header image
 

Toborzás

Nyakunkon az 1.9. A két héttel ezelőtt futtatott kérdés szerint szép számban tervezik a régi játékosok, hogy visszatérnek és belevetik magukat az 1.9-es patch nyújtotta újdonságokba. Az elmúlt hónapokban a régvolt magyar légiók megtépázódtak, megszűntek és jópár átalakult, összeolvadt/szétszakadt. Tudomásom szerint az összes EU/ENG szerveren a mai napig van kisebb/nagyobb populáció mindkét oldalon (Spatalos, Gorgos, Telemachus, Kalil és Castoron biztos). Ezért nagy valószínűséggel mindenki talál a régi karaktere szerverén magának segítséget. Az alábbi posttal szeretnénk segíteni minden visszatérőnek, hogy hamar találjon magának társaságot. Az alábbi minta segítségével commentben mindazon magyar légiók megadhatják adataikat, elérhetőségüket, amelyek várják a visszatérő játékosokat.

Last Stand (Spatalos/Elyos) légió

  • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Last Stand (Lunarion + Variance)
  • Légió fellelhetősége: Spatalos szerver, Elyos oldal
  • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20.
  • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Klei, Adren, Spartian
  • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb 65-70 tag (lvl50-es ebből: 33 fő)
  • A légióról (max 1000 karakterben): A Last Stand légió a magyar Aion közösség öreg rókája. A légió a nemrég érte el a 30 millió cotrib pointot, mellyel a nemzetközi légiók között is előkelő helyet élvezhet. A régmúlt nagy abyssi aktivitásnak tisztelegve a légió a mai napig próbálja kivenni a részét az abyssi csatákból, de persze már lényegesen casual barátibb lett a légkör. A légiót a legkevésbé sem lehet homogén gittegyletként jellemezni, az elmúlt hónapokban nagyon sokan csatlakoztak hozzánk. A legtöbben a mai napig köreinkben vannak és jól érzik magukat, persze az 1.9-re várakozás és a PTS szerver azért csökkentette a lelkesedést, de azért (információim szerint) a napi átlag 25-35 online tag simán megvan főműsoridőben. A légió jövőbeli céljai közé tartozik a mindenkori aktuális PvE és PvP tartalom kihívásainak teljesítése és – szövetségeink révén – a nagy Abyssi csatában való termékeny résztvétel.

Halál Angyalai (Spatalos/Asmodian) légió

  • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Halál Angyalai
  • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.21
  • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban:Alfa, Excolo, Mynameis
  • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb. 50fő ebből (lvl 50: kb.30fő)
  • A légióról (max 1000 karakterben): Az elsők közt alakult magyar Asmodian légió a szerveren. Casual légió, minimális követelményekkel a szórakozást szem előtt tartva, mind PVE mind PVP érdeklődéssel. Minden olyan játékost várunk aki képes legalább egy Mumblet telepíteni és használni és szeretne magyar csapatban játszani.

Pwnography (Castor/Asmodian) légió

  • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Pwnography (frissen alakult légió a Pewpew és a Primewings magjából.)
  • Mikor lett alapítva a légió?: 2010.05.28
  • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Zarache, Lacer
  • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb.25-30 (mindenki lv50, Full Fenril’s vagy Abyss gearben)
  • A légióról (max 1000 karakterben): Cél: PVP only. PVP, PVP, PVP. A létszám 30 fő körül tartása. 2.0-ra pedig egy erős összeszokott és jól irányítható légió mag építése. Konkrétan toborzás ebből kifolyóan NINCS. Viszont szívesen látunk erősen pvp orientált embereket, akiknek már nincs gear problémájuk és legfőképpen értenek is a karakterükhöz. Szóval győzz meg minket, hogy van helyed a csapatban. Elvárás: lv50, Fernli’s vagy Abyss gear, PvP tudás, csapatjáték

