header image
 

[2.0] Az új csúcs fegyver setek

Az 1.9 EU/NA PTS kliens segítségével már szépen lehet linkelgetni a 2.0 legtöbb itemjét is, ennek köszönhetően (és a Koreai forrásoknak) beazonosításra kerültek már az új 2.0 endgame fegyver set-et. Alább három endgame setet és a szokásos elmaradhatatlan “fun” fegyver setet nézhetitek meg:

Kezdjük egyből a 2.0 PVE Endgame Eternal fegyver setével: (A fegyverek Beshmundir Temple főbossából “Sealed Storm Rudra” fognak esni, ez az instance tekinthető a következő Dark Poetanak és Rudra kétség kivül Tahabata reinkarnációjának)

A következő két set tekinthető a PvPvE endgame két setének. Érdekesség, hogy az egyik setet csak Elyos, másik setet pedig csak Asmodian játékosok szerezhetik meg. Ennek annyi az oka, hogy előbbit Vielle, utóbbit Mastarius dobja. Szintén két név amit érdemes már most megjegyezni. Ez a két “ürge” az Elyos (Vielle) és az Asmodian (Mastarius) governonok, akik csak akkor spawnolnak, ha az ellenfél elfoglalja az ellenség földjének mindkét fortress-ét. Maga a boss egyébként kvázi PvE/Outdoor-World-Boss, de a megszerzéséhez nagyon komoly PvP megmozdulás kell, ennek megfelelően sorolom a bossokat a PvPvE endgamehez. Nézzük előbb Vielle set néhány darabját:

Majd a Mastardius set néhány darabja:

A végére még álljon itt a 2.0-ban Extract Vitality útján megszerezhető “főzhető” fegyverek set-e:

~ by Menorel on .

Aion

31 Responses to “[2.0] Az új csúcs fegyver setek”

  1. valami statokat nemlehet tudni ezekrol a fegyverekrol? 🙂

  2. alma :DDDDDDDDDDDDD

  3. Zarache: Ha leirod, hogy pontosan melyik fegyverre van kiváncsi, akkor kiszedem a statokat a PTS kliensből. Most így teszt jelleggel kiszedtem a három greatsword statját:

    (Nem meglepő módon a Vielle és a Mustárdos fegyók statja ugyanazok, lásd fentebb a magyarázatot)

  4. Egyébként, így utólagosan megnézve a screenshotot amit csináltam a fegyver statokra: érdekes és egyben üdítő, hogy a PvPvE endgame eternal fegyverek statjai erősebbek mint a PvE endgame fegyver statok.

  5. Ezek a régi statok, Rudrán már nincs crit se szóval még nagyobb lett a különbség.

  6. Lehet hogy csak én nem értem /tuti/ , de “ha az ellenfél elfoglalja az ellenség földjének mindkét fortress-ét”, akkor most az én ellenfelem elfoglalja az én ellenségem /azaz a saját 2 fortját/ vagy az ellenfelem elfoglalja az ő ellensége /azaz az én oldalam 2 fortját/ ? 😀 Ha a 2ik akkor az ugye azt jelenti, h mind a 4 új fortot birtokolni kell ami azért elég cinkes lesz. vagy nem 🙂

  7. PvPvE tárgyak BoE-k is maradnak az éles játékban?
    Mintha olyat írtatok volna régebben, hogy 2 óránként spawnol a governor, ha spawnolnia kell. Így eléggé értelmüket veszítenék a bevezetésre kerülő craftolható 55-ös sárga fegyverek, mert csak egy hétvégéig tartva a 2 ellenséges oldali fortresst is 24 lootolt valamelyik fegyvert jelentené, ami ráadásul eternal is.
    Most sem igazán problémás egy passzív oldal ellenében a teljes Abyss dominancia, amin a fortress deity nerfelése sem segít a passzív oldal szemszögéből, mert az aktív oldal ellenében el sem jutnak a bossig.
    Lehet, hogy csak extra ritkán fog esni eternal fegyver a governorból?

  8. Vagy valami nagyon erős buffot is fognak kapni a governor mellé a vesztes oldaliak, ahogy most a damage-buff, csak annak mondjuk az 5*-ösét, hogy biztosan ne érje meg az aktívabb oldalnak tartania korlátlanul a 2 fortresst?
    Egyébként Ground Abyss és a régi Abyss együttes állása határoz a PvP buffról, vagy külön marad a régi Abyss ilyen buffja az ottani állás alapján, és (esetleg) lesz külön buff Ground Abyss állása alapján is?

  9. leginkabb az ijakra lennek kivancsi de mindegyiket szivesen meglesnem mert szep fegyverek szep statokal xD

  10. Szolo: A governon nem egy “sima world boss” lesz. Maga a governon lesz a “buff” amit a gyengébb oldal kap. A governon ahogy spawnol vele együtt spawnolnak a kapuk is, amiken ugye át kell törni, hogy elérd. Ráadásul a governon-t ideális esetben védeni fogja az egész frakciója is (még akkor is ha gyengébb az adott oldal), hiszen a governon – ha jól értelmeztem – akkor simán megy visszafoglalni következő resetben a saját fortresseit.
    Szóval azért nem lesz ezeknek a lootoknak a megszerzése annyira triviális.

