header image
 

Utánpótlás FC

Az elkövetkező napokban (max 1-1,5 hét) olyan pozitív változások fognak bekövetkezni az életemben, amelynek negatív hatásaként valószínűleg eléggé háttérbe fog szorulni mind az Aion (meg úgy egyáltalán az MMO/gameplay), mind sajnos a blog is. A Bloggal még csak-csak fogok tudni foglalkozni (ha már nem meló időben), de ez is egy lényegesen felületesebb dolog lesz várhatóan, mint a jelenlegi teljesítmény. Bár Z ugyanúgy fogja tolni tovább (ha nem mégjobban), de azért várnánk érdeklődő kalandorok jelentkezését a szerkesztőségi címen. Elvárások:

  • Érdekeljen annyira mind a játék, mind a blogolás, hogy ne kényszerből szenvedd ki magadból az irományokat.
  • Annyira azért tudják legalább értelmesen és összefüggően írni és persze helyesen, mint jómagam (és lássuk be ez nem egy túl nagy elvárás:) “mercedesek” kíméljenek:

mercedes random quotes: (1)a chanter egyfajta support(buffok+heal skillek)de ő dpsre is jo kiválo elite solora vagy za abyshban egy nagyon utált dög ha valaki jol használja (2)aki játszott freeMMO -val(fiesta online-na lén)ott azon multka a harcok+ilyesmik hogy ki mennyi erősitőkhöz tudod jutni->pénzért (3)phiso ne mérdekel,ha a többiek ki tudták olcvasni neked is menni fog csak tudod a gyakorlás sokat segit neked is (talán)<- BEST QUOTE EVER!!!

Más nagyon nincs is. Szóval aki úgy érzi, hogy a véleményét nem csak commentek formájában kívánja érvényesíteni, az dobjon egy e-mailt és ugorjon egyből a mélyvízbe. A szerkesztőségi rendszer sima wordpress. Totálisan bolond biztos és nulla szakértelemmel is jól el lehet éldegélni benne.


~ by Menorel on .

Aion

19 Responses to “Utánpótlás FC”

  1. Mercedes nagyon ott van 🙂
    Egy haverra emlékeztet , õ beszédhibás, dadog, de így nagyon 🙂
    Na ö képes arra hogy írásban chatben is tud dadogni 🙂

  2. Meno remélem ez nem az elköszönő postod előtti post.
    Sajna nem voltam OBT-n, sőt még preorderes sem vagyok, 1 hónapos késéssel kezdtem, de azt az 1 hónapot kb. itt töltöttem a Variance Blogon.
    Mondhatni minden cikket minden betűt kb 3X olvastam el, már ekkor is a legszínvonalasabb AION-nal foglalkozó sitenak tartottam azt amit összehoztál.
    Még az “egyesülés” idején is vissza jártam, mert az leírásad valóban minőségi szintűek, szórkaztatóak voltak illetve most is azok.
    Az SG-t sajna nehéz mínősíteni nyomdafestéket eltűrő stílusban.
    Az AIONhun, pedig inkább tényszerű híreket közöl a puszta valójukban, ott nincsennek cikkek (Blog bejegyzések) 🙁
    Tehát ez alapján mondhatom szerintem, hogy a Variance Blog egy elég komoly hiánypótló a magyar AION-os onlinesajtó palettán, mely (és ez már kezd kicsit nyálas lenni), neked köszönhető!

    Éppen ezért én ezt egy szomorú bejegyzésnek tartom (pedig ugyan akkor örülök ha az IRL sikerek/pozitivumok miatt történik).

  3. Annyira azért még nem kell megijedni, igazából arról van szó hogy Meno megróbál titeket felkészíteni a legrosszabbra mert egyelőre senki nem tudja hogy mennyi ideje marad a blogolásra a jövőben most hogy beindult a karrierje fehérnemű modellként. Engem eléggé lázbahozott most a 2.0 szóval lehet többet fogok írni és Meno is megpróbálja a kifutón kívüli időt úgy tölteteni hogy maradjon ideje a blogra.

