header image
 

[2.0 KOR] Aion 2.0 promo videó

Lássuk képekben is a legfontosabb dolgokat, amikről eddig főleg csak szövegesen tudunk beszámolni nektek:

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “[2.0 KOR] Aion 2.0 promo videó”

  1. :O

  2. holy fck

  3. A Dredgion támadás hajóval érdekes, szó volt már róla, csak elkerülte volna a figyelmemet, vagy ez új?

  4. Az csak egy átvezető videó.

  5. Hát ez nem volt rossz. 3:31nél a mókus a legfajább 😀

  6. Engem az érdekelne, hogy még mindig olyan borzasztó nehéz fénz farmolni a játékban? Mert a mobok nehezen ölhetők (ez nem baj), de ugyanakkor a nagy semmit dobják. Általában 20-30-50 kinaht (ami kb 20-30-50 rézzel egyenlő, pl a wowban), itemet semmit legfeljebb kraft alapanyagot. Amit vagyfel tudsz használni, vagy jobb esetben AH-ban eladod, de olykor ott se kapsz érte semit se.

    Én azért hagytam abba, mert lvl36-ról lvl37ig egyetlen egy fehér item esett amit vendornak eladva végre tudtam fedezni a javítási költségeimet… meg egyx kicsit fejleszteni a kraftolos skilljeimeet, hoyg aztán megint nulla pénzzel egy szintet szó szerint végiggrindolva megint hozzájussak egy pár százezres – egyébként common – cucchoz… ez igy nem pálya, mivel közbe vagy 20x azért haltam meg mert lvl50-es asmok megjelentek és elfújtak mobostul… Kevésbé lenne idegesitő mindez, ha legalább nem ilyen náci lootrendszer lenne.

    A másik ami nem tetszett benne hogy kevés térkép van, az is olyan mintha csőalagútban lennék. De ezt még valahogy meg lehet szokni, meg el lehet fogadni, főleg h a jövőben úgyis ujabb és ujabb területek lesznek, de a fő ok a pénztelenség – abból nagyon tele lett a tököm.

  7. Meridian: Ezen a téren a játék már most is sokat választott. Pont nemrégiben kezdtem bele egy alt felhúzásába, amivel el is jutottam két dupla XP hétvége alatt lvl25-re, ezen idő alatt a karakterrel közel egy millió kinah-t hoztam össze. Ennek az oka nem a húdenagy tapasztalat volt, hanem az alacsony szintű tartományban felboostolt drop rate. Vannak olyan területen ahol a mobok tippre 50% felett dobálják a fehér cuccokat (Forrest, Hill, stb. setek) és bőven esik fehér cucc is. Szóval biztosan állíthatom (saját és légiótársaim tapasztalatai alapján), hogy a szintezés közbeni anyagi problémák megszűntek.

Comments are closed.