  11. Meno: Tehát ostromkor spawnol csak (így nem lesz ölhető egész nap x óránként), és egy friendly Seasoned Crusader lesz lényegében?
    WoW AV idézhető bosshoz hasonlóan csak követnünk/védenünk/gyógyítanunk kell majd, és leszólózza a fortress deity-t?
    Akkor annyira tényleg nem vészes. Ha ezzel együtt is elbukja valamelyik oldal, akkor ott tényleg baj van, és a napi max 2 lootolás sem borítja föl a crafted fegyverek piacát.

  12. Pedig már kezdtem aggódni hogy a még láthatáron se lévő 2.0-ban 55-re fel se húzott karakterem még ki se maxolt Weaponsmithingel nem tudja majd eladni a fegyvereit mert mindenki Governor fegyverrel fog rohangálni.

  13. Szolo: Bár ezt már korábban leírtam magyarul meg minden, dehát ismétlés a tudás anyja:


    – When characters from the same race as the Governor use a specific item 100 times, the Governor uses a powerful skill on nearby opposing race members.
    – Each Governor drops an Eternal class item. Depending on the achievement, players with certain ranks receive a dropped item as well as rewards and gifts via Mail.
    – These gifts contain daily quest tokens, Platinum Medals, and Stigma Shards. They also have a chance of containing random attribute godstones and titles that can be used for 7 days.
    – After defeating a Governor, a buff that lasts for 1 hour is given to all characters online.”

    Tehát a Governor (korábban mindig tévesen Governonnak irtam, szóval Governor, tessék megjegyezni). Buffolható a saját frakciója által, ha kap ilyen 100 buffot, akkor kvázi kivégez mindenkit.
    Ha sikerül megölni, akkor fixen dob Eternal fegyvert, VISZONT ezt csak a legmagasabb eredménnyel végző tagok kaphatják meg. (A pontos rendszert nem ismerem még…). Mindenki más kaphat ilyen ajándék tatyót, amiben apróságot (pl. Platina Medál, stb.) lehet. Ha sikerül megölni a Governor-t, akkor kap az egész frakció egy extra nagy buffot.

    Szóval lényeg a lényeg: a Governor-t nem fogjuk csak úgy “ölögetni”. Eddigi infók alapján simán kell hozzá annyi ember, mint amennyi egy fortress-hez. Ráadásul a Governor kapujai is fognak meglepetéseket okozni az utánpótlás terén. Kiskeket meg egyéb dolgokat el lehet felejteni. A Governor a saját frakciója fővárosa mellett van, az ellenfélnek viszont a fél világon kell átfutnia, hogy elérje. Szóval az eddigi infók alapján felejtős ez a napi X. ölünk Governor-t koncepció. Plána, hogy a Governor potenciálisan siege time közben spawnol, tehát úgy kéne ölni, hogy közben a saját fortresseinket támadja az ellenfél.

    Szóval “izgi” lesz.

  14. Helo !
    Valaki el tudná nekem mondani, hogy a Mastardius fegyók közül melyik micsoda ? főleg a bal oldaliakra nem tudok rájönni köszi

  15. Orb különböző helyzetekben meg spellbook.

  16. Meno: Köszönöm az infót. Akkor szép taktikai fegyver lesz a vert oldal kezében. Hát meglátjuk nemsokára, hogy Koreában hogy muzsikál, aztán fél év múlva, hogy Nyugatra milyen változatban hozzák át.

  17. KÖszi az infót am csak nekem tünik furának, hogy ha meno az asmo védő dobja az asmosabb kinézeetü cuccot és fordítva ?

  18. Volfid: Én is furáltam a skinek miatt ezt. Lehetséges hogy én értelmeztem félre és Vielle van asmo földön (tehát ő dobja Elyosnak a loot) és Mustáros meg Elyos földön, tehát ő dobja a kafa skineket az asmoknak.

    Majd meglátjuk.

  19. Nem értelmezted félre, úgy van ahogy írtad.
    “a sikerül megölni, akkor fixen dob Eternal fegyvert” Nem fegyvert hanem Eternal cuccot, ez azért lényeges mert a 9 fegyver mellett 1 pajzs és 20 armor van még a drop listáján. A patch notesba viszont nincs olyan hogy ennek a megkapása teljesítményhez lenne kötve.
    Továbbá személy szerint én eddig még nem olvastam olyat hogy a Governor bárhová is menne.

  20. “A patch notesba viszont nincs olyan hogy ennek a megkapása teljesítményhez lenne kötve.”

    Akkor ez mégis mit akar jelenteni: “Each Governor drops an Eternal class item. Depending on the achievement, players with certain ranks receive a dropped item as well as rewards and gifts via Mail.”

