇͕̩ͧ̇̍̚̕ŗ͇͖̒̎͋ͪͣe̸̴̢͎̖̠̫̪͔̽́̽͛ͅs̹̳͖͉͇̣̻̊ͣͤ̄̌͛̓̚͟e͐ͪ̋̿̓͏̠͚̼̪̣̰ͅHALP SERVER R ONLINEt̥̪̤̹͎̹̞ͧ͑ͧ͝͡ͅị̮̩̥̮͙͎̓͑͠ͅn̷̼͔̗͎̩̫͔͊g̶̞̱̝͙̝͙̋́̄͌̅͢͝ ̘͙̮ͫ̉ͪ͢c̟̲͕͕̩̓̎͞ḣ̶̸̩͚̦̬̱̤͔̹͈́̔͐

  19. Meno, megcenzúrázott a server vagy mifene 😀 Aion honlapján a hír hsz-ek ugyan így szét voltak csúszva, wtf?

  20. Onnan copyztam át mert tetszett. Régebben még TSW fórumon csináltak így rejtett irásokat, az UTF8 tábla tele van ilyen érdekes dolgokkal, amikkel vicces dolgokat lehet csinálni, megtetszett és átkopiztam.

Comments are closed.