header image
 

Légiós Seregzsömle + Egyéb apróságok

Ahogy azt korábban igértem, már néhány napja a “Gyorstalpaló” részbe bekerült a “Légiók Csarnoka (Toborzás!)” elem. Ide bemásoltam az összes korábbi jelentkező légiót. Ha bármilyen adat változna bárhol, akkor a contact e-mail cimre küldjétek el és frissítem. Továbbra is várjuk a többi légió jelentkezését is, tudtommal van azért még néhány magyar szerver erre-arra.

Más témák:

  • Június közepére volt ugye beigérve a free server transfer dolog. Az biztos, hogyha lesz is, akkor is nagyon rövid ideig, szóval mindenki fokozottan figyelje a híreket, már aki tervez transferelni és nem szeretné lekésni az ingyenes periódust. Néhány fontos dolog amit érdemes azonban észben tartani: Olyan szerverre nem tranferelhetsz, ahol van már ellentétes frakcióban létrehozott karaktered, tehát ilyen esetben TÖRÖLNÖD kell a karaktereidet. Ha a cél szerveren van már olyan nevű karakter, amit másolni akarsz, akkor a karakteredet majd a transfer folyamat során át kell nevezned. Ezt érdemes előre ellenőrizni, hogy ne majd akkor kelljen kitalálnod hirtelen egy nevet, mert ugye ebből szoktak születni a “ImbalolHUN”, “HunterHUN” és hasonló leleményes nevek.
  • A hivatalos fórumon már jó ideje feszegetik a szerver összevonás (merge) témát, nos végre az egyik CC (Faelan) hajlandó is volt válaszolni. Jelenleg két nagy gondjuk van a server merge témával, amire még vadul agyalják, hogy mi legyen, ezek: Azonos nevű karakterekkel mi legyen az összevonás során, kinek kelljen átneveznie magát és ki tarthassa meg a nevét. Valamit: Mit csináljanak azzal, ha az összevont szerverek közöl az egyiken asmo karaktered, a másikon meg elyos karaktereid voltak.
  • Mindenesetre reméljük, hogy jól végig gondolják ezeket, mert – ahogy azt többen is megfoglamazták – jó lenne, hogyha az 1.9-es epix fail után (aminek köszönhetően többeknek 2-3x húzta le a patchet a launcher), nem a server merge lenne a “NEXT BIG FAIL”, amikor emberek tömegeinek tűnnek el a karaktereik, értékeik, questjeik, stb.

~ by Menorel on .

Aion

9 Responses to “Légiós Seregzsömle + Egyéb apróságok”

  1. 1. azonos nevűnél mindkettőnek törlődik a név és aki gyorsabb az nyer 😛
    2. merge után választhatsz oldalt a karaktereidnek csoportosan egyszerre az összesnek 1 szerverre, vagy karakterenként felajánlhatná oldal szerinti szerverválasztási lehetőséget (persze az oldalmegkötés megmaradna 1 szerver/1 oldal)

  2. Anno kSRO-ban nagyon egyszerűen oldották meg a merge-öt a koreaiak: A magasabb szintű tartja meg a nevét, max szint esetén pedig aki előbb elérte azt. Egyszerű, és működőképes.

    Más: ha lesz transfer, szerintem ketten mennénk Spatalosra. Kérdés, hogy inaktív accal is lehet majd servert váltani? Honnan lehet leggyorsabban megbízható infót szerezni ezekről? Nem vágna földhöz a 10 eur, de ha egyszer ingyé is lehet… 😀

  3. “A magasabb szintű tartja meg a nevét, max szint esetén pedig aki előbb elérte azt. Egyszerű, és működőképes.”

    Ameddig nem rakják össze a Spatalost a Castorral addig benne vagyok. 😀

  4. Atviszem az egyik szerorol a masikra a karit. A-bol B-re. Elotte B-n csinalok egy A-n levo nevu karit. Igy a B-re keruo karit ingyen atnevezhetem. Nem rossz… Majd B-rol vissza A-ra ugyanez a folyamat, igy ujra a regi szeron marad/kerul a kari + egy uj nevet is adhatok neki?

  5. Kicsit keson frissitettem a commenteket…

  6. Több mint valószínű hogy az ingyenes transzfer az egy alkalomra vonatkozik, elviszed a karit és ott is marad még be nem jön a fizetett. És még akkor is lehet lesznek olyan megkütések mint WoWban hogy x ideig nem tudtál újra transzferelni.

  7. Nekem mindegy, csak legyen 🙂 Lehetőleg minél hamarabb. Ugye toboroztok? 😀

  8. Igazából mindegy, hogy mit választanak a két fennálló problémára, nagy valószínűséggel komoly sírások lesznek ez miatt. Látom magam előtt a tömeges cancel postokat AS-en, amikben az adott szerver PVP hírói sírnak, hogy egy kis pöcs pistike miatt elvesztették a nevüket és akkor inkább nem is játszanának.

    Pontos infók a transferről? Nincs semmi, egyedül annyi infó van, hogy június közepén indul, ez a fenti két függő kérdés is csak azért került elő, mert Faelan elszólta magát a fórumon.

    darkspell: ezt már múltkor is kérdezni akartam, de szerinted mennyire biztos az, hogy majd német szerverről fogsz tudni transferelni angol szerverre? Nincs semmi infóm ezzel kapcsolatban, de egy dolog biztos:
    – Az ingyenes trasfernek az lesz a célja, hogy egyfajta pre-merge csapatrendezést/auto-balance-t rendezzenek. Namost ennek megfelelően valószínütlennek tartom azt, hogy az ingyenes transferrel tényleg bárhova el lehetne menni. Ha tippelnem kéne, akkor ez inkább úgy fog történni, hogy pl. “Spatalos Elyos-ról lehet tranferelni Castor és Telemachus Elyos-ra; valamint Castor és Utrem Asmoról lehet transferelni Spatalos asmo-ra.” De persze ez is csak spekuláció, de ennek valószínűleg igy lenne értelme.

    Egyébként a recruitoló légiók megtalálhatók a Légiók Csarnoka postban. Bár nagyon régóta nem voltam online, de úgy tudom, hogy a z LS-ben van azért még néhány hely 🙂

  9. Hát, legrosszabb esetben várok akkor a fizetősre. Addig meg kicsit feltápolom még a karit max.
    Kérdés, hogy melyik sírás lesz erősebb: ha menni kell, vagy ha nem kell. (Főleg ugye a pvp-halott szervereken pl)

    És ugye ha te választod meg, hogy hova és mikor akarsz menni, az NC-nek is egyszerűbb, mint egy teljes szerver merge, ami azért ugye jóóó sok buktatóval jár. De ha már ők is érzik, hogy hamarosan szükség lesz rá (1.9 azért nem hozott annyi újdonságot, hogy sokáig megtartsa a playákat), akkor valamit tenni fognak. Így csak bukják a lóvét.

Comments are closed.