header image
 

Gamecard, hol a legolcsóbb?

Darksp3ll kollega talált meg egy kérdéssel, mely szerint honnan a legolcsóbb/legbiztosabb a gamecard beszerzés. Jómagam nagyon lusta vagyok ahhoz, hogy gamecarddal foglalkozzam, így maradok a picit drágább, de kényelmesebb bankkártyás megoldásnál, ennek ellenére gondoltam felteszem ezt a kérdést Nektek: Honnan (milyen forrásból/cégtől) vásároljátok a gamecardot és mennyit fizettek érte?

Lehetőleg olyan válaszokat váránk, amelyek mások számára is elérhetők. (Szóval a “Nekem Pityu hozza ezerötért a kamijonról lepottyant 60 napos gamecardokat” válaszokkal nehéz mit kezdeni)

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Gamecard, hol a legolcsóbb?”

  1. Én szemény szerint a Gamecards.eu-tól vettem. Ott egy 60napos eu verziós digitális kártya 24,66 USD ami átszámítva 5745 HUF. Két hónapja nem aktív az accom, szal nem tom most a hivatalos mennyibe fáj, de akkoriba vagy 30%-al olcsóbb volt így.
    A rendelés kb úgy működik, hogy megrendeled online, akkor küldenek egy mailt, hogy megkapták a rendelést. Nah itt van egy kis szívás a rendszerükben. Ha először rendelsz tőlük, felhívnak telefonon, hogy hitelesítsék az adataidat (ez úgy alapból nem gáz, ha valaki beszél angolul, de a kiscsaj olyan szinten kínai dialektusban nyomta, hogy a felsőfokommal vakaródtam néha, hogy mit kérdezett. Mindenestre ez is megoldható). Nevet, email címet, meg számlázási címet kérdez ha jól rémlik. Ha stimmelnek az oldlaon regisztrált meg az általad megadott adatok kész is. Ha ez rendben megvolt, akkor azonnal küldik a paypal befizetési linket, amire ugye csak rá kell nyomni, a paypal már veszi is le a kártyáról a pénzt, és perceken bellül küldik is a digitális kulcsot. Nekem a komplett procedúra megvolt fél órán bellül.
    Mindenestre ezt a megoldást paypal és némi angol tudáassal rendelkezőknek ajánlom csak, nekik viszont bátran. Azóta többeknek is rendeltem tőlük nem csak aion gamecardokat, és sose volt semmi gond. Gyors megbízható. Mondjuk hogy ez-e a legolcsóbb azt nem tom.

  2. livekodok.hu
    Én innen rendelem…, eddig semmi ok a panaszra. Ha a dolcsi lent van, akkor itt is 5700 körül van, jelenleg 6000.
    A gyorsaság itt is megvan (kb 10-20 perc) és az angolban gyengélkedőknek sem kell félniük.., magyar a srác.

  3. Az egyik hely: CDgalaxis. 30napos kártya 4000 Ft körül mozog, lehet paypallal fizetni.
    Személy szerint én a Master accounttal belépve ncsofthoz, a megfelelő menüben szoktam fizetni szintén PayPal-lal. Előnye, hogy azonnal jóváírják, és a 30 nap olyan 3500Ft körül mozog, euro árfolyamtól függően.

  4. RoyalAdam irta az AionHUN-on hogy innen veszi a 60 napos kartyat:

    http://www.gamecard.hu/

    Ez is jo azoknak akik nem jok angolbol 🙂 5990 penz a 60napos jelenleg.

  5. Sziasztok.

    Én amióta aionnal játszom E-bayen veszem a gemacardot egy 60 napos 5600 Ft most hogy drága az eúró de volt már 4800 Ft is akit érdekkel esetleg nyugodtan kereseen meg ingame vagy itt a fórumon.:)

  6. Mint Csipet, én is a gamecard-ról rendelem, amihez annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogyha többet vásárolsz onnan, és elérsz bizonyos limiteket a vásárlással kapsz kedvezményt. A max az 5%. A rendelések összege összeadódik, és ha eléri a vásárló az 500 dollárt, akkor már meg is kapja automatikusan a kedvezméényt. + ha többet kártyát vásárolsz, akkor kapsz még kedvezményt, nekem így jótt most ki 5000 ft-ra a 60 napos TC.

  7. üdv! skillcopper.eu 5900ft a 2 hónapos , 3400ft az 1 hónapos. előnyök: magyar, gyors, regisztráció egyszerű. hátrány : nincsenek hosszútávú kedvezmények.

Comments are closed.