header image
 

Tera – új trailer az E3-ra + GW2 infó

Ha érdekelnek további TERA Online-nal kapcsolatos cikkek, információk, bejegyzések, akkor látogasd meg a TERA MMORPG-vel foglalkozó tematikus Variance blogot is: http://tera.variance.hu/

Holnap után kezdődik az E3 gamer kiállítás, mely már sok-sok éve a start-közeli játékok legnagyobb éves rendezésű expo-ja. Rendszerint minden játék fejlesztő idecsődül és látványos/feltupírozott standokon prezentálják az, amiből meg próbálnának gazdagodni.

Terészetesen ott lesz idén az En Masse nevű cég is és mi mást hoznának (szó szerint mi mást…), mint a Tera-t. Erre az alkalomra készült is egy jópofa új trailer a játékhoz, fogyasszátok egészséggel:

De ha már Tera, akkor még egy apróság:

  • A hitbox minden MMO-ban komoly kérdés szokott lenni. A Tera-ban ez két dolog miatt is fontos kérdés, egyrészt hatalmas a különbség a különböző fajok fizikai megjelenése között (Popori vs Amani), másrészt pedig a targetless rendszer miatt, nem mindegy hogy mekkora “testet” kell eltalálnod. Brian Knox utána járt a dolognak egy interjú kapcsán és a koreai devek megnyugtatták. A végleges Tera-ban úgy lesz ez megoldva, hogy az egyes fajok esetében közelebb lesznek hozva egymáshoz a hitbox méterek (nem lesz azonos!).

Viszont ha már E3, akkor egy kis infó NCSoft házatájáról is:

  • Az előzetes várakozásokkal ellentében az NCSoft visszamondta az Guild Wars 2 bemutatót az E3 kapcsán. Pedig minden bizonnyal sokan várták volna, de mivel a játék jócskán el lett datálva 2011-re ezért úgy döntöttek, hogy bőven ráér később promózni a játékot. Annyit viszont megerősítettek, hogy a Kölni GamesCOM-on ott lesznek és az GW2-vel is lehet már ott játszani.

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Offtopic, Tera Online

7 Responses to “Tera – új trailer az E3-ra + GW2 infó”

  1. Nagyon szép de egyszerűen nem tudom elképzelni ezt a targetless rendszert egy mmo-ban. Másrészt meg az aiontol átmászott emberke félő megint remekel egyet… bár lehet tanult a hibáiból. Minden esetre nem vagyok bizakodó a Terával kapcsolatban.

  2. Még annyit azért hozzátennék ha már általánosságban újat nem tudnak mutatni a játékokban és innen-onnan “lopkodnak” össze mindent (persze másképp nem nagyon lehetne, ha már egyszer valami bejött miért változtatnák meg valami újra ami szarabb) szerintem a warhammerben lévő 2 targetes rendszer volt az eddigi legjobb. 1 defensive és egy offensive targeted is lehetett egyszerre így egy healerrel lehetett healelni dd közben és a többi… nem értem ezt a dolgot miért nem alkalmazták még máshol.

  3. a tera amugy havidíjas lesz?

  4. Chido: Igen

  5. hát én sem tudom elképzelni ezt az irányitást,ez fpsbe valo.biztos hogy meglehet vele majd barátkozni,de hogy nem lesz belöle egy pörgös pvp game az tuti,mondjuk ezt a részt kizárja az is h szinte nincsenek skillek,minden kasztnak van vagy 8-10???pvere viszont jo kis idötöltés lehet majd,ha unatkozol megölsz X millio mobot azt megnyugszol:)a grafikája meg egész tuti

  6. Ebben van pár ingame harcjelenet, ahol látni, hogy kb, hogy működik ez a célzó rendszer, meg irányítás:

    Maradjunk annyiban hogy sok aoe lesz… 😀

  7. Lolbrianknox..

Comments are closed.