header image
 

PTS kliens letöltése

Feladom ezt a torrent dolgot, elvileg tökéletesen kéne működnie saját trackerrel és időközben már kaptam e-mail-t is open tracket címekkel (amiket nagyon szépen köszi), de ez valahogy nagyon nem akar nekem működni.

Azoknak akik mégis le akarják tölteni még holnapi start előtt a PTS klienst, azoknak egy kis segítség (direkt linket nem rakok ki, mert nem akarom, hogy a mindenki innen szedje, mint anno az OBT installert). Szóval a link, ahol eléres a “PTS telepítőt”: dupla-vé-vé-vé majd pont majd variance majd újabb pont majd HU és a végére ird oda, hogy per link és enter. (gigabytes szerveren van a letöltés, úgyhogy Magyar honból nagyon gyorsan lehet innen szedni)

Ez a telepítő elvileg a full PTS installert kéne, hogy tartalmazza, ennek ellenére valószínűleg “csak” egy 1.5.1.12-es telepítő, amit holnap szintén patchelni kell. Mindenesetre azoknak ez is segíthet, akiknél valamiért nem működik a klónozás.

A zip garantáltan hibamentes: “No errors detected in compressed data of AionPTS_Installer.zip.

A zip md5checksumja: a27dbf38a6c639f7bc1b2aa833164013  AionPTS_Installer.zip

Közben kiderül, hogy én vagyok a nyomorék, teljesen jól megy a torrent, amit csináltam. Úgyhogy jobban jártok, ha azt használjátok, beraktam hozzá egy 72 órás seedet, addigra gondolom lejön mindenkinek. A torrent file letölthető: http://www.variance.hu/torrent/ oldal alól. Akik korábban már letöltötték a telepítőt, de az valami probléma folytán CRC hibás lett, azok szintén tudják használni ezt a torrentet, hogy megjavítsák a hibás full installert.

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “PTS kliens letöltése”

  1. Jön szépen, 5-600kbps (UK), torrent OK. THX!

  2. nekem full 7600kbps-es jött le. 21 perc:)

  3. Magyarországra csodálnám, ha bárki is ki tudná terhelni maxra 🙂 Elég erős vonalon van a kicsike.

  4. A gyári torrent hibás votl második leszedésre is. Ezt Köszönöm.

Comments are closed.