header image
 

[2.0] lvl55 Abyss set

Szerintem senkinek nem okozok azzal komoly meglepetést, hogy a 2.0-ban egy teljesen új (lvl55-ös) Abyss set is bekerül mindkét frakció részére. Mivel tegnap(-előtt) komoly kényszer hatása mellett ki kellett keresnem a set infóit, ezért gondoltam – ha már kéznél van -, akkor kirakom ide is. Hasonlóan az eddigi setekhez mind a négy féle armor típus és az összes fegyver típus is kap egy-egy új itemet. A múlt héten bemutatott coin setnél (mithril coin – platina coin 2.0 upgrade) már leírtam, hogy a dizájnerek nagyon komoly munkát végeztek. Szerencsére ezt a jó szokásukat nem feledték az abyss fegyverek dizájnolásánál sem. Saját véleményem szerint a ruhák dizájnolásával picit még foglalkozhattak volna. Nem fogadtam kitörő örömmel, hogy a legtöbb esetben simán csak a miragent setet csinosították tovább egy picit. A fegyverek kinézete mindkét frakciónál azonos, az armor setek viszont természetesen hordozzák az adott faj egyedi jellemzőit. Az alábbiakban a fegyverek mellett az Elyos oldal armorjai kerülnek bemutatásra.

Mielőtt elkezdenénk a kinézetekkel foglalkozni, lássuk a technikai részleteket:

A lvl55-ös Elyos abyss setet, aminek a neve szabadfordításban: “Guardian manbujang X”, ahol a manbujangra majd kitalálnak valami érdekes nevet az NCWestnél – természetesen Ground Abysson lehet kiváltani. Az Elyos oldalnak ehhez Inggisonba kell ellátogatnia a kezdő helyre (Inggison Fortress).  Az egyes ruhadarabok kiváltásához Abyss Point-ra és Planitum Medálokra lesz szükség. Akik még mindíg abban a tévhitben ringatják magukat, hogy a 2.0-ig összekuporgatott több millió AP-jukból majd jól vásárolnak medál nélkül, vagy gold medálért alacsonyagg grade lvl55-ös abyss set, azoknak lassan ideje lesz felébredniük… Bár én személy szerint remélem, hogy majd ground abysson egy csomó asmo officer/general fog rohangálni és szintezés közben ott fognak remegni az NPC-k közelébe, mert félnek a lerohanástól. Nos nézzük, hogy mennyi AP-ba, medálba is fog fájni az egyes itemek kiváltása:

  • Mellvért- Platinum Medal 37 / 731800 AP
  • Nadrág – Platinum Medal 28 / 548800 AP
  • Vállas – Platinum Medal 19 / 365900 AP
  • Kesztyű – Platinum Medal 19 / 365900 AP
  • Cipő – Platinum Medal 19 / 365900 AP
  • Sisak – Platinum Medal 28 / 548800 AP
  • Nyaklánc – Platinum Medal 28 / 548800 AP
  • Fülbevaló – Platinum Medal 21 / 411600 AP
  • Gyűrű – Platinum Medal 14 / 274400 AP
  • Öv – Platinum Medal 14 / 274400 AP
  • Fegyver – Platinum Medal 55 / 1097600 AP
  • Pajzs – Platinum Medal 37 / 731800 AP

Alább az Elyos modellek: (ezen a linken pedig megtekinthetők az Asmo modellek is az eredeti PowerBook bejegyzésben: -link-)

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - greatsword

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - polearm

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - polearm

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - bow

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - bow

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - sword

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - dagger

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - warhammmer

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - warhammer

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - staff

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - spellbook

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - orb

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - shield

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Plate/Male

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Plate/Female

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Chain/Male

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Chain/Female

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Leather/Male

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Leather/Female

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Cloth/Male

Abyss - Ground Abyss Set - lvl55 - (Elyos) - Cloth/Female

~ by Menorel on .

