header image
 

4 Nap

Szerdán lőtték fel élesben is a 2.0-ás patchet Koreában, azóta nagyjából 4 nap telt el. A szakadó eső némileg átvariálta a programomat ami ahhoz vezetett hogy unatkozni kezdtem, ami meg ahhoz hogy kicsit böngésztem a koreai szerver statisztikákat. Csupán pár érdekességet osztanék meg veletek arról hogy ázsiai felebarátainknak mire volt elég ez a ~4 nap.
Először is náluk van 40 szerver, nem nyálaztam át mindet csak a legnépesebbeket.

– A legtöbb szerveren legalább egy erőd már el van foglalva mind két oldalon a Balauroktól, de egyáltalán nem ritka hogy valamelyik oldal már elfoglalta mind a kettőt, olyan szerver is van ahol már mind a két faj beléphet Silentra Canyonba.

– A legnépesebb szervereken átlag 7 és 12 karakter lépte már meg az 55-öt, kevésbé népes szervereken ez 1-5.

– 54-es szinten átlag 20-60 játékos van szerverenként.

– 53-as szinten pedig 300-600 között állnak a játékosok szerverenként.

–  Sielen 2500 játékos van 52-es szinten, ez inkább csak az aktív játékosszám miatt érdekes.

~ by baaldroth on .

Aion

5 Responses to “4 Nap”

  1. Hmm. Ezek szerint azon régebbi becslésem, mely szerint kb az első héten kvázi pve-nyugalom lesz mindkét oldalon, eléggé nem jött be. Legalábbis a népesebb/aktívabb szervereken minden bizonnyal nem ez lesz a helyzet.

  2. Azért 2500+ aktív karakterrel gondolom kicsit gyorsabban haladnak. Spataloson ez valszeg nem így lesz. 😀

  3. olyanrol nemtaláltál valamit hogy mennyire vannak megelégedve a karakterekkel az uj skillek végett meg a fegyoösszeolvasztás stb,mert kiváncsi lennék hogyan változnak a karik közti különbségek pl 1v1re kivetitve ezek álltal.mondják pl h a gladi mennyire táp meg az sm stb,meg azt is ugye h assáknak vége mennyenek almátszedni,de lehet semmi ilyen nincsen csak kacsa,ha ilyesmi infot találsz karikkal kapcsolatban az tuti lenne

  4. csocsi: A márciusi koreai pvp tournament már 1.9-en zajlott (tehát összeolvasztás meg stun break meg minden). Erről Z készített akkor egy összefoglalót:
    Elyos elődöntők: /2010/03/24/4671/
    Végső rangadó: /2010/03/28/___-vs/

    Röviden az eredmény: A Gladiator és a SpiritMaster mindent visz.

    A 2.0-ás új skillekkel kapcsolatban én nem láttam eddig értékelhető visszajelzést.

  5. aha köszi,ezt a videot láttam már de ebben csak az 1.9es dolgok vannak benne,nyilván 2.0ra az uj skillek miatt nembiztos hogy ez lesz a karikközti mérleg,de azért ha teljesen véletlenül egy ilyesmi cikkbe belebotlasz amin van vmi info visszajelzésröl azt megköszönném ha bevésnéd:) igazából Nc L2ben hajlamos volt mindig azt a dolgot elkövetni hogy 1-2 karit atomra tápolt,másikat meg ezekhez képest jelentéktelenné tette igy sokszor volt szivás ,remélem itt nem lesz ilyesmi!habár 2-3 honap és megtudhatom..:D Bár lehet most tényleg ennyire kemény lesz a gladi meg sm, aztán évvégére megjön a 3.0 ott meg mittomén az assa lesz az isten vagy a chanter:D jolenne megtalálni a balanceot

Comments are closed.