header image
 

[2.0] Dreadgion bejelentés epixfail

Van az úgy, hogy az internet sötét pöcegödre időnként bennünket is megviccel. A 2.0 bejelentésekor készült gyorspostban ([2.0] Day of the Tentacle), a google translator kicsit megviccelt és tévesen úgy értelmeztem, hogy az új Dreadgion (Chantra Dreadgion) 24 vs 24-es lesz. Ennek az oka az volt, hogy az egyik szót a translator tévesen 42-nek fordította, aminek némileg táptalajt adott, hogy a korábban az 1.8 patchnotesban terjengtek hírek az force-os dreadgionról. Lényeg a lényeg, ezt most jómagam néztem be nagyon durván (nem is beszélve matematikai zsenialitásomról, aminek köszönhetően simán elfogadtam, hogy a 24+24 fő az 42 tagnak felel meg… ohh). A 2.0-ás lvl51+-os Chantra Dreadgion természetesen továbbra is 6vs6-os csatatér lesz. Az erről készülő cikk egyébként hamarosan meg fog jelenni Z gondozásában. Sorry, ha valakit esetleg félrevezettem, hamis ábrándokban ringattam ezzel a benézéssel, mentségemre szóljon, hogy a translatoros félrefordítás nagyon hihetőnek tűnt: “51 level 55 level 42 characters, anyone can be admitted.

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “[2.0] Dreadgion bejelentés epixfail”


  1. -Ne beszélj spanyolul csoki!
    -Mer’ mér ne?
    -Mert nem tudsz b****meg!

    🙂

  2. “-Csoki! voltál már 2 nővel?
    -Egyszerre?
    -Nem. Összesen!”

  3. Az 51+os dredgionba nem is lesz ott captain adhati? mert ugy tudom ő kell a fenris fegyver questhez. Akkor 50en kell megcsinálni mind a 6 részt? :O

  4. Pár posttal előbb már felmerült a kérdés, és az outdoor boss is elég lesz a Fenril/Miragent küldetéshez a lezuhant Dredgion közelében Upper Abysson.

  5. yusukee: Zender irta ezt az “1.9 PTS elstartolt” posthoz commentben:
    “Üdv! A patchnotes szerint a fenrishez szükséges captain megölhető dredgionon kívül is.”Players can still proceed through the quests [Elyos] ”Loyalty” and [Asmodian] “Loyalty and Affableness” even after killing Captain Mituna, who appears in Drakenwreck in Reshanta.””

Comments are closed.