header image
 

Aion Magazine – harmadik szám

Valamikor április május legvégén megjelent az Aion magazin harmadik száma is. Ingame item ajándék: valami asmo oldali kerub szerűségnek a fejbőrét tudjuk sapkaként a fejünkre húzni; kicsit morbid, hogy még szerencsétlennek a szemüregei is látszanak, dehát ilyen ez.

A tartalom terén – hogy is fogalmazzam – sikerült tényleg alul múlniuk magukat. De persze nem árt tisztán látni, hogy a magazin tartalmáért nem az NCWest felelős, hanem a kiadó/szerkesztő CPi vállalat. Mindenesetre a rövid összefoglaló:

  • Megkaptuk kvázi egy az egyben a 2.0-ás angolosított patch notes-ot, ugyanazokkal a képekkel, mint a koreai forrásban. A megjegyzések felületesek és több helyen is hibásak, de összességében jól összefoglalja azt, hogy mit lehet várni a 2.0-tól.
  • Készült egy “Solo PVP guide”, ami tartalmazza classonként, hogy mi a perferált fegyver és melyek azok a skill-ek, amik előnyösek PVP-ben. A guide tartalmaz egy részletes “buzzworld” tárházat, amelyben nem álltalnak ilyesmikkel dobálózni: “Stay in form”, “Watch your back” , “Know your enemies”. Alapvetően a guid egyébként jó lehet azoknak, akik még tényleg nem PVPztek komolyabban, de a felsorolt tapasztalatokat bárki össze tudja szedni néhány csoportos riftezés során is. Mindenesetre a cikk címe – “Ultimate guide to PVP” – alapján mást vártam volna.
  • Folytatónak a terület bemutató cikkek: Ishalgen, Eltnen, Morheim magasabb szintű részei kerültek bemutatásra.
  • Folytatódik a Steel Rake-t bemutató cikk is, ezúttal lower SR kerül bemutatásra.
  • Új rovatként jelentkezik a “Fanart” rész, melyben google-images-ről, aionsource galleryből és devianart-ról szednek össze jól sikerült rajongói képeket.
  • Érdekes módon a magazinból kimaradt a szokásos “hónap légiója, hónap játékosa” rovat, bár igérik, hogy jövő hónaptól folytatják a rovatokat.

A következő számhoz kapcsolódóan: Atreia világának egy újabb ártatlan lakóját fogjuk tudni a fejünkre húzni, nevezetesen: szegény kis Ribbid-ek skalpját.

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Aion Magazine – harmadik szám”

  1. Ha már fun item…legalább valami értelmeset adnának. Ezeket sose hordom, de máson se láttam még (kivéve egy Pocak szerü karakteren akinek a neve az orosz abc-t is tulszarnyalja (bocs Pocak 😛 )).
    Az e havi szám bár kijött pár napja, mégse olvastam még el. Valahogy többet vártam ettől az egész újságtól 🙁

  2. Hát… most mit mondjak? Nekem csak a fekete festék kellett XD

  3. OFF: szerver transfer cucc bevezetési idejéről van már valami hír? Vagy már be is vezették, csak lemaradtam? Menné(n)k Spatalosra, nagyon elegünk van az idióta dojcsokból.

  4. R.I.P. Ribbid

  5. Kasya : Nem haragszok én, ha te sem, azért amiért azt mondom, hogy téged átvertek! Kpsz egy neszesemmit fogd meg jól digitális szemetet, amit újságnak neveznek. 😛

  6. Azért nem nevezném szemétnek. Induljunk ki abból, hogy egy MMO-ról beszélünk, pláne az Aion-ról, amiben a nyugati világ fele csak kullog a távolkeleti bagázs után. Nagy csodákat azért nem várnék egy MMO magazintól. A postban csak arra próbáltam felhivni a figyelmet, hogy az első két számhoz képest, ez a harmadik lényegesen igénytelenebb lett, ráadásul kimaradtak kvázi kötelező fejezetek, ami arra enged következtetni, hogy összecsapták az egészet.

  7. -Szevasz Pityu!
    -Cső Józsi! Milyen volt a hétvégi party?
    -Húú, ne is mondd, alig emlékszem vmire! Nálatok is oké minden az asszonnyal?
    -Jaja, köszi a kérdést!
    -Hétfő van mi? Hmm, vmi mintha rémlene erről a napról, neked ötleted?
    -Várjál csak megnézem itt a papírok között!
    (5 perc turkálás)
    Húú bazd! 2 óra és fel kéne tölteni a 3. AION magazint, mit csinálunk?
    -No para volt már ilyen más osztályon megoldjuk, felnézek koreai wikire meg a fórumukra a sok kocka biztos írt vmi okosságot, te addig keress szép képeket!
    -Rendben, jó lesz ez nekik!
    (80 perc múlva)
    -Na fasza lett ez, megmutattam a főnöknek jóváhagyta!
    -Zsír na zúzzad fel nekik azt menjünk enni, mert kilyukad a belem, Fánk kávéval Rozinál a sarkon jó lesz?
    -Pöpec úgyis rég voltam!

  8. lol xD

Comments are closed.