Aion

18 Responses to “[2.0] lvl55 Abyss set”

  1. Na végre egy spellbook ami néz is ki valahogy..

  2. Hát azért a tahabata se rossz 😀
    A fegyverek tényleg jól néznek ki.

  3. Hát valóban nem kellett sokat gondolkozniuk a Fenris/Miragenthez képest 😀 L50 Abyss cuccok legalább egyediek voltak, ez mind Fenris/Miragent ráncfelvarrás 🙁

  4. Inkább maradnák a mithrill coinos leather/feamle változatnál 🙂

  5. Ennyi ap-m még sose volt :_( Még a legolcsóbbat se tudnám kiváltani 🙁

  6. AP még nem is annyira probléma, de a medál…
    Ha az ellenkező oldali fortress támadásához át kell vágni az egész középső területen, akkor elég ritka lesz a támadás. A fortress tulajdonosa persze megkapja a medálokat, viszont a megjelenő védők védeni sem tudnak, mert nem lesz asmo játékos, akiből jöhetne AP. Ellenséges questhub (ha lesz egyáltalán a fortress közelében) pedig már nem ad AP-t a farmolása esetén.
    Komoly esély van rá, hogy a szerver vezető légiója (légiószövetsége) lesz a 2 Fortress tulajdonosa, és így a medálpiac alakítója.

  7. Viszont védésnél elég az is ha ölöd a mobokat és azokból szeded az ap-t:)

  8. Grimmjow: Ez biztos?

  9. Persze.

  10. Nem, nem biztos…
    Szerepel a koreai patch notesban, hogy a medál osztás immáron megszerzett contribution point alapján fog történni nem pedig AP alapján. Korábban már szerepelt – ha jól emlékszem az 1.6-os patch notesban -, hogy fortress siege alatt a siege területén belül elkönyvelt PVP ölés APja csak részlegesen fog contrib pontot eredményezni. Ugyanígy a fortresshez tartozó “vadászmezőn” elkönyvelt mod ölések szintén nem fognak beleszámítódni a contribba ezzel együtt az individual contrib pontba sem.

    Ezzel együtt a helyzet akkor sem lesz annyira borús mint ahogy azt Szolo felvázolta. Ne feledjük el, hogy Balaur földön lesznek a fortressek, lényegesen nagyobb lesz a balaur aktivitás. Korábban volt erről említés, hogy minden védésnél fixen jönni fog a balaur, néha csak egy-két teleporter, néha egy dreadgion, néha meg SOK dreadgion.

    Ráadásul Platina Medal-t nem CSAK fortress foglalásért/védésért lehet szerezni. Ha bármelyik szerveren úgy alakulna, hogy az egyik frakció tartósan földre kényszeríti az ellenfelet, akkor folyamatosan spawnolgatni fog a Governon, aminek a megöléséért szintén Platina medál jár. Jahh és a 24 fős dreadgionért plusz a Debris instáért is jár medál.

  11. Én arra mondtam hogy persze hogy én is úgy tudom lényegesen nagyobb lesz a balaur aktivitás és így asmo nélkül is lehet medált kapni.

  12. Akkor tökre ugyanarról beszélünk.

  13. Legalább nem lesz az mint most, hogy upeer abyssban szenvedünk FH-ért fél órát miközben lenn 100pug asmo öli a hülye tornyokat a bohóc 1 silver medalért 🙁 Btw, eméletileg nem csak 1 dreadgion van? (Megmondom őszintén ez a rész nem érdekelt engem)

  14. Nem, lesz egy új Chantra Dredgion is.

  15. Na ha tényleg jön fixen legalább néhány balaur minden ostromra, akkor visszavonom az aggályaimat. Akkor csak gyorsabbnak kell lenni, mint a többi játékos, és a te csapatod kapja a platinum medált.
    Ráadásul remélem lesz lehetőség a gold –> platinum átalakításra, ahogy most a silver –> gold megvan oldva.

  16. Ha csak lesz, akkor jól sejtem, hogy ez bug volt?
    http://kepfeltoltes.hu/100514/wtf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Nem feltétlen látszik jól, de Mirennél és Roahnál is van 1 DG 🙁

  17. Nem, nem bug volt. Többször korábban is volt már olyan, hogy pl. felső abysson és core-on egyszerre vagy éppenséggel felső abysson és alsó abysson is egy-egy dreadgion garázdálkodott. Logikusan arra is van lehetőség (ahogy a Spataloson tudomásom szerint már 2-3 alkalommal meg is történt), hogy egy-egy síkon akár két-három dreadgion is egyszerre jelenjen meg, függően attól, hogy az “AI” (amit nem véletlenül rakok idézőjelbe) mennyi fortress-t szeretne egyszerre elfoglalni.
    Viszont inven-en láttam egy screenshotot (sajnos most nem találom), amelyen ground abysson egy fortress volt balauré, egy pedig elyosé, és a térképen két dreadgion közeledett az elyos fort felé.

  18. Hát igen az AI, legjobb amikor saját fortjukra küldik ki a DG-t 😀
    Nem is tudom mi értelme van annak, lehet csak átugrottak a haverok Balauriából egyet pókerezni 😮

Comments are closed.