    A mozog/nem mozog: Van a ground abyss map legendjén egy “Commander” cucc. Egészen eddig abban a hitben éltem, hogy az akar lenni a “Governor”. Ha mégsem, akkor tévedtem, majd elválik idővel.

  21. Az azt jelenti hogy az elért eredmények alapján bizonyos rangal rendelkező játékosok kapnak item droppot, és levélen keresztül egyéb jutalmakat és ajándékokat. Nem utal semmi arra hogy az Eternal lootokról beszél, nem konkretizálja hogy “THE” hanem simán azt mondja hogy
    “A dropped item”, koreai patch notesban még csak nem is egy sorban van a kettő hanem külön tétel.
    De az a governor ikon ahogy a notseban írja is: “A system message announces when the Governor appears, and an icon appears on the map.”

  22. Tehát akkor tisztázzuk:
    Minden Governor dob egy eternal item-et, ez ezek szerint normál drop lesz, tehát lootolni lehet és roollolni rá. (ha jól értelmeztem, ezt próbáltad sugallni)
    Ezen felül az elért eredmény fényében (gondolom adott területre elkönyvelt AP vagy individual contrib point) fog postázni a szokásos módon egyéb jutalmakat. Namost ezek után a “receive a dropped item” részt én nagyon nem értem. Érdekelne, hogy itt te mire gondolsz, ugyanis nem azt irja hogy további tárgyak, vagy egy további más tárgy vagy akármi, hanem az van konkrétan irva, hogy “a dropped item”.
    Szóval akkor pontosan milyen droppolt itemet fog még postázni a jutalmakon és az ajándékokon kívül a rendszer függően az elért eredménytől?

  23. Azt hiszem ezt majd a kóreaiaktól megtudjuk 😛

  24. Lesz egy alliance/force ami a legtöbb dpst nyomta ki, nyilván az fog lootolni, namármost lehetnek még mások is az ütközetben ez számukra lett kitalálva hogy ne üres kézzel menjenek haza.

  25. Az hogy mi ez a “a dropped item” azt nem tudom és találgatni nem szeretek.
    Én azt mondom hogy szerintem abban a mondatban semmi nem utal vissza az előzőre, vagyis az eternal cuccokra, de majd valami imba angolos kijavít. Ezen kívül koreai patch notesban külön tétel az hogy a boss eteral cuccokat dob és az hogy jutalmakat kapnak majd a játékosok helyezés alapján.
    És ha azt vesszük én logikusnak is tartom hogy azokat is jutalmazzák akik nincsenek benne a fő allianceba/forceba hiszen ez már Fortresseknél is így megy.

  26. Némileg befolyásolja a lootolási rendet 2.0-tól a “Union” mint egység, vagy ahogy a NCWest lefordítota: “Alliance Association”. Namost a patch notes szerint a Union leadere tudja szabályozni az egész Union (összes Alliance) lootolási rendjét.
    Szóval 2.0-tól az egymással szövettséges csapatok – remélhetőleg – már közös Unionban fognak mozgolódni.
    Ezt igazából csak azért irtam le, mert jelenleg egész Abyss (beleértve a fortress megszerzést, medálokat, stb.) egy rohadt nagy önzési rendszerre épül, ahol azé a jutalom, aki a legnagyobb sutyerák (gyakorlati tapasztalatok alapján). Namost remélhetőleg ez a Union dolog ezt is rendbe fogja rakni.

    Visszakanyarodva: továbbra sem értem akkor a patchnotes megfogalmazását, de elfogadom hogy félrefordítás/félreértelmezés (tök mind1, hogy ők fordították félre, vagy én értettem félre). A tényleges működést meg majd meglátjuk a 2.0-ban.

    Egy dolog viszont biztos, visszakanyarodva az alap felvetéshez: Nem fog minden félkegyelmű Mustáros és Vielle fegyverekben szaladgálni.

  27. Ja az “alliance/force”-nál a Force-al az Unionra gondoltam.
    A patch notes meg nem értem miért veszi egy kalap alá a két dolog. De az első koreai governor killnél kiderül úgyis.

  28. Koreeaiakat ismerve még 2-3 hét és ez is meglesz valamelyik szerón ahol nagyobb a fölény am valaki a mace-ek adatait (vagy hogy hol lehet megnézni) ?

  29. PTS kliensből már linkelni lehet a legtöbb itemet, bár, ahogy arra Z felhivta a figyelmet az 1.9-esben lévő fegyverek statjai még finomhangolódtak 2.0-ra. De ahogy időm engedi, akkor lescreenshotolom a mace-ket.

  30. Ha nem vagyok pofátlan a staffról is dobsz fel screenshotot?:)

  31. Ma vagy holnap összeszedem a 2.0-ás lootokat csak eddig nem volt PTS kliensem és csak ezért nem akartam felrakni, szóval kis türelem és lesz mindenről.

Comments are closed.