header image
 

2010 Foci VB – NCSoft Event

Gondolom az olvasó tábor egy igen markáns része az elkövetkező két hetet Foci VB mámorban fogja tölteni. Bár én nem erősítem ezt a csapatot, ennek ellenére nem hiszem, hogy az elkövetkező két hétben annyira hú de Aionnal kapcsolatos hírre lehet számítani. Alapvetően rohadt nagy uborkaszezon van most, hogy nálunk megjelent az 1.9, Koreában meg a 2.0; úgyhogy most mindenki nagyon meg van magával elégedve. Ráadásul Z sem nagyon fog ráérni, hiszen a szupertitkos alfa állapotú játék tesztelésével lesz elfoglalva. De persze azért a Foci VB kellő okot adhat végre valami igazalmas eventre, úgyhogy az NCSoft sem volt rest és egy nagyon jópofa eventet hírdetett a Foci VB idejére (Júni 10 és 23 között).
Az event során több mini játék is lesz. Lehet majd kiváltani ingame “Tai Chi Red hair dye”-t kiváltani, amivel lehet szimbolizálni, hogy a pl. Koreai csapatnak drukkolunk (vagy akármelyik másiknak). Lehet nyerni Focista title-t is, ami 100-al növeli a max HP-t, szintén 100-as a Spiritet és már ráadásnak ad +3 másodperc flight timeot is. Lesz “Vörös Déva fejpánt” is, ami az egész játékos focistává varázsolja át. Természetesen az event csúcsa az megszerezhető ingame foci VB pet lesz, ami mi más lehetne:

Nagyon vicces jószág. Mindenféle frankó futball trükköket tud, akit érdekli, hogy milyen emoteokra képes: (Amint lesz youtube embed, akkor cserélem…)

http://static.plaync.co.kr/plaza/pcc/view/viewskin_s.swf?movie_id=fbca7f37f1a712e58d2327d9369cff67

Akinek eddig még nem esett volna le a tantusz: Ez az event természetesen csak Koreában lesz és a koreai játékosok élvezhetik. Nálunk semmilyen event nem várható, ahogy nem volt sem anyáknapján, sem gyermeknapon, sem semmilyen egyéb világ ünnepen a hülye McFerguson event óta…

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion