header image
 

[EU 1.9] Patch file letöltése

Mivel a hivatalos downloaderen keresztül eléggé problémás a patch letöltése (szokás szerint), ezért a korábbiakhoz hasonlóan most is próbálunk segíteni egy gyors elérésű letöltési lehetőséggel mindenkinek. Az AionPTS kliensnél elvileg sikerült megtanulnom a torrent gyártás trükkjeit, úgyhogy maradnék ugyanannál a megoldásnál. A torrent file-t le tudjátok tölteni innen:

http://www.variance.hu/torrent/Aion_Main_1.5.1.15To1.9.0.0.ncpatch.torrent

A célfile adatai:

  • Aion_Main_1.5.1.15To1.9.0.0.ncpatch
  • md5sum: 9698b5691d1867125ab7d79f2387351f
  • pontos méret: 3354412568 (3,1 gigabyte)

Jelenleg egy 10 gigabytes seedel támogatom a letöltés, ami egészen 25-én estig seedelni is fog.

update.1: Ha  bármilyen okból kifolyólag nem indulna el a letöltés, akkor manuálisan módosítsátok a trackert erre: “http://tracker.publicbt.com:80/announce”

btw.1: Nem akarok neki külön postot irni, mert nem érdemli meg, de azért jó ha mindenki tudja: Aion 2.0 hivatalos (éles start) Koreában: május 26-án. Jó nekik…

~ by Menorel on .

Aion

32 Responses to “[EU 1.9] Patch file letöltése”

  1. WoW! 2 óra és lejön, utána meg szétseedelem magam nektek! Köszönöm menorel a torrentet.

  2. Köszi menorel, már épp kezdtem attól tartani hogy pont az 1.9 es őrületbe fogok visszatérni és 2 napot várhatok mire updatel a játék de így már jóság lesz.

  3. Az élesbe is ezt kell majd telepíteni, vagy annak a patch-e is felkerül torrentre (remélem)?

  4. Köszi Meno!
    Thx

  5. Köszi.

  6. Biztos láma kérdés, de a ncpatch kiterjesztésű fájlal mit kell kezdeni? Mert a launcherben nem találtam olyan opciót, hogy open patch file.

    Egyébként köszi.

  7. Válaszolnék kedves Zsoltnak de 5 perce jelentette be hogy felhagy a blog olvasásával így már a választ se látná, kár. 🙁

  8. Köszi Meno!!

  9. “Z” engem érdekelne a válasz azért

  10. Mi van akkor ha már a launcher félig lehúzta?

  11. A félig lehúzott fáljt berakhatod a torrent könyvtárba és akkor azt fogja folytatni ha minden igaz, magától értetődően ha kész akkor oda rakod vissza ahonnan kiszedted a félkész fáljt.

  12. Tudom, hogy láma kérdés de ha kész vagyok a letöltéssel akkor mit kell csinálni a ncpatch kiterjesztésű file-al?

  13. Ez a patch használható lesz majd a rendes kliensnél is? vagy ahhoz másik kell majd?

  14. Hogyan használd az ncpatch file-t:
    – indítsd el a launcher-t. Jelöld ki az AionPTS-s és nyomj rá az update-re. Elkezdi lehúzni manuálisan ugyanezt a file-t. Ahogy elkezdte és lehúzott már belőle legalább néhány byte-ot, akkor lépj ki a launcherből. Ellenőrizd hogy rendesen kiléptél-e és tuti nem fut a launcher. Ez után lépj be az AionPTS könyvátárba és ott megfogod találni ugyanezt az ncpatch file-t. Ird felül a torrentről letöltött ncpatch file-lal és indítsd el újra a launcher-t, majd újra az update-t. Ezek után checkelni fogja az egész file-t majd elkezdi a frissítést és voilá és zuzás.

    Használható lesz ez a file az éles/live kliensben is:
    – Az Aion inkrementális patch rendszert használ, tehát ez a file a végleges 1.9-es upgrade-t tartalmazza. Az elképzelhető, hogy június 2-ig még lesz változás, de azt már 1.9.0.1 vagy valami hasonló verzióban fogják kiadni. Tehát igen, ez a patch nagyon nagy valószínűséggel teljesen jó lesz az éles klienshez is.

  15. És mi van akkor ha a Launcherbe nincs AionPTS? :D:D

  16. Ebben az esetben neked vagy nincs felrakta az AionPTS (Public Test Server) vagy sikerült valami külön launcheres trükközéssel felraknod.
    Lényeg a lényeg, ha nincs egyébként PTS-es telepítve, akkor ezt a file-t jól rakd el és majd június 2-án amikor az éles szervereket átbillentik 1.9-be, akkor kell ugyanezzel a módszerrel beraknod és telepítened.
    Ha valami elcseszett módon van telepítve a PTS-ed, akkor meg abba a könyvtárba kell berakni ahova az telepítve van.

    De mivel most éppenséggel 3 hete már nem játszom és nem is jártam az Aionos gépem közelébe, ezért ennél pontosabb segítséget nem tudok adni, ha nagyon nem vergődnétek zöld ágra, akkor szóljatok és megerőltetem magam.

  17. Áhh már megvan a megoldás 🙂
    Ha valakinek hasonló gondja van itt egy leírás.
    http://forums.aiononline.com/na/showthread.php?t=5461

  18. Gyerekek én bennt vagyok a PTS szerveren, ez gáz? 😀

  19. Az 1.9es patch-el?

  20. A patch telepítve lett, de ez nem 1.9 🙁 Telepítés utén ki is írta hogy majd csak 25.én lesz ténylegesen használható 🙂

  21. Mivel a PTS már megy egy jó ideje nem értem miért lenne gáz hogy felmentél rá.
    Mellesleg akit nem érdekel a PTS annak nem kell most szarakodni a letöltött patchel hanem szépen jegelje addig ameddig el nem kezdik live-ra adagolni és akkor kell megcsinálni amit Meno írt picivel feljebb.

  22. Én megcsináltam amit Meno írt de még mindig azt irja ki, hogy a local ver.1.5.1.15

    Ez gáz vagy jó ez így?

    Persze a PTS-ről beszélek.

  23. Beraktad a patchet, felismerte az Nclauncher és végigfutott a telepítés?

  24. beraktam a a filet és végiellenőrizte de nem telepített semmit.

    én ide raktam: C:Program Files (x86)NCsoftAionPTS

    ugye ide kell?

  25. Május 25-ig nem is fog telepíteni semmi. De ezt elvileg ki is irta neked miután végig ellenőrizte. Csak május 25 után lehet telepíteni és használni az 1.9-es patchet a PTS szerveren.

  26. Egyébként szerintem az Aion mappában kéne lennie nem a launcherében.

  27. Akinek bent van a Launcher-ben a PTS, de piros és nem updatel soha, az ezt írja be a host file-ba (windowssystem32driversetchost):

    206.127.155.34 aion.patcher.ncsoft.com

    206.127.153.206 patcher.ncsoft.com

    216.107.254.72 aionpts.patcher.ncsoft.com

  28. Bennem lehet a hiba, de en nem tudom megoldani a telepitest. Leszedtem innen a patch filet majd a pts-nel frissitest inditom. Ez viszont nem hoz letre ilyen filet, hanem egy BIT47FA.tmp file-t, ami pont akkora, mint a patch file. Tieznharom szazaleknal jar a letoltessel, de nincs mit felulirnom az innen leszedettt file-val, pedig a fent leirt lepeseket vegig csinaltam. Sot megprobaltam a tmp filet felulirni ezzel a file-val, de nem tortent semmi.

  29. Akkor már nagyon közel járhatsz a megoldáshoz. Csináld azt, hogy lépj ki a launcherből, majd másold az ncpatch file-t pontosan abba a könyvtárba ahol azt a tmp file leledzik, majd töröld le a tmp file és indítsd el a launcher-t.
    Fontos, hogy milyen ilyen ide-oda másolgatás alatt a launcher garantáltan ne fusson (ellenőrizd, hogy nem-e tálcán van, szóval tényleg lépj ki), különben hiába írsz felül bármit is.

  30. betudnál ugrani még kicsit a seedbe? , kérlekszépen 🙁

    az ncSoft meg lemehet melegebbre, miert tudta megoldani a Többi Online MMO azt hogy alternativan le lehessen szedni valahonnan nemcsak a Kliens szenved vele…

  31. r3no: megtörtént, még 72 óráig megy a seed

  32. sziasztok tud valaki jó torrentet javasolni ..mert nekem bittorrent-van letöltve én zenét töltök le és mindig behozza hogy nem engedélyezett miért lehet ez?

Comments are closed.