Inquisitors (Castor/Asmodian) légió

  • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Inquisitors
  • Mikor lett alapítva a légió?: 2010.04.24
  • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber, illetve bárkit a légióból.
  • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb. 40
  • A légióról (max 1000 karakterben): Több mint egy hónapja elkezdtünk felépíteni egy légiót szinte a nulláról kezdő/újrakezdő aktív magyar játékosokból. Mindazoknak ajánlom magunkat, akik nem akarnak olyan légióban fejlődni, ahol a játékosok zöme lvl50 és nagy részben csak az endgame megy. PvP orientáltak vagyunk, de mivel a PvE is a játék része azt is űzzük. Később kezdtük mint az átlag, de talán ez az 1.9 kapujában nem is baj. A végcélunk: Egy stabil és erős légió, amely méltó ellenfele bármely Elyos klánnak, és ahol mindenki jól érzi magát.

Equites (Castor/Asmodian) légió

  • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Equites
  • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20
  • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Shadout,Leaf,Ryo,Eloim
  • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): esténként 25+ online létszám (70 főből 23fő lvl 50, 10 alt karakter)
  • A légióról (max 1000 karakterben): Server indulásakor az első magyar légióként alapult. Abszolút Casual játékosokkal, életkor főleg 25-40 között. Aktív játékosaink főleg lvl40 felett vannak, de mindenkit szeretettel várunk alacsonyabb szinten is. A légió Egyenlőre inkább a PVE kategóriába sorolható, de nem veti meg a PVP-t sem, ha úgy alakul. Főleg olyan játékosokat várunk, akik jó társaságra vágynak, kulturált légió chattel. Nincs lekötve semmi, nincs komolyabb elvárás sem csak segíts a társaidnak és légy normális:)Kb 3 havonta klántalálkozó, nem kötelező jelleggel. Ventrillo használata javallott.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Toborzás”

  1. Légió neve: Pwnography (Castor, Asmo oldal)
    Alapítva: 2010.05.28 (igen, a múlt héten)
    Aktív karakterek száma: kb.25-30 (mindenki lv50, Full Fenril’s vagy Abyss gearben)
    Fortress: 2 db
    Kiket lehet keresni: Zarache, Lacer
    A légióról: frissen alakult légió a Pewpew és a Primewings magjából.
    Cél: PVP only. PVP, PVP, PVP. A létszám 30 fő körül tartása. 2.0-ra pedig egy erős összeszokott és jól irányítható légió mag építése. Konkrétan toborzás ebből kifolyóan NINCS. Viszont szívesen látunk erősen pvp orientált embereket, akiknek már nincs gear problémájuk és legfőképpen értenek is a karakterükhöz.
    Szóval győzz meg minket, hogy van helyed a csapatban.
    Elvárás: lv50, Fernli’s vagy Abyss gear, PvP tudás, csapatjáték

  2. Próbáljuk ne teleszemetelni a postot felesleges kommentekkel, mindenki képes eldönteni hogy az egyel feljebbi felhívás érdekli e vagy sem. Amennyiben nem akkor nem kell ide leírnia a dologról a véleményét, ha a válasz igen lenne akkor az elérhetőség ott van és szintén nem kell ide írkálni.

  3. Légió neve: Inquisitors (Castor, Asmo oldal)
    Alapítva: 2010.04.24
    Aktív karakterek száma: kb.40 (össz. létszám:50)
    Kiket lehet keresni: Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber, illetve bárkit a légióból.
    A légióról: Több mint egy hónapja elkezdtünk felépíteni egy légiót szinte a nulláról kezdő/újrakezdő aktív magyar játékosokból. Mindazoknak ajánlom magunkat, akik nem akarnak olyan légióban fejlődni, ahol a játékosok zöme lvl50 és nagy részben csak az endgame megy. PvP orientáltak vagyunk, de mivel a PvE is a játék része azt is űzzük. Később kezdtük mint az átlag, de talán ez az 1.9 kapujában nem is baj. A végcélunk: Egy stabil és erős légió, amely méltó ellenfele bármely Elyos klánnak, és ahol mindenki jól érzi magát.

  4. Az itt folyó offtopic beszélgetést átmozgattam az alábbi topicba:
    /2010/05/30/1-9-eu-meg-negy-nap-es-indul-az-1-9-elesben-is/#comment-3530

    Újonsfent mostmár én is kérnék mindenkit, hogy annyi helyre lehet offtopicolni, de ezt a topicot hagyjuk meg eredeti céljának.

