header image
 

Offtopic: A nagy napom…

Üzenném a légiósaimnak és azon további embereknek akik így vagy úgy, de képben voltak azzal, hogy mi előtt “állok”, hogy tegnap megvolt a nagy nap. Minden tök jól ment és minden problémamentesen zajlott le.

Azok akik meg csak hülyén néznek, hogy ez most meg mi a WTF, azoknak egy kis segítség a tovább után. A történetnek semmi köze sincs az Aionhoz meg úgy semmihez amivel ez a blog foglalkozott eddig, úgyhogy offtopic meg minden, szóval csak az klikkeljen a továbbra akit tényleg érdekel, hogy…

Tegnapi nap folyamán (2010.05.06) 13:06-perckor megszületett Csabai Áron. A baba ép, szép és egészséges. 3450 grammal jött a világra és null kilométeresen 55 cm a magassága. A baba és anya is nagyon jól vannak. A ruha ami rajta van az ilyen kórházi gönc, nem engedik, hogy saját ruhát adjunk rá, vicces, hogy csak kb 3 számmal nagyobb mint ő, szóval a bal keze az fixen a ruhán belül matat. A satyekja meg rózsaszín, na de inkább nem részletezném az ottani “viszonyokat” 🙂

~ by Menorel on .

Aion, Offtopic

34 Responses to “Offtopic: A nagy napom…”

  1. Gratulalok

  2. Hatalmas nagy gratula a kisfiadhoz.

    Légy üdvözölve az apák körében. Nekem kettő lányom van.:)

  3. Gratula ! Nagyon helyes kisbaba!:)

  4. Hát ez a GZ! nem a full 50s Ap set 🙂

  5. Gratulálok, csak így tovább!
    Tudni már, milyen classt indít a kicsi 4.0-ban? =))

  6. Hatalmas gratuláció az első részhez..! 😀

  7. Gratula!

    Ipari kávéfőző már feltöltve remélem az éjszakai műszakhoz:)

  8. Gratgrat! 🙂
    Ja a korházi cucc..
    Karaktergenerálás után mindenki ilyenben kezd, de gondolom NPC-nél vettetek neki valami fullos setet.
    Mondjuk nekem mèg anno egy guildtársam craftolt egyet (nagymama66) .
    Ja és arra figyelj hogy ilyen low lvlen a set alsó része viszonylag gyakran crashel , akkor rettenet “szar” statjai lesznek és debuf kerül a karakte re. 🙂

  9. Gratulálok! 🙂

  10. Marha cukker,gratu! 🙂

  11. Gratu a frissen generált kisbabához! 🙂 Jó szintezést neki, ti pedig legyetek jó gm-ek hozzá^^

  12. Xerb HSZ-en szakadok 😀
    Amugy meg Gratulalok, nagyon aranyos kis lurko! 😀

  13. Gratula a kicsihez 🙂

  14. Grat Meno

  15. Váá szép baba 🙂 Nagy grat!

  16. Megagratula örülök, hogy minden rendben ment.

  17. Grat a babához nagyon szép kisgyerek szerintem igencsak az anyjára hasonlít jobban:)

  18. Gratulálok Meno 🙂 Sok boldogságot!

  19. Meno: Fogadd jókívánságaimat a gyermeked és magatok részére.
    Altatót ne vegyél! Az éjszakai műszak nélkül nem is az igazi gyermeknevelés! 🙂

    xerb: LOL 🙂

  20. GZ! ^^
    Jó egészséget, sok Boldogságot Kívánok! :):):)

  21. Gratulálok Menorel! Jó egészséget és sok boldogságot kivánok, nektek is a picinek is!

  22. Gz Menorel! GL HF

  23. Gratulálok a babához, minden jót kívánok nektek!

  24. Gz meno:P:D
    meg van a first:PCsak igy tovább:)

  25. Köszönjük a sok jókivánságot. Megvolt a tejfakasztó buli, mindenfelé ganúsan mozdulatlan haverok tetemei fekszenek a házban. Remélem egy sem döglött meg, mert nem tudom, hogy hétvégén hol fogok meszet meg lapátot találni. Eszméletlen mennyiségű alkoholt elfogyasztott a csapat. Remélem anyósék holnap tényleg megjönnek, mert az egész ház romokban áll. Aludni kéne végre, mert korán reggel jelenésem van.

  26. A Heroes is sok szeretettel gratulál 😉

  27. Helló most értem csak haza szóval csak most tudok gratulálni 😀
    ahogy tudsz azért gyere vissza:D és mesélhetsz a sok álmatlan éjszakáról 😛

  28. Elnézve rajta ezt a clothes ruhát igen védtelennek tűnik… Igaz level 10-ig még sok ideje van, de én egy chain-t brpróbálnék nála.

  29. Gratulálok

  30. Menokam, nagy gratulacio ay 5.0-as patchhez, szolo instak tomege nyilik meg elotted – nemelyik csak ejszaka jatszhato.

    Nehez lesz de megeri. Amikor eloszor radmosolyog a gyerek, akkor minden nehezseget elfelejtesz majd (ez valahol a masodik honap derekan lesz:)

  31. Gyurci: Tegnap megvolt a hazamenetel és az első közös éjszaka is. Sikerült is aludnom két részletben 2x fél órát. Természetesen reggel ahogy felébredtem a baba bealudt és azóta is alszik. Gondolom rápihen a ma estére. Jó két hete már nem láttam számitogépet, csak a mobilomig tudok/akarok eljutni. De majd ha újra gépközelbe kerülök akkor negkereslek. Kellemest nektek is, remélem babátok jól van.

  32. Gratulálok Meno! Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok nektek! 🙂 Hanky

  33. Hehhe, az elet visszafordithatatlanul megvaltozik. Mi babank jol van es szuper jo fej, imadom. Nem tagadom, az elso ket hetben en atmentem egy enhye de hatarozott depresszion de egyik nap ez elparolgott. Az ember szep fokozatosan elfelejti mi volt korabban es az uj elet valik a megszokotta. Az elso hetek durvak, de utana jobb lesz mert nincs mas valasztas. Es mondom, mikor mar felismer a gyerek es orul neked, onnantol mar nem is akarsz mast csak vele lenni:) Emailem megvan asszem meg variance forumon, ahol elersz ha akarsz:)

  34. Amugy meg egy tipp a sok tizezer masik melle: ha valamiben nem vagy eros, akkor ne csinald. ELso egy honapban en idegroncs voltam ha a gyerek sirt. Ideges lettem tole es megerezte o is. Ugyhogy ejszakazni asszony kel fel hozza mai napig. Viszont en fozok, takaritok, bevasarolok, furdetek, altatok. Ezek mennek. A lenyeg hogy nem kell a konyveket kovetni, ugy kell felosztani hogy mindenki azt csinalja amiben a legjobb es azt ne amiben nem jo

Comments are closed.