  4. Ez a mercedes nem az aionhunról van?

  5. Ha már így lebuktatott Z, akkor a következő linket megláthatjátok a múlt heti “promó” kifutó egyik képét, amin az egyik legsikeresebb fehérneműben pózoltam. A felső és az alsó természetesen külön-külön is kapható.
    http://farm2.static.flickr.com/1264/630110899_5792a705bf.jpg

  6. Omg … feketében pls! 😛

  7. Ebből a modellből pont nincs fekete, de ajánlhatom a legnépszerűbb fekete darabot:
    http://i26.photobucket.com/albums/c102/sheino/sparkplugged/posts/chg2.jpg

  8. #Menorel “Ha már így lebuktatott Z”
    Sajnálom én azt hittem hogy publikus info, úgy emlékeztem hogy már írtad valahol a blogon, de lehet keverem a LS fórummal, bocs mégegyszer. 🙁

  9. Picit off:
    Mercedes ujjabb megvillanása:

    “ez nek maki nem volt cbt-n annak ez egy örök élmény marad(első 50s kb 2hónap után ebben benne volt egy hackelés(15 na ppihi)+1hét gép lerobbanás is )
    ha nagyon akarnám+volan időm x2 xp nélkül kb 1hónap a latt felzuznék 1-50ig egy karit lol
    aban mi az élvezet??????
    utána jön egy jobb játékos és TE noobozod le mert ő jobban tud játszani mint te lol”

    Ez annyira rossz hogy már jó 🙂

  10. “ez nek maki”
    epic =)

  11. Van a légiónkban egy ír srác. Néha google tranlatorral lefordíttatja amit mondani akar, jókat szoktunk nevetni rajta. De még az is értelmesebb szokott lenni, mint amiket ez a Mercedes ír XD

  12. Szergely, szerintem még mindig többet röhöghet a srác, ha mondjuk lefordítgatja angolra gugliben amit Ti írtok. xD

  13. Csenky: Te már megint csak tudod! Köszönjük!

    Mercedes = Shogi, aki AP farmra keresett a “másik” oldalról játékosokat aionhun oldalon. 😛

  14. (elnézést, de itt nincs PM opció)
    Pocak ne kóstolgass ha nem muszáj, én sem csinálom. Inkább foglalkozz a rangereddel, mert szar dolog lehet 50-en, hogy még egy 50-est hívsz, és még így se tudtok megölni egy 42-es karit.

  15. Folyamatosan beszólogatsz másoknak, igézhetném. 😛
    Szelektív a dolog. Te teheted, én nem. Persze nem vaj, ez van.
    Hát ilyen azélet. Bocs, hogy élek. Csenky nevű karival még egyszer sem harcoltam. 😛 Egyébként én próbálom ezt az AION dolgot játéknak felfogni, így nem szégyenlem, ha nem tudok leölni egy karit, de nem is kérkednék az ingamer eredményeimmel. 😛

  16. Csenky: Milyen összefüggést véltél felfedezni a kóstoltatásod és az között hogy az adott személy nem tudta leölni ingame a karakteredet?

  17. Menorel: Csupán próbáltam célozni rá, hogy ahelyett, hogy itt trollkodik nekem mert ingame nem tud érvényesülni, játszhatna inkább, és nem ezzel lenne teleszemetelve a blog.

    Mellesleg azóta sem tudom, mi sértő volt abban, hogy szerintem nem kevésbé vicces a magyart angolra fordítani guglival, mint fordítva. És valszeg magyar van főleg a chateteken, így gondolom van bőven “forrásanyag” a srácnak.

  18. Én pedig csupán csak megkérdeztem, hogy milyen összefüggést látsz a két dolog között, merthogy szerintem az égedta világon semmi nincs és az ilyen dolgok felhánytorgatása nem feltétlenül szerencsés, de persze nem is tilos, lelketek rajta. Mint ahogy az egyszeri gyerek mondaná a fagyisnak a 7 gombócos fagyi összevállogatása után, “köszönöm, csak érdeklődtem”.

  19. Csenky: Nem az volt az első beszólásod. Már egyszer írtam is neked, hogy “Te már csak tudod!” amikor szintén olyanról írtákl, amihez nem sok közöd van. 😛
    Hogy ingame nem tudok érvényesülni? Nem is azt tekintem érvényesülésnek, ha leölöm a karidat. De ha neked ezt el kell magyarázni…. LOL.

Comments are closed.