header image
 

Hónap vége incoming…

Egy jó dolog van abban, ha hajnali fél-ötkor úgy dönt a baba, hogy ő bizony kajás… Najó, térjünk a lényegre, ha már nem tudok visszaaludni. Megjelent a heti Eye of Community. Még a szokásos hanyag színvonalnál is rosszabbra sikerült (már megint). Lényege röviden és tömören: A jövőhéten egy terjedelmes levelet fogunk kapni, amiben beszámolnak arról, hogy hogy is állnak az 1.9-es patchcsel. Továbbá – és ezt figyeljétek – még egy nagy bejelentés várható a jövőhétre, ami miről is fog szólni? Hát azt valószínűleg még ők sem tudják, de annyit már előre elárultak, hogy “minden Aion játékost érinteni fog”. Jahh és ha most telefonáltok, akkor nem egy hanem két bejelentést fogtok kapni ugyanazért az árért, sőt még egy fondü készletet is nyerhettek a heti sorsoláson. Miért van az, hogy a tévében ilyenkor reggel csak ilyen szar teleshopok mennek? Tényleg senki nem gondol azokra a szülőkre, akiket ilyenkor ver fel a gyerek mert kajás és nincs egy blogjuk, amivel elkölthetnék az időt, amíg táplálkozik a pici?

Na de térjünk vissza az EoC-hoz, ami felhívja a figyelmet Kinslon egy fórum postjára, amiben sokadszorra próbálja magyarázni a bizonyítványt a PTS kapcsán (egész pontosan, hogy mire való, miért való arra és különben is kussoljunk már végre). Felhivja a figyelmet a limited supportra (értitek, még a live szerverekhez képest is alacsonyabb támogatás…) és felhivja a figyelmet arra, hogy a teszt jelleg miatt egyáltalán nem kizárt, hogy elforduljanak rollbackek vagy megnövelt időtartamú karbantartások, és akár esetleg character wipeok is. Érdekes ez a wipe dolog. A PTS indulásakor Tamat fűt-fát ígért, hogy PTS szerver ugyanolyan mint a Live szerver, nem lesz rajta wipe és csak toljuk nyugodtan. Ehhez képest a héten már Tamat is pedzegette fórumon, hogy nagyon súlyos esetben akár még wipe is lehet egy-egy probléma megoldása miatt, most meg Kinslon is ezzel jön. Remélem nem az lesz, hogy “Van egy jó hírünk és egy rossz. Ma este 8-kor felkerül az 1.9 a PTSre, viszont 7 órakkor törlünk minden karaktert.

Ezeken kívül van még néhány szokásos “community” hülyeség is a EoC-ban, mint pl. egy videó, amiben az egyik Azpheli player fogja magát Elyos Army Officer rangon tol egy transzformációt, majd megvásárolja a kardját és rohan is Core-ra, Rank9-ként transzformálódva PvPzni. Vicces? Végülis az.

~ by Menorel on .

Aion

11 Responses to “Hónap vége incoming…”

  1. …, nálunk is kaja van.., de van mit olvasni 😀 kitartás

  2. Nu, miután engem is kivetett az ágy 5 körül, bár gyerek sehol, (biztos szimpátiás fájdalmak, hiába, biztos a community meg Aion/légió nagy családja 🙂 ) mint minden más koczkának, illetve áldott szülőnek nekem is duóba aioneu-variancblog vezetett az utam. Nem is tudom, hogy mi pörgette jobban fel a vérnyomásom így hajnalban a KV vagy amit olvastam közben. Mivel hirtelenjében nem akartam megint habzó szájjal nekiállni a véleménynyílvánításnak úgy döntöttem a békesség kedvéért befejezem a fogmosást. Így néhány óra elteltével némileg nyugodtabban:
    1. PTS-en az első wipe-ig lesznek emberek, után meg NCwest tesztlhet magának ahogy akar. Nem hiszem, hogy van olyan állat (bár nagy az állatkert) aki mondjuk 2-3-6 havonta felhúz egy X x-es szerveren egy 50-est bármekkora dropprate és az XP AP boost. Tesztelni akarod a craftokat? csinálld meg 3-5 alkalommal az expert questet ws-alchemyr-re, ha meg tuti a crit akkor meg minek és úgy is sok idő az a 449 barmokodás tök8 mi a szorzó. Tesztelni akarod az Abyss geart? 1kk+ AP… ahha megnézem ki unatkozik annyira, hogy Ncsoft két szép szeméért kiszemvedi ezeket újra és újra.
    2. TUTI lesz wipe, ide a rozsdás bökőt! Miért is? ► köszönhetően a lvl kötött insták tesztelése miatt. Ugye ide nem tud magasabb bemenni és még ha be is tudna 9lvl+ nincs drop… még 30-ig talán talán a kíváncsiság és a szorzó felhúzza az embert, hogy tesztelgessen, de 30-45-49 lvl közötti instákat ember nem fogja tesztelni, ha csak nem MUSZÁLY ott lenni mert törölték az összes karit és nem lehet copy-zni/kihagyni ezeket a szinteket.

    Lehet, hogy csak én látom ilyen borúsan a dolgot, de lassan kezdek ott tartani, hogy azt sem hiszem el nekik amit kérdeznek…
    FAIL

  3. Tudom nem számít sokat de azt írták régebben hogy 1.9-nél nem lesz wipe PTR-en.

  4. Z: és? 2.0-nál lesz? Akkor több kedve lesz az embernek újra kifarmolni mindent, hogy letesztelje? 🙂

  5. Nem korai olyan dolog miatt aggódni, amiről még azt sem lehet tudni mikor lesz aktuális?
    Vagy ez csak a szokás hatalma, hogy már olyan dolgok miatt elégedetlenkednek játékosok, ami el sem jött?

  6. Zsolt: Igazad van, egyébként minden jó és szép, minden probléma mentes, minden következetesen mûködik, sunshine and happy. Csak mi playerek elégedetlenkedünk minden ok nélkül folyamatosan.

  7. #Csenky 1.9-ről beszéltek, nyilván 2.0 egy fél évig még nem aktuális szóval még van rá idő. Mondjuk azt megjegyezném hogy ez a nincs karakter másolás a teszt szerverre is hihhhetetlen nagy faszság.

  8. menorel: A szavbakkal jól bánsz, de ettől még nem igaz, hogy ilyet írtam volna! Kiforgathatod, de én csak arra utaltam, hogy mér …. Áh, hagyom a fenébe, úgysem éehet igaza itt olyannak, aki szerkesztőnek ellentmond. :/

  9. “Vagy ez csak a szokás hatalma, hogy már olyan dolgok miatt elégedetlenkednek játékosok, ami el sem jött?”

    Khm. Tán ez meglepő? Meglepő az lenne, ha az Aion eu communityje egyszer az életben korrektül megnyilvánulna, bármivel kapcsolatban. Akár többször is, és akkor nem az lenne a megszokott, hogy már előre félünk attól, vajon milyen ígérgetést ígérnek be majd az ígéret szerinti jövő héten a jövőhét utáni hónap végére.

  10. Csenky: Nem meglepő, de azárt nem feltétlen jó, hogy örökké megy a sírás. Már olyamiért is sírnak, ami be se mkövetkezett még. :O

  11. mert a tapasztalat azt mutatja h be fog következni,ncwestböl kiindulva nagyobb az esély egy hatalmas faszságra mint bármi másra

Comments are closed.