  5. Légió neve: Halál Angyalai
    Alapítva: 2009.09.21
    Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Alfa, Excolo, Mynameis
    Aktív karakterek száma: kb. 50fő ebből (lvl 50: kb.30fő)
    A légióról: Az elsők közt alakult magyar Asmodian légió a szerveren. Casual légió, minimális követelményekkel a szórakozást szem előtt tartva, mind PVE mind PVP érdeklődéssel.
    Minden olyan játékost várunk aki képes legalább egy Mumblet telepíteni és használni és szeretne magyar csapatban játszani.

  6. Légió neve: Equites (Castor, Asmo)
    Alapítva: 2009.09.20
    Kit lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Shadout,Leaf,Ryo,Eloim
    Aktív karakterek száma: esténként 25+ online létszám (70 főből 23fő lvl 50, 10 alt karakter)
    A légióról: Server indulásakor az első magyar légióként alapult. Abszolút Casual játékosokkal, életkor főleg 25-40 között. Aktív játékosaink főleg lvl40 felett vannak, de mindenkit szeretettel várunk alacsonyabb szinten is. A légió Egyenlőre inkább a PVE kategóriába sorolható, de nem veti meg a PVP-t sem, ha úgy alakul. Főleg olyan játékosokat várunk, akik jó társaságra vágynak, kulturált légió chattel. Nincs lekötve semmi, nincs komolyabb elvárás sem csak segíts a társaidnak és légy normális:)Kb 3 havonta klántalálkozó, nem kötelező jelleggel. Ventrillo használata javallott.

  7. Ez talán nem Off itt:
    SG fórumon irta Redzrg nevü Heroes tag:
    “Elyos oldal total OFF 🙂
    Most 1.9 re igérték hogy sokan jönnek vissza , majd elválik sajna a nagy légiok mind le léptek :/
    Last Stand is Recruital mert nincs online emberuk.”

    Most akkor mi az igazság?

  8. Pocak: Az, hogy egy a megnevezett légió egyik tagja úgy érzi, hogy az Elyos oldal teljesen off, azt nem csodálom, de – legjobb tudomásom szerint – mi köszönjük szépen jól vagyunk. Egyébiránt, ahogy tudom kerülön az SG fórumot, mivel ott jó szokás csak azért is lerántani mindenkit a tíz körméről ha tetszik ha nem. Egy dolog viszont biztos: Én sajnos már közel sem vagyok annyira képben a Last Stand kapcsán mint amennyire szeretnék, hiszen lassan két hónapja nem nagyon tudok játszani, egy dolog viszont biztos,amit fentebb irtam, azok – legjobb tudásom – szerint teljesen fedik az igazságot.
    Mos így szerda reggel 8 óra körül így néz ki az “aktivitás” a légióban:
    http://varianceaion.files.wordpress.com/2010/06/aioneu-laststandonline20100602-08.jpg

    Szóval olyan nagy gond nem lehet nálunk. 🙂

  9. meno: Én pontosan tudom, hogy aktív az LS, hiszen hetente többször is találkozok veletek ostromokon. Azért írtam, hogy felhívjam a figyelmet az alaptalan pletyka terjesztésére. Gondolom lehet valami oka, ha a veletek egy oldalon harcoló másik magyar klán tagja ílyeneke terjeszt. Pl. irígység,fúrás stb. Ez nekem men szimpi, ezért jeleztem a dolgot.

  10. Köszi hogy szóltál. Megvédtem a mundér becsületét, de ahogy nézem SG-n megtette ezt más is helyettem. Nem igazán találkoztam még Redzrg-gel, szóval nem tudom, hogy ő pontosan kicsoda a Heroesban. De nem hiszem, hogy szándékosan próbált volna ártani az LS hírnevének. De mindenesetre ez talán lényegtelen is.
    Köszönöm mégegyszer hogy szóltál és ha kérhetem zárjuk is ezt a témát és folytassuk az eredeti céllal: várjuk a további légiók jelentkezését.

Comments are closed.