header image
 

Eye on Community 04.30. Desu~

A tegnapi EoC-ban volt a sok hasznos információ blabla mellett két videó amire felhívnám azok figyelmét akik esetleg érthetetlen módon nem követik nyomon a community történéseit.

Az első mélyenszántó alkotás Oggytól származik aki a vadász – préda kapcsolatot próbálta az Aionon keresztül bemutatni. Állítása szerint némileg felkavaró lehet a videó szóval mindenki készüljön fel az intenzív képi és hanghatásokra.

A második videónak Ayase a “Telemachus Upper Abyss Sees Enexpected Shift of Hands” címet adta (ha gonosz akarnék lenni rámutatnék hogy elírta az unexpectedet de én nem vagyok olyan…ohh várjunk csak)  ami gyakorlatilag egy mass pvp videó. Annak hogy miért is emeltem ki az Ayase által adott címet (mert nem azért hogy leírjam hogy elírta az unexpectedet) azért van lényege mert ez egy roppant stilizált cím ugyanis a videó készítője a következő, a valósághoz jóval közelebb álló címet adta a videójának: “Big MotherF Zerg”
Mellesleg a videó határozottan kellemes, vannak karakter modellek, nameplatek és normál fps (ostromokról beszélünk)  ráadásul a zene is elviselhető.

~ by baaldroth on .

Aion

4 Responses to “Eye on Community 04.30. Desu~”

  1. Emberünknek jó gépe van az biztos és a CRYEngine-t is vágja, bár engem zavarna a széles látószög.

  2. uvaze, mint a legyek :PP

  3. vki le tudna irni h milyen gep kell h igy menjen? 😀
    az en 2-5 fps-em shift+f12-vel nem nyujt tul jo jatekelmenyt siege alatt a mostani gepemen
    ezt neztem ki magamnak, ez megfelelne?
    intel quad core 2 q9650 (4x3ghz)
    nvidia xfx 260gtx black edition
    2x2gb ram 1066mhz

  4. Felhivnám a figyelmet egy apróságra: a Video kb 2-3x-an van gyorsítva. Ez ugye a map megnyitásánál eléggé látványos. Ha egy 5-7 FPS-es video streamet felgyorsítasz 3-4x-esre, akkor az már közel folyamatos videó élményt fog nyújtani. Tehát sem azt nem lehet tudni, hogy a srácnak milyen gépe van, sem azt, hogy valójában mennyi FPS-e volt.

Comments are closed.